catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΓΤΠΚ τις έχουμε, απλά δεν το'χουν πάρει χαμπάρι...
ενταξει καποιες ειναι πολυ ωραιες ομως..
ΓΤΠΚ τις έχουμε, απλά δεν το'χουν πάρει χαμπάρι...
εσυ εισαι αντρας και αυτα που λες ειναι η αποψη σου. αν τα λεγε ομως μια γυναικα θα ταν ζηλεια ετσι?
κοιταχτε μονο στην αρχη του θρεντ πως τις θαβατε ολοι τις κοπελες αλλα τωρα ξαφνικα εγιναν TOP
Στη συγκεκριμενη περιπτωση δε θα ηταν ζηλεια γιατι ειναι μπαζα!
Ζηλεια θα ηταν αν ηταν καποια θεα και εσυ ελεγες το αντιθετο.
Και θα 'πεφτε το ίματζ σου στο σάιτ ε;δεν ειναι αστειο να μου χρεωνεις λογια που δεν εχω πει, μπορει καποιος οντως να το διαβασε και να νομιζε οτι το εγραψα εγω
τι διαολο? ενα σωρο αγνωστες λεξεις εχω εδω μεσα!για CIM... άντε το πολύ κ κανένα bachelor...
Και θα 'πεφτε το ίματζ σου στο σάιτ ε;
τι διαολο? ενα σωρο αγνωστες λεξεις εχω εδω μεσα!
γτ ποτε δε λετε οτι σας ρωτανε? πριν τι δειχνει το σταρ ρωτησα και μου κοτσαρες το προγραμμα, τωρα παλι με παραπεμπεις αλλουΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
Διάβασε & θα σ' εξετάσω...
γτ ποτε δε λετε οτι σας ρωτανε? πριν τι δειχνει το σταρ ρωτησα και μου κοτσαρες το προγραμμα, τωρα παλι με παραπεμπεις αλλου
τι σκατα ειναι cim?
γτ ποτε δε λετε οτι σας ρωτανε? πριν τι δειχνει το σταρ ρωτησα και μου κοτσαρες το προγραμμα, τωρα παλι με παραπεμπεις αλλου
τι σκατα ειναι cim?
Και για να επανέλθουμε στο θέμα κ στο πνεύμα του site... ανεξάρτητα από τ' αποτελέσματα του διαγωνισμού (στ' αρχίδια μας άλλωστε), ποιές λέτε να τις δούμε να συνεργάζονται με κανένα γραφείο ??? ΑΥΤΗ είναι η ουσία... ;)
με γραφεια μπορουν να συνεργαστουν ολες, το ποια θα παρει τις καλες δουλειες ειναι αλλο
Αφού ξέρεις ποιά θα είναι πρώτη και καλύτερη σε αυτόν τον τομέα γιατί ρωτάς;
Υπάρχουν διαφορα είδη γραφείων δεσποινίς
Αλλα γραφεία κλείνουν δουλειές μοντέλων
Αλλα γραφεία πάλι ασχολούνται με αλλα αθλήματα
Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Merci
Δεν πας να κρεμαστείς καλύτερα μ'αυτό μπας και γλιτώσουμε από τη μαλακία σου;
Αφού ξέρεις ποιά θα είναι πρώτη και καλύτερη σε αυτόν τον τομέα γιατί ρωτάς;
μαλλον δεν τα ξερεις καλα...υπαρχουν γραφεια που κλεινουν και δουλειες μοντελων..αλλα και αλλες "δουλειες"
Προφανώς δεν έγινα κατανοητός
Merci για την επεξήγηση πάντως