Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η Ραμόνα είπαμε... είναι πιστή (έχει σχέση 3 χρόνια)!* 

Κοίτα τι χάνω ζώντας εκτος ελλάδας.

Τέτοιες κοπέλες, από σπίτι,  μεγαλωμένες με χριστιανικές αξιες και παρθένες θέλω. Όχι σαν κάτι άλλες που κάνουν sex πριν το γάμο!!

Επισκέπτης
Κοίτα τι χάνω ζώντας εκτος ελλάδας.

Τέτοιες κοπέλες, από σπίτι,  μεγαλωμένες με χριστιανικές αξιες και παρθένες θέλω. Όχι σαν κάτι άλλες που κάνουν sex πριν το γάμο!!

ουτε αυτη ειναι παντρεμενη! πηδιεται, κανει σεξ, τον παιρνει και ακομα δεν εχει παντρευτει... ασε ασε, χαλασμενες ειμαστε ολες  :P

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ουτε αυτη ειναι παντρεμενη! πηδιεται, κανει σεξ, τον παιρνει και ακομα δεν εχει παντρευτει... ασε ασε, χαλασμενες ειμαστε ολες  :P

Δεν ήταν παντρεμένη?

Αίσχος

Που οδηγούμεθα, αναρωτιέμαι...

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι γυναικες ετσι πρεπει να'ναι...Αδυνατες..
Τα περι ανορεξιας και οι λοιπες κλαμπαρχιδιες ειναι το αλλοθι της χοντρης..
Εχουμε φτασει να φοβομαστε να πουμε οτι μας αρεσουν οι αδυνατες...

καπου υπαρχει κι ενα οριο ετσι?
αν εσενα δεν σου αρεσουν τα πιασιματα και δεν λεω παχουλη γυναικα εννοω απλα να χει κρεας τοτε γνωμη μου παντα θεωρω πως εισαι κι εσυ θυμα των media και δικαιολογημενα αλλωστε αφου βομβαρδιζεσαι συνεχως με τετοιες εικονες 
το οτι ομως οι υπερβολικα λιποβαρρεις κοπελες εχουν προβληματα υγειας αυτο ειναι ενα αδιαμφισβητητο γεγονος και το ξερω απο προσωπικη εμπειρια και μπορεις να ρωτησεις οποιον ειδικο θες.
αυτη τη στιγμη ειμαι 57 κιλα με υψος 1.72 και παλιοτερα οταν ειχα φτασει 55 (μικρη η διαφορα το ξερω αλλα απ οτι φανηκε σημαντικη) ειχα εμμηνοπαυση, βραδυκαρδια, χαμηλη πιεση και συχνες λιποθυμιες 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το οτι ομως οι υπερβολικα λιποβαρρεις κοπελες εχουν προβληματα υγειας αυτο ειναι ενα αδιαμφισβητητο γεγονος και το ξερω απο προσωπικη εμπειρια και μπορεις να ρωτησεις οποιον ειδικο θες.
αυτη τη στιγμη ειμαι 57 κιλα με υψος 1.72 και παλιοτερα οταν ειχα φτασει 55 (μικρη η διαφορα το ξερω αλλα απ οτι φανηκε σημαντικη) ειχα εμμηνοπαυση, βραδυκαρδια, χαμηλη πιεση και συχνες λιποθυμιες 
αααααααααααααααααααααααχααχαχαχ..
δηλαδη να μου αρεσουν οι αδυνατες απλα δεν παιζει ε??
Υ.Γ. Η τελειοτητα δεν εχει και δεν πρεπει να'χει οριο
Η απολυτη γυναικα.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• kate_moss.jpg
    kate_moss.jpg
    51 KB · Εμφανίσεις: 18

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δεν καβαλάει μηχανές η Kαίτη, παλιομπαγάσα που τρεχεις στη βροχή με διακόσια.  :s&m_1: :2funny:

Επισκέπτης
αν εσενα δεν σου αρεσουν τα πιασιματα και δεν λεω παχουλη γυναικα εννοω απλα να χει κρεας τοτε γνωμη μου παντα θεωρω πως εισαι κι εσυ θυμα των media και δικαιολογημενα αλλωστε αφου βομβαρδιζεσαι συνεχως με τετοιες εικονες 

το οτι σου αρεσει κατι, δε σημαινει οτι εισαι θυμα κανενος. ε σε αλλους αρεσεις, σε αλλους οχι..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και δεν είναι όλες οι πολύ αδύνατες απαραίτητα ανορεξικές.

Μερικά σώματα είναι φτιαγμένα για να είναι πολύ αδύνατα, ξέρω πολλές κοπέλες που είναι πολύυυ αδύνατες αλλά τους ταιριάζει πάρα πολύ, ξέρω και άλλες που έχουν πιασίματα (ΟΧΙ χοντρές, το χοντρό το σιχαίνομαι) και φαίνεται υπέροχο στο σώμα τους.
Το άσχημο είναι όταν κάποια είναι πολύ αδύνατη ή έχει πιασίματα όταν δεν της ταιριάζει.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Βλέπω ότι κανεις δεν ανέφερε κάτι που για μένα τουλάχιστον είναι πολύ σημαντικό

Τι ερωτισμό εκπέμπει κάποιος.

Υπάρουν πολλές όμορφες κοπέλες με μηδέν ερωτισμό. Κρύες, η ηλίθιες. Η και τα 2

Ενώ υπάρχουν όχι πολύ όμορφες αλλα φοβερα ερωτικές γυναίκες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
βρήκες το κατάλληλο θρεντ κι εσύ να το πεις αυτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
βρήκες το κατάλληλο θρεντ κι εσύ να το πεις αυτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σωστή η παρατήρηση. Απλά θεώρησα ότι χρονικά ήταν σωστό, μιας και βρίσκεται σε εξέλιξη μια συζήτηση περί μετρήσιμων στοιχειων

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.315
Πόντοι
4.365
ΠΩΣ τα βρισκουμε αυτα τα βιζιτονια?????? :fuck1: :rockon: :knockinb: :rockon: :fuck2: :rockon: :pipa3: :rockon: :pipa2: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχω να παρατηρησω ρε μαγκες το εξης :

Αυτη η Μόνικα εχει μια φατσα πιο ασχημη απο αλογο. Πως της προωθούν ετσι ο κοτεντος και η παρεα του?
Εχω την αισθηση οτι το παιχνίδι ειναι στημένο, και η συγκεκριμένη εχει καποιο μεσο στην διοικηση του Αντ1.
Αμ η αλλη η μαυρα, απαραδεκτη, τι την κρατανε? για να μην τους πουνε ρατσιτσες?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Εχω να παρατηρησω ρε μαγκες το εξης :

Αυτη η Μόνικα εχει μια φατσα πιο ασχημη απο αλογο. Πως της προωθούν ετσι ο κοτεντος και η παρεα του?
Εχω την αισθηση οτι το παιχνίδι ειναι στημένο, και η συγκεκριμένη εχει καποιο μεσο στην διοικηση του Αντ1.
Αμ η αλλη η μαυρα, απαραδεκτη, τι την κρατανε? για να μην τους πουνε ρατσιτσες?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom