alaniaris279
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξερουμε κατι για αυτη? Απο τα κομμεντς φαινεται να ειναι αληθινη.
Ρε μπους γυρεύω μια για μονο στοματικό αλλα να το κανει καλα και με χυσιμο στο στόμα.. εχουμε καμια;
Έχει κάποια Ασιάτισσα ;; Για μασάζ ;; Κάποιος να βωιθιση;
Αλανιαρης279, Παλιος1986, ManforF, σας εστειλα pm! Εχω τηλεφωνο απο μασαζακι που κανουν τελειωμα με στοματικο, αλλαζουν κοπελα καθε μηνα, μερικες δεχοντε και sex, οποιος θελει τον αριθμο ας μου στείλει pm! Τηλεφωνα απο ασιατισες και οχι μονο, ευπροσδεκτα!!!
Μπορω να εχω και εγω ενα pm με τηλεφωνοΦιλε εαν μπορεις να μου το στειλεις γιατι δεν μπορω να στειλω πμ ακομη
Παιδιά γίνεται να μου πείτε στριπτιτζαδικα με ωραίες Ρωσίδες κατά βάση ή κάποιο στριπτιτζαδικο που μπορείς να κάνεις σεξ; Επίσης , ξέρετε που μπορω να βρω μια ομορφουλα ασιατησα; Και εαν ξέρετε που μπορω να βρω Ρωσίδες με γαλάζια μάτια ; σε κανα μπουρδελο; πρώτη φορά Κύπρο χρειάζομαι πληροφορίες παρακαλω
Ps : είναι αληθινή; ; ξέρετε κανεις; Επίσης υπάρχει κανένα πρακτορείο Γραφείο όπως στην Ελλάδα στην κυπρο;
Πάντως μην παρεξηγηθώ οι Έλληνες είμαστε πιο εξυπηρετικοί και βοηθάμε ο ένας τόνο άλλον τέλος πάντων.. ρωτάω εαν υπάρχουν κάποια βασικα πράγματα αλλά κανείς δεν γνωρίζει ... και άμα Κάπιος ξέρει θέλει και αντάλλαγμα. .. οκ.. πληρώνω άμα ει άι μπορω να έχω σε pm Πληροφορίες; Ή εαν υπάρχει κάποιος που σε pm μπορεί να με βοηθήσει ;
Πάντως μην παρεξηγηθώ οι Έλληνες είμαστε πιο εξυπηρετικοί και βοηθάμε ο ένας τόνο άλλον τέλος πάντων.. ρωτάω εαν υπάρχουν κάποια βασικα πράγματα αλλά κανείς δεν γνωρίζει ... και άμα Κάπιος ξέρει θέλει και αντάλλαγμα. .. οκ.. πληρώνω άμα ει άι μπορω να έχω σε pm Πληροφορίες; Ή εαν υπάρχει κάποιος που σε pm μπορεί να με βοηθήσει ;
Φίλε aleksandros stavr δεν μπορώ να στείλω εγώ μπορείς να με βοηθήσει να μου στείλεις για μασάζ ;;; @aleksandros stavr