Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕετσι λεει μαλακιες ομως οπως λεει και ο αριανος μουφα θα ειναι
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕετσι λεει μαλακιες ομως οπως λεει και ο αριανος μουφα θα ειναι
κυκλοφορει καβλα?να ντυνομαστε καλα μην την αρπαξουμε.Φωτογράφηση Μαρίας στο Nitro που κυκλοφορεί ΚΑΒΛΑ!!!!!!!!!
Φωτογράφηση Μαρίας στο Nitro που κυκλοφορεί ΚΑΒΛΑ!!!!!!!!!
το νιτρο κανει ωραιες φωτογραφησεις, ειναι και η Μαρια θεα, πιστευω θα ναι κατι πολυ καλο
ελπιζω ομως να μη το ξεφτυλισει κι αυτη και κανει κατι σαν το playboy της Δημητρας και της Ναιλα :-
οχι οτι θα χαλασει το αντρικο κοινο της αλλα λεμε τωρα
Α δηλαδή η φωτογράφηση της Δήμητρας στο Playboy είναι προκλητική; Καλά που μου το είπες για να το πάρω Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως γνωρίζω εγώ ότι μοντέλο που κάνει προκλητική φωτογράφηση σε αντρικό περιοδικό "καίγεται" για τη δουλειά του μοντέλου & δεν το γνωρίζουν αυτές. Ακόμη & τα φράγκα να είναι στη μέση αν θέλεις πραγματικά να κάνεις modelling & με μια προκλητική φωτογράφηση καταστραφεί μια πιθανή καριέρα που θα έκανες τί να τα κάνεις τα λεφτά... Και αυτό δεν ισχύει τόσο για το τσουλί τη Δήμητρα όσο για κάτι άλλες. Όσον αφορά τώρα τη Μαρία φωτογράφηση με εσώρουχα κάνει μη φανταστείτε, απλά το σουτιέν είναι σατέν & σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνεται η ρώγα κανονικά. Γενικά η Μαρία είναι γυναικάρα τί να λέμε τώρα, υπέροχο σώμα, στήθος, αστέρι!
απο εγκυρες πηγες μαθαινω πως αποχωρησε οικειοθελως.Τώρα που είδα ότι ξεκίνησε ο βου κύκλος θυμήθηκα το θέμα του mouNINJA.
Αλήθεια, που χάθηκε αυτή η ψυχή;
γιατι αποχωρει και κανενας προτεινομενος;απο εγκυρες πηγες μαθαινω πως αποχωρησε οικειοθελως.
εχω επηρεαστει απο τον μπιγκ μπραδερ!γιατι αποχωρει και κανενας προτεινομενος;
παιχτη αυτο το σωμα που εχει η κοπελα αυτη (Αλικη) ειναι απεριγραπτο!!!ΑΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ NEXT TOP MODEL 2 ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!! Ρε παιδιά τί πατούρα έχει αυτή η γκόμενα μου έφυγε το κλαπέτο, και βυζάρες δηλαδή και κορμί θάνατο αλλά αυτή η πατούρα της δεν παλεύεται!!! Ο άλλος ο φωτογράφος αν μπορούσε θα τον έβγαζε να τον παίξει στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής Εν τω μεταξύ το σώμα της αψεγάδιαστο απ' τη γέννα! Ρωτήθηκε & αν το σκέφτηκε πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι λόγω του μωρού της που είναι 20 μηνών & απάντησε "Είναι πολύ μικρό ούτως ή άλλως & δε θα το θυμάται στο μέλλον" Ε ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ! Παίδες δεν ξέρω αν έχει προκριματικό γύρο το παιχνίδι γιατί δεν το έβλεπα συστηματικά αλλά ελπίζω να μην κάνουν καμιά μαλακία & δεν την πάρουν!!! Και ας βγάλουν καμιά ανορεξικιά NTP αν θέλουν, εμείς επιλέγουμε ΑΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!
Μιλάμε για τον NEXT TOP ΜΟΥΝΑΡΟ !!!!! η γκόμενα δεν παίζεται με τίποτα !!!! δεν υπάρχει !!!!ΑΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ NEXT TOP MODEL 2 ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!! Ρε παιδιά τί πατούρα έχει αυτή η γκόμενα μου έφυγε το κλαπέτο, και βυζάρες δηλαδή και κορμί θάνατο αλλά αυτή η πατούρα της δεν παλεύεται!!! Ο άλλος ο φωτογράφος αν μπορούσε θα τον έβγαζε να τον παίξει στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής Εν τω μεταξύ το σώμα της αψεγάδιαστο απ' τη γέννα! Ρωτήθηκε & αν το σκέφτηκε πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι λόγω του μωρού της που είναι 20 μηνών & απάντησε "Είναι πολύ μικρό ούτως ή άλλως & δε θα το θυμάται στο μέλλον" Ε ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΤΑΙ! Παίδες δεν ξέρω αν έχει προκριματικό γύρο το παιχνίδι γιατί δεν το έβλεπα συστηματικά αλλά ελπίζω να μην κάνουν καμιά μαλακία & δεν την πάρουν!!! Και ας βγάλουν καμιά ανορεξικιά NTP αν θέλουν, εμείς επιλέγουμε ΑΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!