Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τότε έχει καλό γούστο
τότε έχει καλό γούστο
τότε έχει καλό γούστο
τουλαχιστον στο επομενο φευγει να δουμε τωρα ποιες θα ξεκατινιαζονται![]()
εχεις δωσει στη ζωη σου το τελειο νοημα..Δεν το χανω με τιποτα το επομενο επεισοδιο,μιλαμε για πολυ ξεκατινιασμα!!!!!
εδα στο τρειλερ,χωριστικαν σε ομαδες,Ιωαννα με Μονικα και οι αλλες οι κλωσσες.
Αν και ειμ αι φαν της Μαριας υποστηριζω Μονικα-Ιωαννα επειδη δεχτηκαν αδικη επιθεση!!!
εχεις δωσει στη ζωη σου το τελειο νοημα..
φιλε, τα απότιστα ειναι τα χειροτερα τεμαχια..Παπα-Γιώργη, μάλλον πρέπει να κάνεις επειγόντως μια επίσκεψη στο σπίτι των κοριτσιών για ευχέλαιο μπας και φύγουν τα δαιμόνια που μπήκαν μεταξύ τους.
![]()
μπα δεν νομιζω, δεν την εχω για τετοια 0![]()
![]()
Η Dedi αποκαλυφτηκε τι φιδι κολοβο ειναι...
Καρφωσε στην επιτροπη ποιες δεν κοπτονται και πολυ να γινουν μοντελο...
Η κουκουλα της ελειπε μονο...
Η δημητρουλα οτι και να λεει συγχωρειται... Ειναι κουκλα γκομεναρα και πουτανακι αρα "αφεριμ"
Δεν με πειραζει οσο κι αν βγαζει μια ωραια γκομενα χολη αρκει να της χωνω στον κωλο την ψωλη...
Μ' αρέσει που στην κριτική επιτροπή τις ρωτούσαν ποια δε θα 'πρεπε να είναι στο παιχνίδι και μετά τις λένε να μη μαλώνουν.
Κακοσχεδιασμένα μέχρι αηδίας.
Παραδείγματοςχάρη75, ο Μικρούτσικος είχε κι ένα τακτ σε αυτά, δεν καρφωνόταν τόσο
εγω???????????????????Όχι, που μας το'παιζες υπεράνω.![]()
Κλασική Ελεεινίδα δηλαδή.![]()
Αυτήν την κακομοίρα τη Μόνικα πάντως, τι Κινγκ Κονγκ την έχει πει, τι Γκοτζίλα, τι φάτσα από ταινία τρόμου, τι ότι της θυμίζει τον μπάρμπα της από την Κρήτη.
Μου θυμίζει πως μιλάνε οι αριστοκράτες για τους νεόπλουτους.
θα της κλασει μια μαντρα αρχιδιακαι προειδοποιησε τη Δημητρα οτι αν συνεχισει αυτο το θαψιμο τωρα που χει βγει θα κινηθει δικαστικα...