Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Για άλλη μια χρονιά η επιλογή ήταν σκανδαλώδης, έβγαλαν το απολειφάδι τη Σιντορέλα Next Top Model που κουνιόταν σαν παρτσακλό & το σώμα της ήταν εντελώς ασχημάτιστο, δεν το πιστεύω... Τελικά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι κάθε χρονιά θα κερδίζει ένα αουτσάιντερ, γείωσαν τη γυναικάρα την Ευαγγελία που & τις αναλογίες & την εμπειρία έχει για να προωθήσουν τη μισοριξιά, έλεος... Παιδιά εμένα η Σιντορέλα μου ήταν εξ' αρχής η πιο αδιάφορη εκεί μέσα (για να μην πω άσχημη) & της χαρίστηκαν & πάρα πολλές φορές. Άσε που πιστόλιασαν την Έλενα & την άφησαν εκτός της τελικής επιλογής... ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Για άλλη μια χρονιά η επιλογή ήταν σκανδαλώδης, έβγαλαν το απολειφάδι τη Σιντορέλα Next Top Model που κουνιόταν σαν παρτσακλό & το σώμα της ήταν εντελώς ασχημάτιστο, δεν το πιστεύω... Τελικά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι κάθε χρονιά θα κερδίζει ένα αουτσάιντερ, γείωσαν τη γυναικάρα την Ευαγγελία που & τις αναλογίες & την εμπειρία έχει για να προωθήσουν τη μισοριξιά, έλεος... Παιδιά εμένα η Σιντορέλα μου ήταν εξ' αρχής η πιο αδιάφορη εκεί μέσα (για να μην πω άσχημη) & της χαρίστηκαν & πάρα πολλές φορές. Άσε που πιστόλιασαν την Έλενα & την άφησαν εκτός της τελικής επιλογής... ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!
περσυ νικησε Η ΘΕΑ ΣΕΡΑΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

makis_23

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Πολυ ωραια αυτη που κερδισε αν και λιγο μικρο ψωνακι... η αλλη ομως ηταν ασχημη!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λουκ, πως θα σου φαινόταν αν έβγαινε πρώτη αυτή; ;)

183910_197206120306688_166112000082767_698955_7354777_n.jpg
ελα ρε....

tzesika+next+top+model1.jpg
:rockon: :rockon: :rockon:

peny

Ιερόδουλη
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Like
2
μωρο η κοπελα που θα κερδιζε στο NEXT TOP MODEL επρεπε να ειναι μια κοπελα με ωραιο προσωπο κ με ωραιο κορμι
......η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ οντως ειναι εντυπωσιακη αλλα φαινοταν πολυ πιο μεγαλη απ'οτι ηταν κ ειχε και προβλημα με την ακμη
πραγμα που σημαινει δεν μπορουσε να παρουσιαση προιοντα της MAYBELLINE NEW YORK!!!!
ενω η σιντυ ειχε τελειο προσωπο κ ηταν μοντελε τελειως!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μωρο η κοπελα που θα κερδιζε στο NEXT TOP MODEL επρεπε να ειναι μια κοπελα με ωραιο προσωπο κ με ωραιο κορμι
......η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ οντως ειναι εντυπωσιακη αλλα φαινοταν πολυ πιο μεγαλη απ'οτι ηταν κ ειχε και προβλημα με την ακμη
πραγμα που σημαινει δεν μπορουσε να παρουσιαση προιοντα της MAYBELLINE NEW YORK!!!!
εκτος απο το αθλιο στοματακι της συμφωνω!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ωραιο μουνακι η σιντυ

συμφωνω...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αντικειμενικα στην πασαρελα καλυτερη κ πιο φωτογενης εκει μεσα ηταν η ιωαννα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πααλι ξεχασα να το δωωω >:(

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποια βγηκε ρε βλαμμενες? αυτη που μοιαζει με την καγια οπως λεγανε?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ρε δεν πανε να γαμηθουνε οι μαλακες του αντεννα που πλασαρουν για τοπ μοντελς αυτες........οι οποιες ειναι ολες μπαζα ολικης μεταμφιεσεως ωστε να μοιαζουν λιγο με γυναικες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom