Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

leonidas3334

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω κατα την ταπεινη μου αποψη πιστευω οτι τα πανηγυρια θα αρχισουν οταν μπουν μεσα στο σπιτι εκει θα δειξουν οι ελλεηνιδες τον πραγματικο τους εαυτο.

Προτείνω μολις εγκατασταθούν να μπει κοκκινη λάμπα δωρεα του σιτε μας και οι λουγκρες να αναλάβουν τον ρόλο του τσατσου-ας.

Αυτα απο μένα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εγω κατα την ταπεινη μου αποψη πιστευω οτι τα πανηγυρια θα αρχισουν οταν μπουν μεσα στο σπιτι εκει θα δειξουν οι ελλεηνιδες τον πραγματικο τους εαυτο.

Προτείνω μολις εγκατασταθούν να μπει κοκκινη λάμπα δωρεα του σιτε μας και οι λουγκρες να αναλάβουν τον ρόλο του τσατσου-ας.

Αυτα απο μένα

εκεί πραγματικά θα πέσει το γέλιο της αρκούδας όταν θα αρχίσουν τα αλληλοκαρφώματα και οι πισώπλατες μαχαιριές.................

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ερωτηση!   Αν εκει που τους εχουνε λανσαρει σουιτες πισινες λιμο αστακους κλπ και στα καπακια  φωτογραφηση επαγγελματικη αν καποιος φωτογραφος πει σε μια....

Το βραδυ θα φαμε στο ταδε χλιδατο εστιατοριο ξενοδοχειου απο τις 200 ποσες ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ;

Αν στο φαγητο και το μπλα μπλα περι μοδας δοξας κλπ ο φωτογραφος ειχε εμπνευση για μια φωτογραφηση τωρα στο δωματιο του ΠΟΣΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ

Λιγο γυμνο λιγο να σου δειξω να στον ακουμπησω παρτον μωρη καργιολα που θες και μοντελινγ και ΓΚοοοοοοοοοοοοοολ

εγραψες...μα ρε φιλε...σκεψου...ΠΟΙΟΣ γονιος θα αφησει το ανηλικο ή το 18-20 παιδι του να παει σε αυτο το ριαλιτι οπου θα υπαρξουν καποιες τετοιου ειδους προτασεις;;;;

ηθικες αξιες και αρχες VS γονεις συμμειωστε 2...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166

Αυτα απο μένα

μην ξεχνας οτι και οι ξενες θα δειξουν τον Ελεεινιδικο εαυτο τους...χαχα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εγραψες...μα ρε φιλε...σκεψου...ΠΟΙΟΣ γονιος θα αφησει το ανηλικο ή το 18-20 παιδι του να παει σε αυτο το ριαλιτι οπου θα υπαρξουν καποιες τετοιου ειδους προτασεις;;;;

αν κοιτάξεις κάποιες είναι μέσα στις ηλικίες που αναφέρεις και μάλιστα μία κοπελιά είναι 16 ετών μαθήτρια.Κες να πήγε απο μόνη της σε αυτό το παιχνίδι οι γονείς της λες να μην το ξέρουν???????????????????????????????????????????

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
αν κοιτάξεις κάποιες είναι μέσα στις ηλικίες που αναφέρεις και μάλιστα μία κοπελιά είναι 16 ετών μαθήτρια.Κες να πήγε απο μόνη της σε αυτό το παιχνίδι οι γονείς της λες να μην το ξέρουν???????????????????????????????????????????

για αυτο αναφερθηκα σε ανηλικες...ηθελα να 'ξερα...πως γινονται γονεις;;; δηλαδη φερνουμε στον κοσμο ενα παιδι και μετα στα @@ μας..δεν ξερω τι σοι γονεις ειναι αλλα εγω το 15 χρονο παιδι μου δεν θα το αφηνα μεσα στους "λυκους"...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
για αυτο αναφερθηκα σε ανηλικες...ηθελα να 'ξερα...πως γινονται γονεις;;; δηλαδη φερνουμε στον κοσμο ενα παιδι και μετα στα @@ μας..δεν ξερω τι σοι γονεις ειναι αλλα εγω το 15 χρονο παιδι μου δεν θα το αφηνα μεσα στους "λυκους"...

φίλε στα παπάρια τους και οι ίδιοι οι γονείς τους.οι ίδιοι τις παρακινούν να συμμετέχουν σε τέτοιους διαγωνισμούς για να κερδίσουν φήμη και το βασικότερα λεφτά.Αυτό τους ενδιαφέρει να βγάλουν λεφτά χωρίς να κουραστούν,χωρίς να σπουδάσουν,χωρίς να δουλέψουν,χωρίς τίποτα.Πίσω απο αυτές τις κοπέλες κρύβονται οι γονείς τους αυτό είναι σίγουρο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μια κρητικο-ελβετιδα ηταν ετη φωτος μπροστα....Αντικειμενικα καλλονη....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Άμα είχες ανάγκη τα λεφτά ΜΠΟΡΕΙ και να τ' άφηνες

μα τα λεφτά είναι ο βασικότερος παράγοντας που αναγκάζει τις κοπέλες αλλά και τους γονείς να οδηγούμ εμμέσως στο κλαρί................

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Άμα είχες ανάγκη τα λεφτά ΜΠΟΡΕΙ και να τ' άφηνες

φιλε μου και να πεθαινα δεν θα αφηνα το παιδι μου να παει εκει..οταν γινεσαι γονιος ΟΦΕΙΛΕΙΣ να εχεις τα "εφοδια" για να το συντηρησεις..αλλιως να κατσεις στα αυγα σου..

φίλε στα παπάρια τους και οι ίδιοι οι γονείς τους.οι ίδιοι τις παρακινούν να συμμετέχουν σε τέτοιους διαγωνισμούς για να κερδίσουν φήμη και το βασικότερα λεφτά.Αυτό τους ενδιαφέρει να βγάλουν λεφτά χωρίς να κουραστούν,χωρίς να σπουδάσουν,χωρίς να δουλέψουν,χωρίς τίποτα.Πίσω απο αυτές τις κοπέλες κρύβονται οι γονείς τους αυτό είναι σίγουρο.

αν προσεξεις τι γραφω παραπανω θα καταλαβεις οτι λεμε το ιδιο..και εσυ Λιονταρι..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ σε τι εποχη ζουμε...ξεφιλα..

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
φιλε μου και να πεθαινα δεν θα αφηνα το παιδι μου να παει εκει..οταν γινεσαι γονιος ΟΦΕΙΛΕΙΣ να εχεις τα "εφοδια" για να το συντηρησεις..αλλιως να κατσεις στα αυγα σου..

αν προσεξεις τι γραφω παραπανω θα καταλαβεις οτι λεμε το ιδιο..και εσυ Λιονταρι..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ σε τι εποχη ζουμε...ξεφιλα..

η απόλυτη ξεφτίλα από κάθε άποψη..........................

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Το χρημα ειναι πανω απ'ολα.

Χωρις χρημα δεν κανεις τιποτα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ειδες ομως τον φωτογραφο;;; μπηχτηκε αμεσως...χορους κτλ...χαχα..

εεεεε τι να κάνει και αυτός.............Με τόσα μουνάκια έτοιμα για όλα δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να πάρει μαι πρώτη γεύση :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
εεεεε τι να κάνει και αυτός.............Με τόσα μουνάκια έτοιμα για όλα δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να πάρει μαι πρώτη γεύση :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

εεε ακομα στην πρωτη βδομαδα ειμαστε...στην δευτερη θα εχει  :kissass: .... στην τριτη  :fuck1: κοκ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπηχτης ο φωτογκραφερ...ασε που μου φαινεται κρυφο...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εεε ακομα στην πρωτη βδομαδα ειμαστε...στην δευτερη θα εχει  :kissass: .... στην τριτη  :fuck1: κοκ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπηχτης ο φωτογκραφερ...ασε που μου φαινεται κρυφο...

λες να ανήκει στο αδερφάτο των ιπποτών???????????????δεν ξέρω αλλά πιστεύω με τόσα μουνάκια έτοιμα να κάνουν τα πάντα για να γίνουν γνωστές μπορεί και αυτός να γίνει πολύ άντρας :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
λες να ανήκει στο αδερφάτο των ιπποτών???????????????δεν ξέρω αλλά πιστεύω με τόσα μουνάκια έτοιμα να κάνουν τα πάντα για να γίνουν γνωστές μπορεί και αυτός να γίνει πολύ άντρας :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

μονο στο αδερφατο των ιπποτων;; και στο αδερφατο των καλοπιοτων..χεχε..

πλακα πλακα τον κοβω να αρχιζει και τα σιτι τουρ μετα το ριαλιτι...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μονο στο αδερφατο των ιπποτων;; και στο αδερφατο των καλοπιοτων..χεχε..

πλακα πλακα τον κοβω να αρχιζει και τα σιτι τουρ μετα το ριαλιτι...

όλα μες στη ζωή είναι,ακόμα και τα σίτι τουρ τα μπουρδέλα όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά δεν νομίζω με 17 μουνάκια να νταραβερίζεται καθημερινά δεν έχει την ανάγκη να πληρώσει σίτι τουρ για να γαμήσει :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom