Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ακριβως
2 μηνες παλευονται

δεν είναι απαραίτητο δεν ξέρεις την ιδιοσυγκρασία της κάθε κοπέλας αλλά βλέποντας τώρα την επανάληψη όλες ξεφώνιζαν λες και δεν έχουν δει άντρα στην ζωή τους.........  :headbang: :headbang: :headbang:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
εεεε πάνω στην καύλα όλα επιτρέπονται δεν θα κολλήσεις εκεί  :grin: :grin: :grin:

Μεγαλε Μακη πρεπει μια μερα να παμε μπουρδελοτσαρκα μαζι.Πρεπει να εισαι διακεκριμενος συναγωνιστης  :dancing: :dancing: :dancing:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μεγαλε Μακη πρεπει μια μερα να παμε μπουρδελοτσαρκα μαζι.Πρεπει να εισαι διακεκριμενος συναγωνιστης  :dancing: :dancing: :dancing:

έλα να γνωριστούμε κιόλας αν και δεν είμαι φαν της μπουρδελότσαρκας γιατί έχω σταθερά στέκια που πηγαίνω αλλά αν η παρέα γουστάρει είμαι μέσα χωρίς να το πολύσκεφτώ  ;) ;)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν είναι απαραίτητο δεν ξέρεις την ιδιοσυγκρασία της κάθε κοπέλας αλλά βλέποντας τώρα την επανάληψη όλες ξεφώνιζαν λες και δεν έχουν δει άντρα στην ζωή τους.........  :headbang: :headbang: :headbang:

μπροστα στη καμερα ειναι λογικο να ειναι πιο υπερβολικες οι αντιδρασεις
εδω τσιριζαν οταν τους ειπαν οτι θα κανουν αποτριχωση  :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

πρόσεξε σε ότι τους έχουν προτείνει τσιρίζουν σαν μικρά παιδάκια εντάξει είπαμε απλά με την ίδια τους την συμπεριφορά μας οδήγουν στο να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα  :grin: :grin:

Επισκέπτης
μπροστα στην καμερα κανουν οτι τους πουν,οτι πουλαει στα ζωα που ασχολουνται με αυτα τα τηλεσκουπιδια..
οι ποιο δεκτικες τερματιζουν πρωτες..

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
έλα να γνωριστούμε κιόλας αν και δεν είμαι φαν της μπουρδελότσαρκας γιατί έχω σταθερά στέκια που πηγαίνω αλλά αν η παρέα γουστάρει είμαι μέσα χωρίς να το πολύσκεφτώ  ;) ;)

Και εγω σε συγκεκριμενες παω αλλα γυρναω πιο πολυ για το γελιο.Γουσταρω κατι κομματια σαν την Μπαρμπαρα (φυλης 71).Μιλαμε η κοπελα ειναι πολυ ψυχακιας  :2funny: :2funny: :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπροστα στην καμερα κανουν οτι τους πουν,οτι πουλαει στα ζωα που ασχολουνται με αυτα τα τηλεσκουπιδια..
οι ποιο δεκτικες τερματιζουν πρωτες..

κι εγω αυτο εννοουσα
αν και μιλουσα μ ενα παιδι που ειναι αυτο το καιρο σε καποιο show και μου λεγε οτι αυτα τα υπερβολικα συναισθηματα που βγαινουν καμια φορα, τσακωμοι, κλαμματα κτλ.. δεν ειναι παντα φτιαχτα, αλλα ειναι απ τη πολυ τη πιεση που πεφτει στη παιδια, καμερες πανω απ τα κεφαλια τους, μεγαλη προβολη κτλ και το βρηκα λογικο..

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
κι εγω αυτο εννοουσα
αν και μιλουσα μ ενα παιδι που ειναι αυτο το καιρο σε καποιο show και μου λεγε οτι αυτα τα υπερβολικα συναισθηματα που βγαινουν καμια φορα, τσακωμοι, κλαμματα κτλ.. δεν ειναι παντα φτιαχτα, αλλα ειναι απ τη πολυ τη πιεση που πεφτει στη παιδια, καμερες πανω απ τα κεφαλια τους, μεγαλη προβολη κτλ και το βρηκα λογικο..

ναι ,αλλά έχουν όμως την μεγαλύτερη τηλεθέαση.................μήπως τίποτα δεν είναι τυχαίο????????????????

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι ,αλλά έχουν όμως την μεγαλύτερη τηλεθέαση.................μήπως τίποτα δεν είναι τυχαίο????????????????

οντως εχουν τη μεγαλυτερη τηλεθεαση απλα δεν μπορουμε να πουμε πως ολα τα παιδια που κατα καιρους εχοθν ξεσπασει σε τετοιες εκπομπες το κανουν επιτηδες, αν και οντως πιστευω τα πιο πολλα ειναι φτιαχτα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οντως εχουν τη μεγαλυτερη τηλεθεαση απλα δεν μπορουμε να πουμε πως ολα τα παιδια που κατα καιρους εχοθν ξεσπασει σε τετοιες εκπομπες το κανουν επιτηδες, αν και οντως πιστευω τα πιο πολλα ειναι φτιαχτα

αν δεν υπάρξουν τέτοια σκηνικά-επεισόδεια δεν θα έχει τηλεθέαση η εκάστοτε εκπομπή και για να υπάρξει τηλεθέαση άρα μεγαλύτερο κομμάτι στην τηλεοπτική πίτα πρέπει έστω και εντέχνως να δημιουργηθούν ίντριγκές και τσακωμοί ;) ;)

Επισκέπτης
Και εγω σε συγκεκριμενες παω αλλα γυρναω πιο πολυ για το γελιο.Γουσταρω κατι κομματια σαν την Μπαρμπαρα (φυλης 71).Μιλαμε η κοπελα ειναι πολυ ψυχακιας  :2funny: :2funny: :2funny:
μπαρμπορα & τα μυαλα στα καγκελα..
οταν εγκαταλειψει πρεπει να την προσλαβουν σαν εκπαιδευτρια..
δεν υπαρχει λεμε..

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
μπαρμπορα & τα μυαλα στα καγκελα..
οταν εγκαταλειψει πρεπει να την προσλαβουν σαν εκπαιδευτρια..
δεν υπαρχει λεμε..

Βλεπω να τις αρχιζει ολες στα χαστουκια,μονο το μαστιγιο της λειπει χαχαχαχα!!!!

:2funny: :s&m_2: :2funny: :s&m_2: :2funny: :s&m_2:

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
Γουστάρεις μονομαχία με Αρετή;  :2funny:

Καλα η Αρετη ειναι πολυ κομπλεξαρα πατρινια.Επειδη κι εγω απο την Πατρα ειμαι,ολες οι πατρινες το ιδιο κομπλεξ εχουν.Πολυ μαλακισμενα, την εχουν δει καπως

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom