Καλησπέρα στους φίλους! Πριν απο 15 μερες περιπου, επισκέφτηκα στο γνωστό ξενοδοχείο την Silvia/Tiffany. Μετα το τέλος του ραντεβου κατέβηκα στο λόμπυ για καφεδάκι και μετα απο μισά ράλι εμφανίζεται η Silvia, με βλέπει με χαιρετάει και μου λέει πως θα συναντήσει μια φίλη της.... Ως εκ θαύματος εμφανίζεται σε λιγο η φίλη της και επρόκειτο για την υπερμουναρα Nicky την οποία κατέχω απωθημένο μια που δεν κατάφερα ποτε να την παρω στην Αθηνα αλλα ούτε και στη Βουδαπέστη που πήγαινα συχνά λογω εργασίας. Μην αντέχοντας να ξαναζήσω ευκαιρία, πηγαίνω , συστήνομαι με την άνεση οτι ξερω την Silvia πολυ καλα και την ρωτά αν ειναι εδώ για δουλειά. Με στέλνει απαντώντας μου οτι δεν εργάζεται τα τελευταια τρία χρονια κι οτι μένει μόνιμα στην Αθηνα(!!!) έχοντας σχέση με Ελληνα!!! Τωρα κανει μόνο πριβέ και το είπε για να με ξαποστείλει δεν ξερω αλλα θα ηθελα να ξερω αν κάποιος γνωρίζει κατι για αυτήν και κυρίως αν δουλεύει εδώ πια. Ειναι απίστευτα όμορφη απο κοντά και δίνω τα όσα για ραντεβουδάκι. Τηλέφωνο της πια δεν παιζει με τιποτα. Τα φώτα σας και συγνωμη για το κουραστικό και κουτσομπολίστικο μήνυμα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nicky/vicky
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fratzolas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 30.104
- Πόντοι
- 34.538
Τις εχω παρει εγω φιλε...ντουο στη Θεσσαλονικη..Απλά ζήτησα πληροφορίες... Τιποτα άλλο και αν κάποιος ξέρει για ποια μιλάμε...
Οντως καυλα η ΝΙΚΚΙ..μουναρος!!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 30.104
- Πόντοι
- 34.538
Η ΣΥΛΒΙΑ η οποια ηρθε μετα και αλλες φορες Θεσσαλονικη καιΚατι παραπάνω όμως ξέρεις; Ισχύει οτι δεν δουλεύει; Και τα περί Αθήνας και σχετικά; Μόνιμα Αθηνα και να μην δουλεύει, λογικά δεν παιζει...
ειχαμε βρεθει,μου ειχε πει οτι μενει και δουλευει ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ..
Τωρα αν αλλαξε κατι στη πορεια δεν ξερω..
Δεν αποκλειεται αν βρηκε φραγκατο αντρα/γκομενο να αποσυρθηκε απο τη βιζιτα..
Παιζει και πολυ λογικα ο αντρας/γκομενος να τη συντηρει και να τη πηδαει μονο αυτος..
Εσυ τι θα εκανες στη θεση του?