αλλαξε το επιθετο απο δεδε σε ντεντη?!
Συνέντευξη Ιωάννα Ντέντη
Opinion by -lostgirl- posted 12 months ago
11 fans
Πως και έμπλεξες με το μόντελινγκ;
Όταν ήμουν πιο μικρή, δούλευα part time σε ένα ψητοπωλείο τα Σαββατοκύριακα. Ένας πελάτης που έτυχε να είναι φωτογράφος στην Αμερική και είχε έρθει στην Ελλάδα για δουλειές με είχε πρήξει να με βγάλει μια φωτογραφία. Του είπα αρκετές φορές όχι, αλλά, όταν μπήκα στο ίντερνετ και είδα τις δουλειές του, πείστηκα. Έτσι, βγάλαμε μια φωτογραφία, μου άρεσε πολύ και σκέφτηκα: «Γιατί να μη δοκιμάσω;». Πήγα, λοιπόν, στη σχολή μοντέλων Cristi.
Είσαι ελεύθερη ή... πιασμένη;
Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχω κάνει κάποια σχέση, για να πω την αλήθεια.
Τι άντρες σ'αρέσουν;
Δεν μʼ αρέσουν καθόλου οι μεγάλοι άντρες. Προτιμώ συνομηλίκους μου, άτομα της ηλικίας μου, με τα οποία να μπορώ να συζητήσω κάτι κοινό. Δεν ξέρω τι βρίσκουν μερικές στους τριαντάχρονους. Ίσως νομίζουν πως είναι ώριμοι, αλλά δεν είναι πάντα έτσι.
Τι κοιτάζεις σε έναν άντρα;
Τα μάτια του! Έχω αδυναμία στα ωραία μάτια!
Για πες μου τώρα: Πόσες σχέσεις έχεις κάνει;
Έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου.
Και «περιστασιακά» πράγματα πόσες φορές έχεις κάνει;
Δεν έχω κάνει. Ξέρω τι εννοείς. Είμαι πολύ σταθερή.
Όταν σ' την πέφτουν, τι κάνεις; Δεν ασχολείσαι; Γιατί σ' την πέφτουν οι άντρες, έτσι δεν είναι;
Κοίτα, δυστυχώς, οι περισσότεροι άντρες μού φαίνονται κάπως όταν έρχονται να μου μιλήσουν. Πετάνε ένα κομπλιμέντο και φεύγουν. Άσε που οι περισσότεροι είναι δήθεν. Πολύ δήθεν όμως! Ωστόσο κάποιος θαρραλέος θα βρεθεί κάποια στιγμή, πού θα πάει! Μʼ αρέσει πάρα πολύ ο αυθορμητισμός…
Βλέπεις πορνό;
Μου έρχεται να κάνω εμετό! Μια φορά όλη κι όλη είδα πορνοταινία στη ζωή μου και τρελάθηκα! Δεν ξέρω γιατί, νομίζω πως έχω πρόβλημα στον εγκέφαλο σε αυτό το θέμα!
Μήπως είδες τίποτα extreme με άλογα και φρίκαρες;
Απλώς θεωρώ ιερή τη σεξουαλική επαφή, αυτό είναι όλο.
Ποια είναι τα συνηθέστερα σχόλια που κάνουν;
Έχω πολλά καλά σχόλια να σου αναφέρω, αλλά θα σου πω δύο με τα οποία είχα πραγματικά πεθάνει στο γέλιο. Περνάει ένας και μου κάνει: «Τι μπακλαβάς πολίτικος είσαι εσύ!». Ένας άλλος, πάλι, μου πέταξε μια μέρα στο δρόμο: «Τι χαλβάς Φαρσάλων είσαι εσύ, μωρό μου!». Μα πες μου, τα έχεις ξανακούσει αυτά; Πέθανα στο γέλιο!
Έχεις κάνει ποτέ σεξ σε κάποιο δημόσιο χώρο;
Ναι, πολλές φορές. Έχω κάνει σεξ σε ταράτσες, σε δωμάτιο νοσοκομείου όπου δεν υπήρχε άνθρωπος, σε παραλία…
Δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα σε ταράτσα!
Είναι σούπερ, μοναδικά, βλέπεις και τα άστρα.