catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε και σιγα τον πολυ καιρο που μεινανε μεσα καλε!
ακριβως
2 μηνες παλευονται
ε και σιγα τον πολυ καιρο που μεινανε μεσα καλε!
Ναι, το είδαμε...ακριβως
2 μηνες παλευονται
ακριβως
2 μηνες παλευονται
εεεε πάνω στην καύλα όλα επιτρέπονται δεν θα κολλήσεις εκεί![]()
![]()
![]()
Μεγαλε Μακη πρεπει μια μερα να παμε μπουρδελοτσαρκα μαζι.Πρεπει να εισαι διακεκριμενος συναγωνιστης![]()
![]()
![]()
δεν είναι απαραίτητο δεν ξέρεις την ιδιοσυγκρασία της κάθε κοπέλας αλλά βλέποντας τώρα την επανάληψη όλες ξεφώνιζαν λες και δεν έχουν δει άντρα στην ζωή τους.........![]()
![]()
![]()
μπροστα στη καμερα ειναι λογικο να ειναι πιο υπερβολικες οι αντιδρασεις
εδω τσιριζαν οταν τους ειπαν οτι θα κανουν αποτριχωση![]()
μπροστα στην καμερα κανουν οτι τους πουν,οτι πουλαει στα ζωα που ασχολουνται με αυτα τα τηλεσκουπιδια..μπροστα στη καμερα ειναι λογικο να ειναι πιο υπερβολικες οι αντιδρασεις
εδω τσιριζαν οταν τους ειπαν οτι θα κανουν αποτριχωση![]()
έλα να γνωριστούμε κιόλας αν και δεν είμαι φαν της μπουρδελότσαρκας γιατί έχω σταθερά στέκια που πηγαίνω αλλά αν η παρέα γουστάρει είμαι μέσα χωρίς να το πολύσκεφτώ ;) ;)
μπροστα στην καμερα κανουν οτι τους πουν,οτι πουλαει στα ζωα που ασχολουνται με αυτα τα τηλεσκουπιδια..
οι ποιο δεκτικες τερματιζουν πρωτες..
κι εγω αυτο εννοουσα
αν και μιλουσα μ ενα παιδι που ειναι αυτο το καιρο σε καποιο show και μου λεγε οτι αυτα τα υπερβολικα συναισθηματα που βγαινουν καμια φορα, τσακωμοι, κλαμματα κτλ.. δεν ειναι παντα φτιαχτα, αλλα ειναι απ τη πολυ τη πιεση που πεφτει στη παιδια, καμερες πανω απ τα κεφαλια τους, μεγαλη προβολη κτλ και το βρηκα λογικο..
ναι ,αλλά έχουν όμως την μεγαλύτερη τηλεθέαση.................μήπως τίποτα δεν είναι τυχαίο????????????????
οντως εχουν τη μεγαλυτερη τηλεθεαση απλα δεν μπορουμε να πουμε πως ολα τα παιδια που κατα καιρους εχοθν ξεσπασει σε τετοιες εκπομπες το κανουν επιτηδες, αν και οντως πιστευω τα πιο πολλα ειναι φτιαχτα
μπαρμπορα & τα μυαλα στα καγκελα..Και εγω σε συγκεκριμενες παω αλλα γυρναω πιο πολυ για το γελιο.Γουσταρω κατι κομματια σαν την Μπαρμπαρα (φυλης 71).Μιλαμε η κοπελα ειναι πολυ ψυχακιας![]()
![]()
![]()
μπαρμπορα & τα μυαλα στα καγκελα..
οταν εγκαταλειψει πρεπει να την προσλαβουν σαν εκπαιδευτρια..
δεν υπαρχει λεμε..
Γουστάρεις μονομαχία με Αρετή;![]()
ειστε απ'την τροχαια κυριε??δεν καβαλάει μηχανές η Kαίτη, παλιομπαγάσα που τρεχεις στη βροχή με διακόσια.![]()
![]()
ρε καταγουμαν δεν αφηνεις αυτες τις τρυπιες..αυτη πως σας φαινεται??