loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι το χαμστερ νικησε...πφφφ....πουλημενοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
κερδισε η ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ
ναι το χαμστερ νικησε...πφφφ....πουλημενοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
κερδισε η ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ
περσυ νικησε Η ΘΕΑ ΣΕΡΑΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για άλλη μια χρονιά η επιλογή ήταν σκανδαλώδης, έβγαλαν το απολειφάδι τη Σιντορέλα Next Top Model που κουνιόταν σαν παρτσακλό & το σώμα της ήταν εντελώς ασχημάτιστο, δεν το πιστεύω... Τελικά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι κάθε χρονιά θα κερδίζει ένα αουτσάιντερ, γείωσαν τη γυναικάρα την Ευαγγελία που & τις αναλογίες & την εμπειρία έχει για να προωθήσουν τη μισοριξιά, έλεος... Παιδιά εμένα η Σιντορέλα μου ήταν εξ' αρχής η πιο αδιάφορη εκεί μέσα (για να μην πω άσχημη) & της χαρίστηκαν & πάρα πολλές φορές. Άσε που πιστόλιασαν την Έλενα & την άφησαν εκτός της τελικής επιλογής... ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!
Για άλλη μια χρονιά η επιλογή ήταν σκανδαλώδης, έβγαλαν το απολειφάδι τη Σιντορέλα Next Top Model που κουνιόταν σαν παρτσακλό & το σώμα της ήταν εντελώς ασχημάτιστο, δεν το πιστεύω... Τελικά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι κάθε χρονιά θα κερδίζει ένα αουτσάιντερ, γείωσαν τη γυναικάρα την Ευαγγελία που & τις αναλογίες & την εμπειρία έχει για να προωθήσουν τη μισοριξιά, έλεος... Παιδιά εμένα η Σιντορέλα μου ήταν εξ' αρχής η πιο αδιάφορη εκεί μέσα (για να μην πω άσχημη) & της χαρίστηκαν & πάρα πολλές φορές. Άσε που πιστόλιασαν την Έλενα & την άφησαν εκτός της τελικής επιλογής... ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!
ελα ρε....Λουκ, πως θα σου φαινόταν αν έβγαινε πρώτη αυτή; ;)
μωρο η κοπελα που θα κερδιζε στο NEXT TOP MODEL επρεπε να ειναι μια κοπελα με ωραιο προσωπο κ με ωραιο κορμιΓια άλλη μια χρονιά η επιλογή ήταν σκανδαλώδης, έβγαλαν το απολειφάδι τη Σιντορέλα Next Top Model που κουνιόταν σαν παρτσακλό & το σώμα της ήταν εντελώς ασχημάτιστο, δεν το πιστεύω... Τελικά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι κάθε χρονιά θα κερδίζει ένα αουτσάιντερ, γείωσαν τη γυναικάρα την Ευαγγελία που & τις αναλογίες & την εμπειρία έχει για να προωθήσουν τη μισοριξιά, έλεος... Παιδιά εμένα η Σιντορέλα μου ήταν εξ' αρχής η πιο αδιάφορη εκεί μέσα (για να μην πω άσχημη) & της χαρίστηκαν & πάρα πολλές φορές. Άσε που πιστόλιασαν την Έλενα & την άφησαν εκτός της τελικής επιλογής... ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!
εκτος απο το αθλιο στοματακι της συμφωνω!μωρο η κοπελα που θα κερδιζε στο NEXT TOP MODEL επρεπε να ειναι μια κοπελα με ωραιο προσωπο κ με ωραιο κορμι
......η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ οντως ειναι εντυπωσιακη αλλα φαινοταν πολυ πιο μεγαλη απ'οτι ηταν κ ειχε και προβλημα με την ακμη
πραγμα που σημαινει δεν μπορουσε να παρουσιαση προιοντα της MAYBELLINE NEW YORK!!!!
ενω η σιντυ ειχε τελειο προσωπο κ ηταν μοντελε τελειως!!!!
μωρο η κοπελα που θα κερδιζε στο NEXT TOP MODEL επρεπε να ειναι μια κοπελα με ωραιο προσωπο κ με ωραιο κορμι
......η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ οντως ειναι εντυπωσιακη αλλα φαινοταν πολυ πιο μεγαλη απ'οτι ηταν κ ειχε και προβλημα με την ακμη
πραγμα που σημαινει δεν μπορουσε να παρουσιαση προιοντα της MAYBELLINE NEW YORK!!!!
ενω η σιντυ ειχε τελειο προσωπο κ ηταν μοντελε τελειως!!!!
αντικειμενικα στην πασαρελα καλυτερη κ πιο φωτογενης εκει μεσα ηταν η ιωαννα.
πααλι ξεχασα να το δωωω >
η σιντορελλα.ποια βγηκε ρε βλαμμενες? αυτη που μοιαζει με την καγια οπως λεγανε?
η σιντορελλα.
η σιντορελλα.
ρε πανηλιθια!!!καλα δε στο χαλαω...δες το.εφυγε η σιντυ??? ελα ρε μλκ, πρωτα η τζεσικα, τωρα αυτη ε γαμιδια. μονο να βγει η μαλακοιωαννα >