Επισκέπτης
δεν μου σηκωνεται..σιγά ρε, γάμα και λίγο![]()
![]()
![]()
![]()
αχ σε καλό σας σήμερα![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
ετσι θα σ΄εχω..
παρτουζα-ξυλο-παρτουζα-ξυλο..
δεν μου σηκωνεται..σιγά ρε, γάμα και λίγο![]()
![]()
![]()
![]()
αχ σε καλό σας σήμερα![]()
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΙΟΡΓΚΟΣ![]()
![]()
*μερικοί* είμαστε απλώς κοντοί για τα κιλά μας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μου σηκωνεται..
![]()
![]()
![]()
ετσι θα σ΄εχω..
παρτουζα-ξυλο-παρτουζα-ξυλο..
εξυπακουεται..
... με τριχα για πουλοβερ..
κλασμενο σε εχω... και κουλαρε... μην μου πεις οτι θιχτηκες κιολας... [ να πεθανω στα γελια!!! ]
αυτο με το βαρυκοκκαλο νομιζω οτι ειναι μυθος...ολοι οι ανθρωποι εχουν ιδιο βαρος κοκκαλων..η κατανομη του λυπους κανει την διαφορα..
προσθετω: ή αυτοι που τραβανε με το αριστερο...χεχε![]()
![]()
παπαρια..όχι ξύλο, είμαι μια ευαίσθητη παπαρούνα, θέλω στοργή![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παπαρια..
γαμησι & ψωλοχυμα καργα θελεις..
ασε τις μαλακιες..
Όχι ρε συ, δεν έχεις ακούσει για την οστική μάζα και πυκνότητα ;(κυρίως για την οστεοπόρωση στις γυναίκες ακούγεται)αυτο με το βαρυκοκκαλο νομιζω οτι ειναι μυθος...ολοι οι ανθρωποι εχουν ιδιο βαρος κοκκαλων..η κατανομη του λυπους κανει την διαφορα..
προσθετω: ή αυτοι που τραβανε με το αριστερο...χεχε![]()
![]()
ρε συ αυτη που χεις για αβαταρ ειναι σαν τη Μπεζεντακου![]()
ενταξει..στο οριο..γαματους..
παρε αλλα 5 κιλα λεμε..
2 στο βυζι & 3 στον κωλο..
παραγγελια..
Όχι ρε συ, δεν έχεις ακούσει για την οστική μάζα και πυκνότητα ;(κυρίως για την οστεοπόρωση στις γυναίκες ακούγεται)
Η κατανομή του λίπους που λες και του μυικού ιστού είναι αλλουνού georgiopapa ευαγγέλιοναι ρε φιλε...δικιο εχεις...
τι σας εχω τι σας εχω? σας θυμιζει κατι η κουκλιτσα αυτη?
έλα, πάμε τη βοήθεια του κοινού![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.maximonline.gr/girls/models/c1250,%CE%99%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1+%CE%9D%CF%84%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7.html#[/img[/URL]]
η φωτογραφία φάντασμαααααααααα :o :o :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
γιατι φαντασμα? :think:
γιατι φαντασμα?![]()
γιατί με το λινκ δε φαίνεται τίποτα, ούτε στο δικό σου ποστ ούτε στο δικό μου που δοκίμασα![]()
αν εβαζες το αναμεσα σταγιατί με το λινκ δε φαίνεται τίποτα, ούτε στο δικό σου ποστ ούτε στο δικό μου που δοκίμασα![]()