loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καπως πρεπει να ανταπεξελθω κ γω εδω μεσα...αρχισε τα πρακτοριλικια και η λουκρι..![]()
καπως πρεπει να ανταπεξελθω κ γω εδω μεσα...αρχισε τα πρακτοριλικια και η λουκρι..![]()
Στο πρώτο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 21:00, θα γνωρίσουμε τους 10 υποψήφιους γαμπρούς με τις μαμάδες τους.
Οι κοπέλες που θα ήθελαν να τους γνωρίσουν από κοντά θα μπορούν να στείλουν γράμματα και φωτογραφίες. Αφού λάβουν τα γράμματα, οι 10 εργένηδες θα καλέσουν 3 από τις συντρόφους που έχουν επιλέξει για να τις γνωρίσουν καλύτερα και να τις φιλοξενήσουν στο σπίτι που μένουν με τους γονείς τους.
καλα τωρα το συνειδητοποιησα
πως θα στελουν τη Τεταρτη γραμματα οι υποψηφιες νυφες αφου τα επεισοδια εχουν ηδη γυριστει και απ οτι λεει και το τρειλερ ηδη παιζει και γαμος?![]()
![]()
κεντρο μενω το κερατο μου γαμω, αλλα ουτε σε γουβα να ημουν!!
50?? πολλα ειναι, μονο αν μου το κανει δωρο ο νταντ
δλδ αμα δεν το παρω, δε θα πιανω ουτε κι αυτα, ή θα μεινει η κατασταση ως εχει;
χωρις το μηχανακι δε γινεται τπτ?
γ κατατοπιστε την ανιδεη παιδακια...
ηρεμησε .
θα βρεθει τροπος να στειλεις κι εσυ.
μη μου αγχωνεσαι. ;)
Ειμαι και ντροπαλο αγορι.![]()
Οι ψηφιακές εκπομπές θ' αρχίσουν εντός του Ιανουαρίου στην Θεσ/κη, κ μέχρι το καλοκαίρι στην Αθήνα.
Το κόστος ενός απλού αποκωδικοποιητή (MPEG 2-4) θα είναι γύρω στα 30 e.
Σχετική συζήτηση κι εδώ...
να ανοιξεις θρεντ..Οι ψηφιακές εκπομπές θ' αρχίσουν εντός του Ιανουαρίου στην Θεσ/κη, κ μέχρι το καλοκαίρι στην Αθήνα.
Το κόστος ενός απλού αποκωδικοποιητή (MPEG 2-4) θα είναι γύρω στα 30 e.
Σχετική συζήτηση κι εδώ...
να ανοιξεις θρεντ..
θα το χρειαστουμε..
αλλο δορυφορικη αλλο επιγεια ψηφιακη..Εχουμε ήδη κάνει σχετική αναφορά στο thread για την δορυφορική τηλεόραση!
τi την ξεμιουταρατε τη λουμπινα?Εχουμε ήδη κάνει σχετική αναφορά στο thread για την δορυφορική τηλεόραση!
κλαψε πουστρακο..τi την ξεμιουταρατε τη λουμπινα?
να ξεμιουταρατε και το nwdas![]()
τα:κλαψε πουστρακο..
αλλο δορυφορικη αλλο επιγεια ψηφιακη..
ασε που τα περισσοτερα μελη αγνοουν παντελως την ολη φαση που θα παιχτει..
γιατι ποιος ειπε το αντιθετο???τελικα και η Αθηνα ωραια ειναι ρε παιδια![]()
![]()
γιατι ποιος ειπε το αντιθετο???
ιδανικη για γκομενα..![]()
απλα επειδη ειναι το(σεξι ;) :o)γκερλ νεξτ ντορ,για αυτο εχει περασει αβαβα...δεν ειπε κανεις το αντιθετο απλα επειδη συνηθως σχολιαζουμε αλλες κι αυτην την εχουμε στην απ'εξω ενω ειναι πολυ ομορφη και σεξυ
για βαλε καμια φωτο να εχω αποψη..απλα επειδη ειναι το(σεξι ;) :o)γκερλ νεξτ ντορ,για αυτο εχει περασει αβαβα...