ο λακης τυπε ειναι παιδι τις τραμπαλας.Ήρθε ο Λάκης να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
μαζι με την αλλη την κακιασμενη την σχεδιαστρα μοδας,θα βγαλουν ολοι την πουστροκακια τους σημερα.τα ζηλευουν τα κοριτσια αυτοι τυπε.
ο λακης τυπε ειναι παιδι τις τραμπαλας.Ήρθε ο Λάκης να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
σκληρο κωλο πρεπει να εχει ομως τυπε σιγουρα.Πιστεύεις ότι είναι σκληρός επαγγελματίας?
γιατιομως?μηπως επειδη προσελκυουν πουτσες που θα μπορουσαν να εχουν αυτοι?ο λακης τυπε ειναι παιδι τις τραμπαλας.
μαζι με την αλλη την κακιασμενη την σχεδιαστρα μοδας,θα βγαλουν ολοι την πουστροκακια τους σημερα.τα ζηλευουν τα κοριτσια αυτοι τυπε.
Πολλές οι κόντρες και οι έριδες στο σπίτι του Next Top Model και είναι φυσικό να προβληματιζόμαστε όλοι μας.
ο λακης τυπε ειναι παιδι τις τραμπαλας.
Όντως είναι άξιο προβληματισμού το γεγονός αυτό.Η φαγούρα στα αρχίδια των τηλεθεατών πρέπει να χτύπησε κόκκινο απο τις μοντέλες που κάνουν σαν κατίνες.
Πολύ σωστός.
Μα πού πάει η κοινωνία μας?
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας ρε μουνίντζα?
Η αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι φίλτατε. Σκέψου τώρα τη μέση οικογένεια που ο πατέρας δουλεύει όλη μέρα, η μητέρα είναι σπίτι με τα παιδιά και το βράδυ όταν θέλουν να χαλαρώσουν βλέποντας τηλεόραση, να πέφτουν πάνω στους τσακωμούς των κοριτσιών του Next Top Model. Θλίβομαι βαθύτατα μόνο που το σκέφτομαι αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα κύριε Paparov!!!
εγω παντως κοβω φλεβες για αυτη τη μελαχροινη που μιλαει σπαστα ελληνικα.ρωσιδα ειναι?πολυ μουνι παντως
εννοειται αλλα που να την βρω?και αμα τη βρω θα μου κατσει?Νομίζω πως αντί να κόβεις φλέβες θα προτιμούσες να την γιομίσεις κρέας
ναι αλλα τυπε μην ξεχνας οτι ο πατερας και η μανα εχουνε κανει μαλακισμενη,την ελληνιδα,στο να μην τις λενε οχι σε τιποτα.ας την βλεπουν τωρα στην τηλεοραση να την καμαρωνουν.
παιζει να σας εκλπηξω αλλα θα το ρισκαρω..
ο χριστοφορος δεν ειναι γκευ...
ποιος σου ειπε οτι δεν εχω;μην μιλας χωρις τεκμηρια
Ακομα εδω εισαι εσυ...?παιζει να σας εκλπηξω αλλα θα το ρισκαρω..