LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Θες να χουφτώνεις όταν θα βάζεις τα στέφανα;Εγώ να κάνω τον κουμπάρο, θείο;![]()
Θες να χουφτώνεις όταν θα βάζεις τα στέφανα;Εγώ να κάνω τον κουμπάρο, θείο;![]()
Kι εδώ σας χύνει η παράγκα!Η παραγκα που'χει το αλβανακι και ο γκμοχ τη φαγανε την κοπελαρα μας..![]()
![]()
στα @@ μου..τετοιες μαλακιες λεει ο κοτεντος πριν περασει τη βαφη!ρε παιδια το μωρο δεν ειναι μοντελο ... μην τρελαθουμε.... ειναι για καθημερινο και ολοημερο ψωλιασμα...
οχι πασαρελες και μαλακιες τετοιου ειδους.... χαμενη θα παει...
Οκ, στα τέτοια σου, αλλά το παιχνίδι λέγεται next top model, όχι next top hitman's gamisimi.Πραγματικα αυτες οι δυο ουτε στην πενταδα...
Το ρωσιδακι,η ραμονα και η μαυρη κλασης ανωτερες..
Για σεραινα δημητρα δεν το συζητω..στα @@ μου..τετοιες μαλακιες λεει ο κοτεντος πριν περασει τη βαφη!
Φιλε εγω δεν εχω τη γνωση για να κρινω ποια κανει για μοντελο..Για να την πηρανε κατι θα'δαν.
Τη γνωμη μου λεω..Εδω ο καθε λακαμας που δεν ξερει την τυφλα του εκφραζει εμπεριστατωμενη θεωρια![]()
Να μου πεις στην ελλαδα ειμαστε..
δηλαδη δεν ειναι για "ορθια" αλλα για ...ξαπλωτηρε παιδια το μωρο δεν ειναι μοντελο ... μην τρελαθουμε.... ειναι για καθημερινο και ολοημερο ψωλιασμα...
οχι πασαρελες και μαλακιες τετοιου ειδους.... χαμενη θα παει...
Πραγματικα αυτες οι δυο ουτε στην πενταδα...
Το ρωσιδακι,η ραμονα και η μαυρη κλασης ανωτερες..
Για σεραινα δημητρα δεν το συζητω..στα @@ μου..τετοιες μαλακιες λεει ο κοτεντος πριν περασει τη βαφη!
Εντάξει, όχι και σκελετούλα η Ιωάννα. Τις έχει τις καμπύλες της.![]()