hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Όποιος δεν θέλει να μάθει τι θα γίνει μέχρι και τον τελικό ας μην ανοίξει τον παρακάτω σύνδεσμο.
Είπα και ελάλησα και αμαρτιάν ουκ έχω.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Όποιος δεν θέλει να μάθει τι θα γίνει μέχρι και τον τελικό ας μην ανοίξει τον παρακάτω σύνδεσμο.
Είπα και ελάλησα και αμαρτιάν ουκ έχω.
Μπα, φυσικό μου φαίνεται. Στο κάτω, κάτω δεν είναι δα και τίποτε εξωφρενικό. Απλά όπως είπα φαίνεται πιο μεγάλο λόγω του αδύνατου κορμού της (η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι παρόμοια περίπτωση).
Κι'επιπλέον, μου φαίνεται λίγο απίθανο να είναι οι γονείς της άνεργοι, αυτή να μην έχει μόνιμη δουλειά, αλλά να δίνει λεφτά για πλαστικές.
Γειά σου ρε Αρίστο με τα ωραία σου!
Καλά, όρκο κανείς δεν παίρνει. Απλώς με το έμπειρο μάτι μου![]()
φαίνεται φυσικό.
Επιπλέον, γιατί λες πως καλά έκανε και έβαλε; Νόμιζα πως στο μόντελινγκ το μεγάλο στήθος θεωρείται μειονέκτημα.
ε οπως ειπες δν εχει και κανα βυζο
μπορει ακομη να φορεσει νουμερο 0 στις πασαρελες φανταζομαι
αλλα και παλι το μεγαλο στηθος θεωρειται μειονεκτημα κυριως στη πασαρελα και σε οτι αφορα τη μοδα
η Ιωαννα που τη πανε για φωτο-μοντελο δν εχει προβλημα
κάποιες φωνές από την εκπομπή της Στεφανίδου τότε που έκανες τη "μεταμόρφωση" του παρταλιού λένε ότι είσαι αλβανίδα![]()
Aλβανιδα απο τη ..Σκυρο γινεται????![]()
![]()
καθε μερα το αλλαζεις...τι θα γινει με σενα αποφασισε...κι εγώ ρουμουνα από κόρινθο![]()
και η μπαστα αλβανιδα απο ξανθη δεν ειναι?![]()
Προσχωρησε και η..Ξανθη στουs Τσαμηδεs???και η μπαστα αλβανιδα απο ξανθη δεν ειναι?![]()
καθε μερα το αλλαζεις...τι θα γινει με σενα αποφασισε...![]()
![]()
![]()
![]()
einai κοντα η ξανθη στην αλβανια μαρη τρελλη και αλλοπαρμενη? συνελθε.
και γιατί δε γίνεται? αποκλείεται να υπάρχουν αλβανοί στη σκύρο, στην πελοπόννησο, οπουδήποτε?