εσεις οι κουνιστες δεν τον λετε Δια!!!Μεμά, βάλε τον ροζ πάνθηρα και σταμάτα να ξεφτιλίζεις τον Δία.
Εκτός κι'αν ονειρεύεσαι ότι είσαι ο Γανυμήδης και σου χώνει κάναν κεραυνό στο ροδαλό κωλαράκι σου.
Ζουυυς τον λετε μωρη ρενα παγκρατη!
εσεις οι κουνιστες δεν τον λετε Δια!!!Μεμά, βάλε τον ροζ πάνθηρα και σταμάτα να ξεφτιλίζεις τον Δία.
Εκτός κι'αν ονειρεύεσαι ότι είσαι ο Γανυμήδης και σου χώνει κάναν κεραυνό στο ροδαλό κωλαράκι σου.
πότε κοστιζαν τα περιοδικα 95 δρχ??????
(ουτε καν 100!!!)
και συ που το ξερεις?Ροζαλιά, άσε τα ψόφια. Σε πήραμε χαμπάρι ότι γουστάρεις ναύτες.
Και μη μου τρίβεσαι είπαμε. Δε γαμάω πουστράκια.
εσεις οι κουνιστες δεν τον λετε Δια!!!
Ζουυυς τον λετε μωρη ρενα παγκρατη!
και ιστορικη αναδρομη κανουμε αμα λαχει ναουμ
αιωνια της η μνημη..
"ειναι φαση το αγορι,ειναι φαση το παιδιιιιι..." ;)
τρελλο ξανθο αγορι μου εσυ!Όχι.
Με πήρε ο δικός σου γκόμενος και μου είπε πως τσίριζες όταν σου γρασάριζε τη ροδέλα.
μην μου συγχιζεσαι!Μη μου τρίβεσαι μωρή αδερφή του ελέους.
Δε γαμάω πουστράκια.
ρε αντε δωσε πισω το στραπον που τους βουτηξες απο το κινκυ παλιοκλεφτρα!Ευτυχώς. Άμα μου το'λεγε μια ξεφωνημένη λούγκρα σαν εσένα θ'άρχιζα ν'ανησυχώ.
αχαχαχαχα δε χορταινεις να το διαβασεις αυτο το θρεντ ε?Μεμά, μάλλον με μπέρδεψες με καμμιά από τις φιλενάδες σου που κάνετε μαζί πιάτσα στη Συγγρού.
Άντε πήγαινε τώρα να γράψεις την ημερήσια ενημέρωση στο "Τραβέλια με Προσόντα" και ασε με ήσυχο. Αρκετά γέλασα μαζί σου για σήμερα, λουλουδού.
fκορυφαια στιγμη του προηγουμενου επεισοδειου
"ουκ εν τω πολλω το.....????"
f
οπως λεμε φακιου
ασχετο
τα βιντεο με τις βρισιες ποσο πανε η τριαδα?αλλα ετσι ας ριξουμε μια βρισια βρε αδερφε
Μαριάννα, σε πιάνω αδιάβαστη.
Δες σελίδες 228-29 τη συζήτηση που είχαμε με την Λουκρητία.
αφου δε σαρεσουν οι γυναικες μωρη ισμηνη καλεση, γιατι λες ψεματα?
ωρε που πααααμε!
Έμπνευση από ράδιο αρβύλα.