Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Εσενα οχι, αυτους που θα πανε να γαμησουν καποια ξανθια στον μυλο το βραδυ και να κρατησουν το υπολοιπο 50ρικο στην τσεπη ναι
Και μετά θα γκρινιάζουμε πάλι γιατί δε θα έχει αποδώσει όπως περιμέναμε/θέλαμε. Μερικοί φίλε stallion41 δε θα βάλουν μυαλό, όσο κι αν λέμε τα αυτονόητα κάποιοι.μερικοι το κουραζεται πολυ το θεμα θες να παρεις καλως δε θες πανε αλλου
μου θυμιζεται τη λαικη που λεει καποιος ο διπλα γιατι τοχει πιο φτηνο
πανε κ παρτο απο διπλα ποιος σε κραταει αλλα μη μου τα πριζεις
τα παζαρια κ οι συγκρισεις γινονται κ μεσω πμ
ειναι λιγο ασχημο να σε παζαρευουν κ να σε συγκρινουν δημοσια
ειμαστε πολλοι αν πουμε ο καθενας απο μια μαλακια φανταστειτε την ψυχολογια της
μετα αν εχει να παει σε ραντεβου παλι καποιος απο μας θα την πληρωσει
analoha kai i timi3-4 χρονακια πριν ειχε ερθει ενα ψωλακι απο θεσσαλονικη και την παιρνω για μια ωρα, το λοιπον τη γαμησα 3 φορες και στο τελος μου λεει δεν παιζει να ξανακανουμε ραντεβου, γιατι της λεω? και μου λεει δε με αφησες να ηρεμησω καθολου, μα της λεω εδω ηρθες γι αυτο το σκοπο οχι να καθεσαι, και μου λεει με τα ιδια λεφτα στη Θεσσαλονικη με γαμανε μια φορα η παιρνω μια πιπα και σε ενα δεκαλεπτο αντε τεταρτο εχω φυγει. Οποιος καταλαβε καταλαβε τι δουλεμα πεφτει στα βορεια ;)
Το 'χουμε πει πολλές φορές... στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.3-4 χρονακια πριν ειχε ερθει ενα ψωλακι απο θεσσαλονικη και την παιρνω για μια ωρα, το λοιπον τη γαμησα 3 φορες και στο τελος μου λεει δεν παιζει να ξανακανουμε ραντεβου, γιατι της λεω? και μου λεει δε με αφησες να ηρεμησω καθολου, μα της λεω εδω ηρθες γι αυτο το σκοπο οχι να καθεσαι, και μου λεει με τα ιδια λεφτα στη Θεσσαλονικη με γαμανε μια φορα η παιρνω μια πιπα και σε ενα δεκαλεπτο αντε τεταρτο εχω φυγει. Οποιος καταλαβε καταλαβε τι δουλεμα πεφτει στα βορεια ;)
εγω της ειχα δωσει 60 η 70 αν θυμαμαι καλα, μιαλμε ομως για 25-26 χρονων οχι παραπανω.analoha kai i timi
οντως τραγικο φιλε.Το 'χουμε πει πολλές φορές... στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Το τραγελαφικό είναι ότι ενώ ξέρουμε ότι μας δουλεύουν, συνεχίζουμε και πάμε!
ma sas vazon me tho zori piaste gomenes na mi lete oti sas dulevume kai imaste akrivesΤο 'χουμε πει πολλές φορές... στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Το τραγελαφικό είναι ότι ενώ ξέρουμε ότι μας δουλεύουν, συνεχίζουμε και πάμε!
vargeme ores ores na skeftomeΠιστευω περα απο ο,τι βγαζει ο καθε ενας εδω μεσα ,θα επρεπε Νικη να δεινεις πιο εξυπνες απαντησεις οχι σε ολα αλλα σε οσα πρεπει .Κινδυνευεις να γινεις το παιχνιδι μερικων .
τι τραβας και εσυ Νικη χαχαχχαvargeme ores ores na skeftome
Ασ' τα αδερφέ! Στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε...οντως τραγικο φιλε.
3-4 χρονακια πριν ειχε ερθει ενα ψωλακι απο θεσσαλονικη και την παιρνω για μια ωρα, το λοιπον τη γαμησα 3 φορες και στο τελος μου λεει δεν παιζει να ξανακανουμε ραντεβου, γιατι της λεω? και μου λεει δε με αφησες να ηρεμησω καθολου, μα της λεω εδω ηρθες γι αυτο το σκοπο οχι να καθεσαι, και μου λεει με τα ιδια λεφτα στη Θεσσαλονικη με γαμανε μια φορα η παιρνω μια πιπα και σε ενα δεκαλεπτο αντε τεταρτο εχω φυγει. Οποιος καταλαβε καταλαβε τι δουλεμα πεφτει στα βορεια ;)
Γυναίκες... πεταμένα λεφτά!οι γκομενες μπορει να τους ερθουν πιο ακριβα ομως, το ειχες σκεφτει αυτο?