Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Αυτό να το δω κι άλλο τίποτα!!!wtci akruvos malon me tha podia tha arxizo ma pigeno gia a mi permo ke lefta gia taksi
Αυτό να το δω κι άλλο τίποτα!!!wtci akruvos malon me tha podia tha arxizo ma pigeno gia a mi permo ke lefta gia taksi
opote vaO tis servietes me tha ftera ke se 5-7lepta tha ime ekiΑυτό να το δω κι άλλο τίποτα!!!
Σερβιέτες είναι;; Εγώ για το redbull ξέρω που δίνει φτεράopote vaO tis servietes me tha ftera ke se 5-7lepta tha ime eki
wtci akruvos malon me tha podia tha arxizo ma pigeno gia a mi permo ke lefta gia taksi
Σερβιέτες είναι;; Εγώ για το redbull ξέρω που δίνει φτερά
na su pw tora me redbull tha vtaso pio grigora sinitos me perimenon se 10 lepta gia avto servietesΣερβιέτες είναι;; Εγώ για το redbull ξέρω που δίνει φτερά
Ναι ε; Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς στα γεράματαυπαρχουν και σερβιετες με φτερα
καμια σχεση με τις φτερου
mesa sti poli apo kanenas den zitisa lefta gia taksi ke sto kato kato me tho zori den tho vazo ma pai panorama etci oparxon ke mesa poli ksenodoxia kai tha mu pis mbori na tho kseron an tho kseron plironi kai tha eksodaκαι σιγουρα αν ειναι μεσα στην πολη δεν ζηταει τα χρηματα του ταξι,
δλδ αν εσυ (ο καθενας) που θα πηγεναι απο πανοραμα με αμαξι ποσα θα ηθελε?
χρονο, γκαραζ κουραση κλπ
mesa sti poli apo kanenas den zitisa lefta gia taksi ke sto kato kato me tho zori den tho vazo ma pai panorama etci oparxon ke mesa poli ksenodoxia kai tha mu pis mbori na tho kseron an tho kseron plironi kai tha eksoda
Κι εμείς έχουμε ντε, μην κοιτάς που δεν το βλέπουμε, είναι τελευταίας τεχνολογίας στελθ, και κινείται σε ταχύτητα πιο γρήγορη κι από το φως. Μέχρι κ ο Τσίπρας το εγκαινίασεελα αθηνα.....ελα αθηνα......εχει μετρο
tha theli o kolos sasΟμορφη Νικη θα ερθουμε να σε κλεψουμε απο την Θεσσαλονικη
:-* :-*
kala katalava ego kapos imuna sigyriναι....ναι