You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Next Top Model (ANT1)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 192K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
οκ επειδη τον μπουλη τον εχω δει σε πρωταγωνιστικους ρολους του σαλιεριΟχι δεν είναι από Σαλιέρι , αμερικ.παραγωγή είναι.
Κάθε μέρα πάνε μαζί στην τουαλέτα.![]()
θα σε καταγγειλω θα σου κανω μηνυση
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα οκ τελος το παμε, αποψη σου αποψη μας! ημαρτον!
κοπελια λιγες ειναι αυτες που οταν ξυπνανε το πρωι ειναι το ιδιο ομορφες με το βραδυ ;)συγγνωμη, την εχεις δει ποτε? :S :S :S :S
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρε αγορι μου καλο γτ μου το κανεις αυτο ειναι κ δυσκολη η ωρα;!
κιτσαριο!!!!!!!!!!!!!!μπουζουκογκομενα που δε ξερει να μιλησει...
ημαρτον!!!!!!!!
αλλο ομορφη καθημερινη κοπελα κ αλλο ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποσες φορες?!
κιτσαριο!!!!!!!!!!!!!!μπουζουκογκομενα που δε ξερει να μιλησει...
ημαρτον!!!!!!!!
αλλο ομορφη καθημερινη κοπελα κ αλλο ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποσες φορες?!
απλα σπαστικα αφανταστα με την συμπεριφορα του χανιμπαλ που μιλησε απρεπως ενω αυτος ηταν υποστηρικτης φανατικος της δημητρας και σε προσωπικα πμ μου ειχε εκμυστηρευτει πως τον παιζει για παρτυ της και τωρα στρεφεται εναντιον μου.ειναι δειλος και ολο τα γυρναει
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
κοπελια λιγες ειναι αυτες που οταν ξυπνανε το πρωι ειναι το ιδιο ομορφες με το βραδυ ;)
σωστος ο φιλος αλλα η λουγκρα-τια και σκατ-γουμαν δεν χαμπαριαζουν μια λεμε
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχεις ξυπνησει μαζι της?κοπελια λιγες ειναι αυτες που οταν ξυπνανε το πρωι ειναι το ιδιο ομορφες με το βραδυ ;)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
εχεις ξυπνησει μαζι της?
εβλεπε το παιχνιδι που τις εδειχνε να ξυπνανε το πρωι ρε βουρλο!
μα δεν αναφερθηκα σαυτην.σου απαντησα εμμεσα στο ερωτημα που μου εθεσες.για το αν την εχω δει απο κοντα,υποννοωντας οτι ειναι μπαζακι ;)εχεις ξυπνησει μαζι της?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε στο ρωτησα εγω..να εισαι πιο προσεκτικος...μα δεν αναφερθηκα σαυτην.σου απαντησα εμμεσα στο ερωτημα που μου εθεσες.για το αν την εχω δει απο κοντα,υποννοωντας οτι ειναι μπαζακι ;)
μπαι δε γουευ ειναι αστειο να νομιζετε οτι ξυπνουσαν αβαφτες...ελεος...
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οκ επειδη τον μπουλη τον εχω δει σε πρωταγωνιστικους ρολους του σαλιερι
O Ron Jeremy ειχε παρει μερος και σε ταινιες του Σαλιερι?
τεσπα απαντησα στο ερωτημα που μου τεθηκε.και ναι ετυχε και τις ειδα ολες αβαφτες.μεγααααααααλη διαφορα.....καμια δεν με εντυπωσιασε.αλλα αυτο πλεον ειναι πλεονασμος.να φτασουμε στο σημειο να θαυμασουμε γυναικα τα χαραματα???δεν παιζει.......μια στις 100 μπορει να αξιζει τον θαυμασμο μας
O Ron Jeremy ειχε παρει μερος και σε ταινιες του Σαλιερι?
ναι αδερφε και πρωτο ρολο ο ατιμος ;)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
που;στα μονταρισμενα επεισοδια που "ξυπνουσαν "ολες αβαφτες με λαιμο κ φατσα να ξεχωριζει χρωματικα απο το μεικ απ?!τεσπα απαντησα στο ερωτημα που μου τεθηκε.και ναι ετυχε και τις ειδα ολες αβαφτες.μεγααααααααλη διαφορα.....καμια δεν με εντυπωσιασε.αλλα αυτο πλεον ειναι πλεονασμος.να φτασουμε στο σημειο να θαυμασουμε γυναικα τα χαραματα???δεν παιζει.......μια στις 100 μπορει να αξιζει τον θαυμασμο μας
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ψωριαρη η φωτο σε προφιλ σου απο μαριο σαλιερι ειναι?
σαλιέρι με ρον τζέρεμι?
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
μην μπερδεύεις τους ΘΕΟΥΣ σε παρακαλώ >
εντιτ:
ναι αδερφε και πρωτο ρολο ο ατιμος ;)
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
ανακαλώ και αρχίζω το ψάξιμο!!!
που;στα μονταρισμενα επεισοδια που "ξυπνουσαν "ολες αβαφτες με λαιμο κ φατσα να ξεχωριζει χρωματικα απο το μεικ απ?!![]()
οχι λουκριτια οταν λεμε αβαφτες εννοουμε αβαφτες,εντελως
σαλιέρι με ρον τζέρεμι?
μην μπερδεύεις τους ΘΕΟΥΣ σε παρακαλώ >
εντιτ:
![]()
![]()
ανακαλώ και αρχίζω το ψάξιμο!!!
πρωταγωνιστικο ρολο σε ταινια του σαλιερι φιλος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις