Καθαρη κλεψια
Που σωμα εναν 7-8 πιαννει το!
Στα αλλα ουλα πολλα βιαστικη και λιο κρυοκολη!
Εγω ειμαι επαγγελματιας και η ωρα μου ειναθ πολυτιμη και που τουτα ουλα!!
Καλησπερα,
Εχει δοκιμασει κανενας την κοπελα της παρακατω αγγελίας και αν ναι τί υπηρεσίες προσφέρει?
Ευχαριστω
Η πρώτη και η τρίτη αγγελία μεγάλες φόλες μακριά.
Φιλουι μου παιζει να εν η ιδια με την αλλη που λαλουν πιο πανω αλλα εν βαλω το χερι μου στη φωθκια!!!!
Οχι δεν ειναι ειναι η ιδια. Τουλαχιστον οι φωτο
περασμένα μεγαλεία φιλεΡε παιδιά ήμουν στρατιώτης στην Κύπρο και θημαμαι οπότε βγεναμε εξοδουχοι στην Λευκωσία κάπου κοντά στην λυδρας από ό,τι θημαμαι κάνα δύο στενά πιο δεξιά καθώς μπενεις από τα καρτοτηλεφωνα ηπηρχε ένα ξενοδοχείο που το λέγαν San rival περίοδος σεμτεμβριος 2000 με Νοέμβριος 2001 είχε μέσα καμία δεκαριά κοπέλες διάλεγες οποία σου έκανε κέφι και πηγενες σε δωμάτιο ήπαρχει ακόμα αυτό; έτσι από περιέργεια
Ρε παιδιά ήμουν στρατιώτης στην Κύπρο και θημαμαι οπότε βγεναμε εξοδουχοι στην Λευκωσία κάπου κοντά στην λυδρας από ό,τι θημαμαι κάνα δύο στενά πιο δεξιά καθώς μπενεις από τα καρτοτηλεφωνα ηπηρχε ένα ξενοδοχείο που το λέγαν San rival περίοδος σεμτεμβριος 2000 με Νοέμβριος 2001 είχε μέσα καμία δεκαριά κοπέλες διάλεγες οποία σου έκανε κέφι και πηγενες σε δωμάτιο ήπαρχει ακόμα αυτό; έτσι από περιέργεια
Εγω απο την άλλη, πηγα με την τρίτη μονο οταν χρεωνε 100 την ώρα για 2 φορες. Πρεπει να ηταν τον Ιουλιο. Εμεινα ευχαριστημενος και εστειλα και 2 φιλους μου και περασαν κι αυτοι καλα. Δεν ξερω αν αλλοι πηγαν με 50 ευρω για 15λεπτο και δεν περιποιειται καλά.
Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι που με εστησε και δεν απαντουσε το τηλεφωνο ενω ειχαμε πει συναντηση στις 20:00 και αναγκαστηκα να ξαναπαω την επομενη μερα. Την επομενη μου ειπε και αγορασα προφυλακτικα γιατι δεν ειχε. Της ειπα να μου κοψει κατι για το χτεσινο στησιμο και δεν δεχτηκε.
εγώ το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι είχα πάρει δύο ουκρανες και μια ασσιατισα μάλλον από Ταϊλάνδη δεν είμαι σίγουρος θυμάμαι ότι μόλις εμπενες μέσα είχε τραπεζάκια καθόσουν εκεί και απέναντι είχε ένα μπαρ οι οποίες κάθονταν όλες εκεί και διπλα ήταν οι σκάλες που οδηγούν στα δωμάτια ερχόταν ο σερβιτόρος σε ροταγε ποια κάνεις κέφι διάλεγες σε εστελνε στο δωμάτιό και μετά ερχόταν η κορασίδα και περναν 60 λίρες τότε αν θυμάμαι καλά την φορά. Και μάλιστα η ασσιατισα τότε μου είχε ζητήσει αν έχω κανένα μπαφο να την κεράσω.παντως ήταν το μόνο μαγαζί με τα καλύτερα μουνια μαζί με το Roxy εάν το λέω σωστά. Έχουν πέρασει και 17 με 18 χρόνια. Αναπολώ........... :'(Δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα γιατι και την ονομασια του ξενοδοχειου δεν την ξερω. Ειναι ενα που ειχε λεπτες κουρτινες στο ισογειο και ψιλοεβλεπες μέσα και ήταν σε μονοδρομο; Κάποτε απο οτι μου ειχαν πει (όπως έλεγε και η Αντζελα Δημητριου) είχε μέσα Αραβίδες. Δεν ειχα μπει ποτε εκει γιατι μου φαινοταν να εχει και πελατες σαν ξενοδοχειο και ψιλοψαρωσα να μπω.
Αυτό λες; Νομιζω πως εχει κλείσει.
Η απαντηση μου ηταν κυριως για τον Γιωργο κάτω απο την απαντηση του sew9 που λέει οτι ειναι φόλα.Και τωρα 100 χρεωνει απο μηνυματα που της εστειλα!
Αλλα δεν εχωαποψη γιατι δεν οηγα σε αυτη!!
Εγω για τη λενα ελεγα οχι γιαυτες της 3
:'(εγώ το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι είχα πάρει δύο ουκρανες και μια ασσιατισα μάλλον από Ταϊλάνδη δεν είμαι σίγουρος θυμάμαι ότι μόλις εμπενες μέσα είχε τραπεζάκια καθόσουν εκεί και απέναντι είχε ένα μπαρ οι οποίες κάθονταν όλες εκεί και διπλα ήταν οι σκάλες που οδηγούν στα δωμάτια ερχόταν ο σερβιτόρος σε ροταγε ποια κάνεις κέφι διάλεγες σε εστελνε στο δωμάτιό και μετά ερχόταν η κορασίδα και περναν 60 λίρες τότε αν θυμάμαι καλά την φορά. Και μάλιστα η ασσιατισα τότε μου είχε ζητήσει αν έχω κανένα μπαφο να την κεράσω.παντως ήταν το μόνο μαγαζί με τα καλύτερα μουνια μαζί με το Roxy εάν το λέω σωστά. Έχουν πέρασει και 17 με 18 χρόνια. Αναπολώ........... :'(