ναι το ξερω μου ειπαν και να συμμετασχω αλλα δεν νομιζω να μου ταιριαζει
αλλα και να δηλωσω σε καποιον διαγωνισμο που δεν το βλεπω, δεν νομιζω να ζητησω απ εδω ψηφους ξανα
παλι καλα.
υπαρχει και το facebook.
ναι το ξερω μου ειπαν και να συμμετασχω αλλα δεν νομιζω να μου ταιριαζει
αλλα και να δηλωσω σε καποιον διαγωνισμο που δεν το βλεπω, δεν νομιζω να ζητησω απ εδω ψηφους ξανα
ΑΠΑΙΣΙΟΣ διαγωνισμος....
γατα?!καναν αλλον στο φεις εχει να γελασουμε λιγο?
στο face νομιζω τωρα παιζει το cosmogirl ΙΙειναι η υπερτατη απατη εν τω μεταξυ μιας και τους διοργανωτες τους ξερω, ειχα συμμετασχει σε παλιοτερο διαγωνισμο τους και μολις πηρα χαμπαρι τι παιζει αποσυρθηκα
ειναι και καλα μου διαγωνισμος ενος διεθνους πρακτορειου μοντελων και αμα δειτε το site του πρακτορειου εχουν κλεψει φωτος απο γνωστους φωτογραφους, ειχαν βαλει και δικες μου φωτος χωρις την αδεια μου, και δν ειναι καν στα αγγλικα!
στο διαγωνισμο που ημουν εγω ψηφιζε ο κοσμος στο 1ο και 2ο γυρο αλλα στο 3ο οι ψηφοι του κοσμου μετραγανε μονο κατα 20% της κριτικης επιτροπης 30% και του προεδρου της επιτροπης 50%!
ο προεδρος ειναι ενας πιτσιρικας 22 χρονων, ο οποιος αναλαμβανε χρεη manager για τις διαγωνιζωμενες που γουσταρε, τις συμβουλευε πως να κινουνται και να κανουν προμο και μου χε πει εμενα προσωπικα οτι οι 2 που θα managarei στο τελικο θα βγουν και πρωτες...ποσο πιο στημενο??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δωσε λινκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
δωσε λινκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ζητα εσυ και δεν ξερεις....ναι το ξερω μου ειπαν και να συμμετασχω αλλα δεν νομιζω να μου ταιριαζει
σιγα μη ψηφισω...εδω ψηφιζουν
και στο φεισ κανε αναζητηση "Cosmo Girl 2010 II"
και αυτο ειναι το σαιτ του φοβερου διεθνες πρακτορειου οι μισες απ τα μοντελα δν ειναι στο πρακτορειο εγγυημενα πραγματα
ζητα εσυ και δεν ξερεις....![]()
ρε μαριαννα εκει μεσα εχει και μια φωτο που εχεις τραβηξει εσυ.....
για δες το λιγο...
1.οι μισες φωτο ειναι επαγγελματικες.
2.το 7 ειναι γ τον πεο κ δεν εχω τελειωσει ακομα..
το 1 ειναι ωραιο...
σιγα μαριαννα πηρες παραμαζωμα τις παραθεσεις.![]()
![]()
![]()
υπαρχουν αλλες χειροτερες απο τη γατογυναικα τυπε...κατγουμαν μας εχεις ζαλιζει τα αρχιδια με τις μαλακιες σου.
να ξερεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατγουμαν μας εχεις ζαλιζει τα αρχιδια με τις μαλακιες σου.
να ξερεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()