Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα και γω την θεωρω ασχημη κ ψωναρα κ χαλια...
ΑΛΛΑ':1.ειναι απαραδεκτο να μιλας ετσι γενικα ...ειδικα σε μια πιτσιρικα...
κ γω ετσι μιλαω αλλα εδω δε θα τα δει..στο φεις ομως;!
2.ειναι αγγλοφατσα η γκομενα..γ περιοδικα τυπου "ντραμα" ειναι μονο...
αλλα αυτο το"μονο"που λεω εγω ειναι ενα παγκοσμιου φημης περιοδικο...
3.θα θεωρησω απαραδεκτο να νικησει...δεν αξιζει γ πασαρελα κανονικη...η καριερα της ειπαμε γ που ειναι πιο πανω.
4.δεν θα εχει αλλη αποχωρηση;τελος;ποτε ειναι ο τελικος;
5. :grin:

καλα το οτι δεν θα τα δει εδω μη περνεις κι ορκο, οντως πολυ πιο πιθανο ειναι να τα δει στο face αλλα κι αυτο μεγαλο σαιτ ειναι, δεν ειναι δικαιολογια
τεσπα γνωμη σου ειναι αυτη και ο καθενας εχει το δικαιωμα της γνωμης του αρκει να τη λεει με σωστο τροπο
εκει το εχουνε γαμησει
λες και ο καθενας που βγαινει να θαψει μια κοπελα επειδη δεν ειναι ομορφη, ειναι ο ιδιος κανενας θεος! ποιοι ειμαστε εμεις να τη κρινουμε αν ειναι δυνατον?  :headbang:
και σημερα καποιοι τη χαρακτηρισαν πολυ ομορφη πραγμα που αποδεικνυει οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικη
οντως η κοπελα δεν ανταποκρινεται στα προτυπα που εμεις εχουμε κατα νου αλλα αυτος δεν ειναι λογος για τετοια επιθεση
κι εγω συμφωνω μαζι σου, η πασαρελα σιγουρα δεν ειναι το δυνατο της σημειο και γι αυτο νομιζω αλλωστε δεν θα νικησει
χιλια μπραβο ομως της αξιζουν για τη προσπαθεια της κι οχι γιουχαρισματα και βρισιες
καγκουρια και παλι καγκουρια
προσωπικα εγω εχω κανει ηδη report το γκρουπ

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
καλα το οτι δεν θα τα δει εδω μη περνεις κι ορκο, οντως πολυ πιο πιθανο ειναι να τα δει στο face αλλα κι αυτο μεγαλο σαιτ ειναι, δεν ειναι δικαιολογια
τεσπα γνωμη σου ειναι αυτη και ο καθενας εχει το δικαιωμα της γνωμης του αρκει να τη λεει με σωστο τροπο
εκει το εχουνε γαμησει
λες και ο καθενας που βγαινει να θαψει μια κοπελα επειδη δεν ειναι ομορφη, ειναι ο ιδιος κανενας θεος! ποιοι ειμαστε εμεις να τη κρινουμε αν ειναι δυνατον?  :headbang:
και σημερα καποιοι τη χαρακτηρισαν πολυ ομορφη πραγμα που αποδεικνυει οτι η ομορφια ειναι υποκειμενικη
οντως η κοπελα δεν ανταποκρινεται στα προτυπα που εμεις εχουμε κατα νου αλλα αυτος δεν ειναι λογος για τετοια επιθεση
κι εγω συμφωνω μαζι σου, η πασαρελα σιγουρα δεν ειναι το δυνατο της σημειο και γι αυτο νομιζω αλλωστε δεν θα νικησει
χιλια μπραβο ομως της αξιζουν για τη προσπαθεια της κι οχι γιουχαρισματα και βρισιες

+1

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
κοιτα και γω την θεωρω ασχημη κ ψωναρα κ χαλια...
ΑΛΛΑ':1.ειναι απαραδεκτο να μιλας ετσι γενικα ...ειδικα σε μια πιτσιρικα...
κ γω ετσι μιλαω αλλα εδω δε θα τα δει..στο φεις ομως;!
2.ειναι αγγλοφατσα η γκομενα..γ περιοδικα τυπου "ντραμα" ειναι μονο...
αλλα αυτο το"μονο"που λεω εγω ειναι ενα παγκοσμιου φημης περιοδικο...
3.θα θεωρησω απαραδεκτο να νικησει...δεν αξιζει γ πασαρελα κανονικη...η καριερα της ειπαμε γ που ειναι πιο πανω.
4.δεν θα εχει αλλη αποχωρηση;τελος;ποτε ειναι ο τελικος;
5. :grin:
ν αγιασει το στοματακι σου..ειπα κι εγω μονο εγω τα βλεπω αυτα???? :sunglasses:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
τελικα τα σαγονια του καρχαρια πρεπει να πληρωνει την παραγωγη..δεν εξηγειται διαφορετικα...αν ειναι δυνατον να την πλασσαρουν αυτην σαν μοντελο..πρεπει να χει σκασει πολλα φραγκα λεμε...

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6

"Ioanna - Alvania (san tetragono teras einai)
Monika - Polonia ( einai san spasmeni varka)
Seraina - Elvetia (den pavei na einai ksenh...)
Maria - Rosida (i pio omorfi meta tin dimitra pou tin dioksane epidi einai ellinida...)"

H Δήμητρα το έφτιαξε το γκρουπ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εκει το εχουνε γαμησει
εδω εχεις δικιο δε μπορω να πω...
αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι στην φυση μας να σχολιασουμε...
ολοι το κανουμε...
παραδεχομαι οτι εμενα δε θα με διαλεγαν πιθανοτατα ουτε γ να κανω καφεδες σε τετοιο περιοδικο αλλα τι να κανω;!δε μπορεις κ να μη σχολιασεις?!εκτιθονται δημοσια..πρεπει να το περιμενουν..

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
αμα δεν ηθελε να τη σχολιαζουν να μην εβγαινε στην τηλεοραση.

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

"Ioanna - Alvania (san tetragono teras einai)
Monika - Polonia ( einai san spasmeni varka)
Seraina - Elvetia (den pavei na einai ksenh...)
Maria - Rosida (i pio omorfi meta tin dimitra pou tin dioksane epidi einai ellinida...)"

H Δήμητρα το έφτιαξε το γκρουπ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ελεος  :headbang: :headbang: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Τουλάχιστον στο facebook αυτοί που σχολιάζουν φαίνεται το φατσόνι τους και βλέπεις ότι υπάρχουν χειρότεροι κι από τη Μόνικα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τουλάχιστον στο facebook αυτοί που σχολιάζουν φαίνεται το φατσόνι τους και βλέπεις ότι υπάρχουν χειρότεροι κι από τη Μόνικα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

την σιχαινομαι την μονικα αλλα τουλαχιστον εχει αρχιδια η γκομενα...

οπως ειπα και γ μενα πριν ολοι αυτοι που σχολιαζουν τοσο χυδαια ουτε καφεδες δε θα ψηνανε στο DRAMMA.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.315
Πόντοι
4.365
ase αφησαν μεσα τον ΓΚΜΟΧ την κοκάλο :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:..........εγώ δεν το ξαναβλέπω :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ΑΡΝΟΥΜΑΙ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
LION, φαντάζομαι έχεις κλείσει συμβόλαιο θανάτου για την τύπισα που είπε για την Ιωάννα ότι δεν θα κάνει καριέρα μοντέλου γιατί έχει πολύ μεγάλο στήθος.
:2funny: :2funny: :2funny: 
Zήλευε η αγγλοαγκούρω επειδή τα δικά της ήταν σα σπυράκια

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

μια τυπισσα της εκανε ενα φωτομονταζ και κοιταξα το δικο της προφιλ και δεν ειχε δικες της φωτο και της εγραψα κατω απ τη φωτο της Μονικα "για βαλε και δικες σου φωτο να σε δουμε " :headbang: :headbang: :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μια τυπισσα της εκανε ενα φωτομονταζ και κοιταξα το δικο της προφιλ και δεν ειχε δικες της φωτο και της εγραψα κατω απ τη φωτο της Μονικα "για βαλε και δικες σου φωτο να σε δουμε " :headbang: :headbang: :headbang:
που γινονται αυτα γαμω την ασχετιλα μου γαμω;!

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
τελικα ποια εφυγε στο χθεσινο επεισοδιο? :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom