Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Φωτογράφηση Μαρίας στο Nitro που κυκλοφορεί ΚΑΒΛΑ!!!!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Επιτέλους ένα καλό νέο! Ελπίζω τα απαραίτητα να τα βγαλει, τα απολύτως απαραίτητα ας...τα βγάλει κι αυτά

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ιωάννα εσύ κάνε ότι δεν ακούς, έτσι κορίτσι μου;

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φωτογράφηση Μαρίας στο Nitro που κυκλοφορεί ΚΑΒΛΑ!!!!!!!!!

το νιτρο κανει ωραιες φωτογραφησεις, ειναι και η Μαρια θεα, πιστευω θα ναι κατι πολυ καλο
ελπιζω ομως να μη το ξεφτυλισει κι αυτη και κανει κατι σαν το playboy της Δημητρας και της Ναιλα  :-
οχι οτι θα χαλασει το αντρικο κοινο της αλλα λεμε τωρα  :P

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
το νιτρο κανει ωραιες φωτογραφησεις, ειναι και η Μαρια θεα, πιστευω θα ναι κατι πολυ καλο
ελπιζω ομως να μη το ξεφτυλισει κι αυτη και κανει κατι σαν το playboy της Δημητρας και της Ναιλα  :-
οχι οτι θα χαλασει το αντρικο κοινο της αλλα λεμε τωρα  :P

Α δηλαδή η φωτογράφηση της Δήμητρας στο Playboy είναι προκλητική; Καλά που μου το είπες για να το πάρω  :) Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως γνωρίζω εγώ ότι μοντέλο που κάνει προκλητική φωτογράφηση σε αντρικό περιοδικό "καίγεται" για τη δουλειά του μοντέλου & δεν το γνωρίζουν αυτές. Ακόμη & τα φράγκα να είναι στη μέση αν θέλεις πραγματικά να κάνεις modelling & με μια προκλητική φωτογράφηση καταστραφεί μια πιθανή καριέρα που θα έκανες τί να τα κάνεις τα λεφτά... Και αυτό δεν ισχύει τόσο για το τσουλί τη Δήμητρα όσο για κάτι άλλες. Όσον αφορά τώρα τη Μαρία φωτογράφηση με εσώρουχα κάνει μη φανταστείτε, απλά το σουτιέν είναι σατέν & σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνεται η ρώγα κανονικά. Γενικά η Μαρία είναι γυναικάρα τί να λέμε τώρα, υπέροχο σώμα, στήθος, αστέρι!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Α δηλαδή η φωτογράφηση της Δήμητρας στο Playboy είναι προκλητική; Καλά που μου το είπες για να το πάρω  :) Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως γνωρίζω εγώ ότι μοντέλο που κάνει προκλητική φωτογράφηση σε αντρικό περιοδικό "καίγεται" για τη δουλειά του μοντέλου & δεν το γνωρίζουν αυτές. Ακόμη & τα φράγκα να είναι στη μέση αν θέλεις πραγματικά να κάνεις modelling & με μια προκλητική φωτογράφηση καταστραφεί μια πιθανή καριέρα που θα έκανες τί να τα κάνεις τα λεφτά... Και αυτό δεν ισχύει τόσο για το τσουλί τη Δήμητρα όσο για κάτι άλλες. Όσον αφορά τώρα τη Μαρία φωτογράφηση με εσώρουχα κάνει μη φανταστείτε, απλά το σουτιέν είναι σατέν & σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνεται η ρώγα κανονικά. Γενικά η Μαρία είναι γυναικάρα τί να λέμε τώρα, υπέροχο σώμα, στήθος, αστέρι!

καιγεται το μοντελο στην περιπτωση που θελει να γινει κανονικο μοντελο, μοδα, πασαρελα, editorials κλπα
ν θελει να ειναι μονο για αυτο το στυλ δεν καιγεται αλλα να μη περιμενει μετα και σοβαρες προτασεις περα απο γδυσιματα
στο παιχνιδι υποτιθεται πηγαν για μοντελα, η Δημητρα μαλιστα οταν της ειπαν οτι ειναι glamour girl ειπε "ναι αλλα δεν θελω να κανω μονο αυτο"
μονο γι αυτο θα τη ζητανε πλεον, υπαρχει περιπτωση αφου τα χουμε δει ολα της Δημητρας να θελει κανεις να τη ντυσει? δεν προκειται να πουλησει κατι τετοιο
η Μαρια οντως ειναι θεα!  :rockon:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Kαλα,ολες αυτες οι πατσαβουρες μεχρι και στ μανα τους ειναι ικανες να κανουν μηνυση για να βγουν ξανα στην επικαιροτητα.

Τη μια σπανε κανα ποδι
Την αλλη κανα χερι
Την αλλη δαγκωνουν κανα αυτι
Πεφτουν απο καμια σκαλα
γλιστρανε και πανε στο νοσοκομειο

Και εμεις πρεπει να ενημερωθουμε αμεσως για ολα αυτα!
Γαμημενα εβραιο-καναλα της πλακας!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πήρανε και την τύπισσα που ήταν στο αβέρωφ...

την ρωτούσαν που είχε πιρσινγκ και τους είπε στις ρώγες και στο νιμου....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
ΑΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ NEXT TOP MODEL 2 ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!! Ρε παιδιά τί πατούρα έχει αυτή η γκόμενα μου έφυγε το κλαπέτο, και βυζάρες δηλαδή και κορμί θάνατο αλλά αυτή η πατούρα της δεν παλεύεται!!! Ο άλλος ο φωτογράφος αν μπορούσε θα τον έβγαζε να τον παίξει στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής :) Εν τω μεταξύ το σώμα της αψεγάδιαστο απ' τη γέννα! Ρωτήθηκε & αν το σκέφτηκε πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι λόγω του μωρού της που είναι 20 μηνών & απάντησε "Είναι πολύ μικρό ούτως ή άλλως & δε θα το θυμάται στο μέλλον" :2funny: :2funny: :2funny: Ε ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ! Παίδες δεν ξέρω αν έχει προκριματικό γύρο το παιχνίδι γιατί δεν το έβλεπα συστηματικά αλλά ελπίζω να μην κάνουν καμιά μαλακία & δεν την πάρουν!!! Και ας βγάλουν καμιά ανορεξικιά NTP αν θέλουν, εμείς επιλέγουμε ΑΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Γιατί μην ξεχνάμε κιόλας:

Συνημμένα

• p9156233.jpg
    p9156233.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 15

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
...Άλλο ένα NEXT TOP (ΣΑΒΟΥΡΟ)MODEL...

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.985
Πόντοι
5.235
ΑΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ NEXT TOP MODEL 2 ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!! Ρε παιδιά τί πατούρα έχει αυτή η γκόμενα μου έφυγε το κλαπέτο, και βυζάρες δηλαδή και κορμί θάνατο αλλά αυτή η πατούρα της δεν παλεύεται!!! Ο άλλος ο φωτογράφος αν μπορούσε θα τον έβγαζε να τον παίξει στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής :) Εν τω μεταξύ το σώμα της αψεγάδιαστο απ' τη γέννα! Ρωτήθηκε & αν το σκέφτηκε πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι λόγω του μωρού της που είναι 20 μηνών & απάντησε "Είναι πολύ μικρό ούτως ή άλλως & δε θα το θυμάται στο μέλλον" :2funny: :2funny: :2funny: Ε ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ! Παίδες δεν ξέρω αν έχει προκριματικό γύρο το παιχνίδι γιατί δεν το έβλεπα συστηματικά αλλά ελπίζω να μην κάνουν καμιά μαλακία & δεν την πάρουν!!! Και ας βγάλουν καμιά ανορεξικιά NTP αν θέλουν, εμείς επιλέγουμε ΑΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!
παιχτη αυτο το σωμα που εχει η κοπελα αυτη (Αλικη) ειναι απεριγραπτο!!!

ο κωλος και η κορμοστασια της ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!

1 στα 1000 σωματα βγαινουν ετσι, με τετοιες προδιαγραφες! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΩΛΟΣ!

υπαρχει αραγε κανα βιντεο απο το χθεσινο επεισοδιο?

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Μιλάμε για τον NEXT TOP ΜΟΥΝΑΡΟ !!!!! η γκόμενα δεν παίζεται με τίποτα !!!! δεν υπάρχει !!!!
α ρε και όταν βγει απ το παιχνίδι να κάνει κανα PLAYBOY  :bigdick: που έχει να πέσει !!!!!!!!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom