Διαγραμμένο μέλος 218577
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2022
- Like
- 735
- Πόντοι
- 81
Παίχτη ή είσαι λίγο άσχετος ή είναι μούφα τα παπούτσιαΣυναγωνιστές
Πωλούνται air jordan 6 retro αγορασμένα το 2019, ΑΦΟΡΕΤΑ, στο κουτί τους...
Νο 45
Τιμουλα: 150€
Θα διατεθούν για "καλό" σκοπό...
Απο το 19΄ και αφορετα ? Πως γινεται αυτο ..Συναγωνιστές
Πωλούνται air jordan 6 retro αγορασμένα το 2019, ΑΦΟΡΕΤΑ, στο κουτί τους...
Νο 45
Τιμουλα: 150€
Θα διατεθούν για "καλό" σκοπό...
Τα παπούτσια είναι επανέκδοση τουΠαίχτη ή είσαι λίγο άσχετος ή είναι μούφα τα παπούτσια
Τα αγόρασα μόνο και μόνο γιατί τα είχα απωθημένο από την εφηβεία μου...40φευγα πλεονΑπο το 19΄ και αφορετα ? Πως γινεται αυτο ..
Τα παπούτσια συνάδελφε είναι αγορασμένα από το athletes foot το 2019 οπως είπα...ούτε μουφα είναι ούτε άσχετος είμαι...Παίχτη ή είσαι λίγο άσχετος ή είναι μούφα τα παπούτσια
Δεχεσαι πληρωμη σε Πακιστανικες ρουπιες;λοιπο νιαμου αν μετα απο τα παπουτσια του νηματοθετη εχετε αναγκη για δευτερο ζευγάρι καζουαλιτο παιζει κονε πρωτο χερι. τζόρνταν γκουτσι με αεροσόλα λογικη τιμη πληροφοριες πμ
τύπε τα κανω ανταλλαγή με βιντεάκι κρεμ ντε λα κρεμλιδουΔεχεσαι πληρωμη σε Πακιστανικες ρουπιες;
Δεν μπορω να βοηθησω τυπε δεν εχω Κρεμλιδου εχω αλλο ομωςτύπε τα κανω ανταλλαγή με βιντεάκι κρεμ ντε λα κρεμλιδου
νικολετα ραλλη τύπε;Δεν μπορω να βοηθησω τυπε δεν εχω Κρεμλιδου εχω αλλο ομως
Οχι ρε με μαγειρισα απο ΤV ακραιως αντιπαθητικηνικολετα ραλλη τύπε;
δωσε ινφο τύπε κωλο δινει; φυλλο ανοιγει η’ παιρνει ετοιμο ;Οχι ρε με μαγειρισα απο ΤV ακραιως αντιπαθητικη
Καβαλαει μαι πλαστικη πουτσακ αι λεει βρωμολογαδωσε ινφο τύπε κωλο δινει; φυλλο ανοιγει η’ παιρνει ετοιμο ;
ωνασουγαμησω μες τα αλευρια να πουμεΚαβαλαει μαι πλαστικη πουτσακ αι λεει βρωμολογα
Θα σου στειλω πμ ρε να μην σε ζαλιζωωνασουγαμησω μες τα αλευρια να πουμε
Υπαρχη τυπος να φορέσει Αυτά ;λοιπο νιαμου αν μετα απο τα παπουτσια του νηματοθετη εχετε αναγκη για δευτερο ζευγάρι καζουαλιτο παιζει κονε πρωτο χερι. τζόρνταν γκουτσι με αεροσόλα λογικη τιμη πληροφοριες πμ
ωραιος τύπεΘα σου στειλω πμ ρε να μην σε ζαλιζω
Στο stockX μπορείς να τα πουλήσεις πάνω από 300 πάντως …Τα παπούτσια συνάδελφε είναι αγορασμένα από το athletes foot το 2019 οπως είπα...ούτε μουφα είναι ούτε άσχετος είμαι...
Είναι επανέκδοση του αρχικού μοντέλου και είναι κιόλας ακριβής επανέκδοση