Αλεκος_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
εδω αλλα κ αλλα βασικα δε κατεχει το μετρο σε χαλασε;@!![]()
τι λες ρε σουργελο εσυ εισαι καλυτερη ?
εδω αλλα κ αλλα βασικα δε κατεχει το μετρο σε χαλασε;@!![]()
Ποιά είναι αυτή;
Τα αλλά της τα λέει η Μαριάννα και χωρίς την προτροπή μου.![]()
Τα άλλα στραβά της Δήμητρας που αναφέρει η Λουκρητία. Απ'ότι βλέπω δε φοβάσαι να της τα χώσεις σε όσες λακαμίες λέει περί μέσου, κλπ.
ναι.τι λες ρε σουργελο εσυ εισαι καλυτερη ?
![]()
μητσουμ'μουναραμ![]()
Δεν θέλω να το παίξω ψυχολόγος-μέντιουμ τύπου Τένια Μακρή, αλλά είναι φανερό ότι η κοπέλα έχει issues που θα'λεγαν οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.
Όλη αυτή λατρεία προς τη δημοσιότητα και η υπέρμετρη ανταγωνιστικότητα δεν μου δείχνουν έναν άνθρωπο ψυχικά 100% υγιή.
ξεχασες και το κυριωτερο καλη μου..και πουτανες ειναι ολες οι γυναικες καθεμια σε διαφορετικο βαθμο.!!!κανω λαθος?και ανταγωνιστικες ειναι ολες οι γυναικες, παλι η καθε μια σε διαφορετικο βαθμο![]()
ξεχασες και το κυριωτερο καλη μου..και πουτανες ειναι ολες οι γυναικες καθεμια σε διαφορετικο βαθμο.!!!κανω λαθος?![]()
φιλε αυτη ξερεις τι θελει για να στρωσει ετσι???Φυσικά και δεν πέφτω από τα σύννεφα. Αλλά η συγκεκριμένη επιβεβαιώνει τα στερεότυπα της ελλεεινίδας/μοντέλου σε τόσο ακραίο βαθμό που αναρωτιέσαι αν είναι πραγματικό άτομο ή αποκύημα της φαντασίας κάποιου σεναριογράφου.
Φυσικά και δεν πέφτω από τα σύννεφα. Αλλά η συγκεκριμένη επιβεβαιώνει τα στερεότυπα της ελλεεινίδας/μοντέλου σε τόσο ακραίο βαθμό που αναρωτιέσαι αν είναι πραγματικό άτομο ή αποκύημα της φαντασίας κάποιου σεναριογράφου.
αγαπητε μου ελπιζω να εγινε κατανοητο οτι δεν αναφερομαι στην εμφανιση!!!!!!!!!!!!παντως αγαπητη λουκ δεν εχουμε μετρο συγκρισης ωστε να εκφερουμεν αποψην!!!!![]()
![]()
![]()
λουκριτια καλησπερααγαπητε μου ελπιζω να εγινε κατανοητο οτι δεν αναφερομαι στην εμφανιση!!!!!!!!!!!!
μονο στο μυαλο!!!!!!!!!!
δε προλαβαινω σημερα.με ζητησαν απο την νασα να εκπαιδευσω κατι νεοπες.λουκριτια καλησπερα
μηπως εισαι διαθεσιμη για να να κανεις παιδακι;
δε προλαβαινω σημερα.με ζητησαν απο την νασα να εκπαιδευσω κατι νεοπες.