Λίγα λόγια για την Ιωάννα, για να μην πάρω την ψήφο μου πίσω
το επιθετο της τελικα "Ντεντη" πρεπει να ειναι αλβανικό. καλο αυτο. οσο περισσοτερες ξενες τοσο καλυτερο το αποτελεσμα
Λίγα λόγια για την Ιωάννα, για να μην πάρω την ψήφο μου πίσω
Το θέμα είναι το ποια θα κατορθώσει να κάνει καριέρα μετά το παιχνίδι
Και μην ξεχνάτε δεν είμασταν στα 90ς όπου ο χώρος γνώρισε άνθιση
Κατά τη γνώμη μου η Σεράινα, η Ιωάννα και η Μαρία μπορεί κάτι να καταφέρουν στο χώρο της μόδας, και η Δήμητρα κάτι στην ευρύτερη έννοια της show-biz
Φαντάσου να μην ήταν και "κολητή" σου τι θα της έσουρνες.![]()
τωρα στο συγκεκριμενο τι ειπα? και δεν ειναι κολλητη μου μονο εσυ λες τετοιες παπαρες![]()
Φαντάσου να μην ήταν και "κολητή" σου τι θα της έσουρνες.![]()
το επιθετο της τελικα "Ντεντη" πρεπει να ειναι αλβανικό. καλο αυτο. οσο περισσοτερες ξενες τοσο καλυτερο το αποτελεσμα
καλα εσενα τις αποψεις σου τις ξερουμε, μονο οι αλβανιδες οι καθαριστριες και οι ρωσιδες οι πουτανες αξιζουν![]()
οι αλβανιδες καθαριστριες?
οι ρωσιδες πουτανες?
η ρατσιστικη σου αντιληψη με αηδιαζει.
εισαι μικρη σε ηλικια.ειναι κριμα τα νεα μυαλα να αντιμετωπιζουν ετσι τα ξενα κοριτσια. >![]()
Αγαπημένο της ζώο οι γάτες!
Χμμμ....
Υ.Γ. Χαλάρωσε. Γιορτές έχουμε.![]()
Δε σε είπα και καμπούρα.
τουλαχιστον στην ελλαδα αυτον τον επαγγελματικο προσδιορισμο ακολουθουν
οχι οτι στην αλβανια οι αλβανιδες ειναι σε καλυτερη μοιρα γι αυτο ερχονται και στην ελλαδα
δεν ειμαι ρσατσιστρια γιατι τισ αντιμετωπιζω ολες με το καλυτερο τροπο και εχω και φιλες ολων των εθνικοτητων σε εντιθεση μ εσενα που αντιμετωπιζεις ρατσιστικα ολες τις ελληνιδες ;)
τουλαχιστον στην ελλαδα αυτον τον επαγγελματικο προσδιορισμο ακολουθουν
οχι οτι στην αλβανια οι αλβανιδες ειναι σε καλυτερη μοιρα γι αυτο ερχονται και στην ελλαδα
δεν ειμαι ρσατσιστρια γιατι τισ αντιμετωπιζω ολες με το καλυτερο τροπο και εχω και φιλες ολων των εθνικοτητων σε εντιθεση μ εσενα που αντιμετωπιζεις ρατσιστικα ολες τις ελληνιδες ;)
ξερω αρκετες αλβανιδες που μονο καθαριστριες δεν ειναι...![]()
![]()
στην ελλαδα αυτον τον επαγγελματικο προσδιορισμο ακολουθουν?
κοριτσακι μου εχεις βγει στην πραγματικη ζωη ή ενημερωνεσαι μονο μέσω μεσημεριανών???
προφανως δεν εχεις καμμια σχεση με το χωρο των πανεπιστημιων.
αν ειχες ,θα ηξερες οτι οι αλβανιδες στην ηλικια σου ,εχουν γεμισει τα πανεπιστημια πειραιως, αθηνων(ασσοε)
και το πολυτεχνειο και σπουδαζουν. και οχι μονο αυτο
δες λιγο αυτα τα αλβανακια και τα ρωσακια πως αξιοποιουν την ζωη τους..
την ιδια στιγμη που τεμπελες ελληνιδες σαν κι εσενα
βγαζουν τα ρουχα τους για μερικα φραγκα. ;)
(και οι αντιστοιχοι ελληνες φραπεδιαζουν ολη μερα στην καφετερια)
ντροπη θα επρεπε να αισθανεσαι.
Δεν ξέρω για τις ρωσίδες και τις αλβανές αλλά οι γεωργιανές είναι πραγματικά ζουλού σε ποσοστό 70%...Μιλάω από προσωπική πείρα...
Πάντως, η Νάιλα η έγχρωμη κοπελίτσα είναι κούκλα...Την έχω δει από κοντά να χορεύει σε ένα White Party στο Hilton και είχα πάθει πλάκα...Πανέμορφο πρόσωπο και απίστευτο κορμί![]()
δεν με ξερεις καλα αφου νομιζεις οτι μονο αυτο κανω και διαβασε και παρακατω να δεις τι εγραψα γθια το πως εχω βιωσει τις αλβανιδες
αλλωστε το πες και μονος σου
γεματος ο τοπος του μοντελινγκ αλβανιδες και ρωσιδες ειναι
και στο σχολειο μου τα κοριτσια απο αλλα εθνη τα πιο αγραμματα ηταν και λογικο αλλωστε αφου ζουσαν σ ενα ξενο περιβαλλον
ποιος χωρος του μοντελιγκ ρε..
εδω σου μιλαμε για πανεπιστημια και εσυ νομιζεις οτι το μοντελιγκ ειναι ο πραγματικος κοσμος
σε ειδαμε και εσενα που δεν ησουν αγραμματη πως προκοψες
το θεμα ειναι οτι σημερα οι ελληνιδες τσιτσιδωνονται και βγαζουν τα ρουχα τους για τα φραγκα
και τα ξενα κοριτσια σπουδαζουν και γινονται επιστημονες.
συρε κανε καμμια φωτογραφηση τωρα.ντροπη τιποτα αλλο δεν σου λεω.
εγω παντως αλβανιδα η ρωσιδα γιατρο δεν εχω δει![]()