You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Next Top Model (ANT1)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 192K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αυριο κοριτσαρα μου... ;) :-*καληηηηη
αλλα πρεπει να βαλεις αυτη
![]()
![]()
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
http://[URL unfurl="true"]www.kristine.ro/stiri-kristine/kristine-se-thelo-videoclip-01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kristine.ro/galerie-kristine/kristine7.jpg[/img[/URL]] :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kristine.ro/galerie-kristine/kristine7.jpg[/img[/URL]] :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γιατι ριχνεις το επιπεδο ρε;κατγουμαν αν επερνες βιζιτες για ποσα φραγκα θα κοστολογουσες τον εαυτο σου?
καληηηηη
αλλα πρεπει να βαλεις αυτη
![]()
![]()
θελω κατι πιο σεξυ.... ;) ;) ;)
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυριο κοριτσαρα μου... ;) :-*
πλακα εκανα μωρε
αλλα μιας και προτεινουμε κοπελιες να σας προτεινω και καμια φωτο που χω τραβηξει εγω
Συνημμένα
ερωτηση εκανα,δεν ειπα τιποτα κακο.γιατι ριχνεις το επιπεδο ρε;![]()
http://[URL unfurl="true"]www.kristine.ro/stiri-kristine/kristine-se-thelo-videoclip-01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η πρωτη μου θυμιζει τις καριατιδες και η δευτεη πολυ κυριλα...
αυτη που εβαλα τωρα ειναι πολυ καλη..αριστουργημα θα ελεγα..συμφωνεις νομιζω..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συμφωνω!!!
αλλα γ την δευτερη που λες δεν εχεις δικιο..της δινει ενα class...
συμφωνω!!!
ειναι πολυ καλο και το σωμα της και το ρουχο ομως ειναι εξαιρετικο..
τυπε αναλυση για δημητρα.
τυπε η γκομενα εχει πουτανια πανω τις.πιστευω μολις φυγει απο το παιχνιδι,θα την πλακωσουν ολα τα μεσημεριανα.θα κανει καποια αποτυχημενα βηματα σαν μοντελο σε επαρχιακα σοου του κολου,και μετα θα το γυρισει στο τραγουδι.εκει αφου φαει ολες τις πουτσες του κοσμου,θα ασχοληθει με την βιζιτα και στην οποια θα διαπρεψει.
τυπε αναλυση για την ρομινα
για την ιστορια να αναφερω,οτι κατα την γνωμη μου νικητρια θα ειναι(αν και δεν ειναι το στυλακι τις γκομενας που μου αρεσει) η ρομινα,η γκομενα με τα κοντα μαλλια και τα μαυρα φρυδια.πιστευω οτι ειναι η μονη πιο σοβαρη απο ολες,εχει το σκοπο τις,και εχει ενα στυλακι και ενα τουπε που τις πηγαινει απολυτα.γενικα εχει το καλυτερο πακετο απο τις υπολοιπες.
εκτος αν καμια πουσταρα του αντ1 κακιασμενη στραβωσει μαζι της και την διωξει
τυπε η γκομενα εχει πουτανια πανω τις.πιστευω μολις φυγει απο το παιχνιδι,θα την πλακωσουν ολα τα μεσημεριανα.θα κανει καποια αποτυχημενα βηματα σαν μοντελο σε επαρχιακα σοου του κολου,και μετα θα το γυρισει στο τραγουδι.εκει αφου φαει ολες τις πουτσες του κοσμου,θα ασχοληθει με την βιζιτα και στην οποια θα διαπρεψει.
τυπε αναλυση για την ρομινα
για την ιστορια να αναφερω,οτι κατα την γνωμη μου νικητρια θα ειναι(αν και δεν ειναι το στυλακι τις γκομενας που μου αρεσει) η ρομινα,η γκομενα με τα κοντα μαλλια και τα μαυρα φρυδια.πιστευω οτι ειναι η μονη πιο σοβαρη απο ολες,εχει το σκοπο τις,και εχει ενα στυλακι και ενα τουπε που τις πηγαινει απολυτα.γενικα εχει το καλυτερο πακετο απο τις υπολοιπες.
εκτος αν καμια πουσταρα του αντ1 κακιασμενη στραβωσει μαζι της και την διωξει
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
οχι πειτε μου
δεν ειναι ιδια η δημητρα με λιιιγο μεγαλυτερο βυζι ?![]()
Ξέρεις πως την λένε?
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ξέρεις πως την λένε?![]()
aria giovanni
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.711
- Πόντοι
- 19.485
οχι πειτε μου
δεν ειναι ιδια η δημητρα με λιιιγο μεγαλυτερο βυζι ?![]()
Οχι! Καμία σχέση! Αυτή είναι ΘΕΑ η Δημητρούλα απλά όμορφη!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Οχι! Καμία σχέση! Αυτή είναι ΘΕΑ η Δημητρούλα απλά όμορφη!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
αν κ μοιαζουν οντως λιγακι...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.711
- Πόντοι
- 19.485
![]()