Επισκέπτης
Οι γυναικες ετσι πρεπει να'ναι...Αδυνατες..
Τα περι ανορεξιας και οι λοιπες κλαμπαρχιδιες ειναι το αλλοθι της χοντρης..
Εχουμε φτασει να φοβομαστε να πουμε οτι μας αρεσουν οι αδυνατες...
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Η Ραμόνα είπαμε... είναι πιστή (έχει σχέση 3 χρόνια)!*
Κοίτα τι χάνω ζώντας εκτος ελλάδας.
Τέτοιες κοπέλες, από σπίτι, μεγαλωμένες με χριστιανικές αξιες και παρθένες θέλω. Όχι σαν κάτι άλλες που κάνουν sex πριν το γάμο!!
ουτε αυτη ειναι παντρεμενη! πηδιεται, κανει σεξ, τον παιρνει και ακομα δεν εχει παντρευτει... ασε ασε, χαλασμενες ειμαστε ολες![]()
τι εθνικοτητας ειπαμε ηταν η λεγαμενη????Εμένα θα μου λείψει πάντως η κλασική βορειοελλαδίτικη προφορά της ("τον αγαπώ πολλλλύ").![]()
αααααααααααααααααααααααχααχαχαχ..καπου υπαρχει κι ενα οριο ετσι?
το οτι ομως οι υπερβολικα λιποβαρρεις κοπελες εχουν προβληματα υγειας αυτο ειναι ενα αδιαμφισβητητο γεγονος και το ξερω απο προσωπικη εμπειρια και μπορεις να ρωτησεις οποιον ειδικο θες.
αυτη τη στιγμη ειμαι 57 κιλα με υψος 1.72 και παλιοτερα οταν ειχα φτασει 55 (μικρη η διαφορα το ξερω αλλα απ οτι φανηκε σημαντικη) ειχα εμμηνοπαυση, βραδυκαρδια, χαμηλη πιεση και συχνες λιποθυμιες
καπου υπαρχει κι ενα οριο ετσι?
αν εσενα δεν σου αρεσουν τα πιασιματα και δεν λεω παχουλη γυναικα εννοω απλα να χει κρεας τοτε γνωμη μου παντα θεωρω πως εισαι κι εσυ θυμα των media και δικαιολογημενα αλλωστε αφου βομβαρδιζεσαι συνεχως με τετοιες εικονες
το οτι ομως οι υπερβολικα λιποβαρρεις κοπελες εχουν προβληματα υγειας αυτο ειναι ενα αδιαμφισβητητο γεγονος και το ξερω απο προσωπικη εμπειρια και μπορεις να ρωτησεις οποιον ειδικο θες.
αυτη τη στιγμη ειμαι 57 κιλα με υψος 1.72 και παλιοτερα οταν ειχα φτασει 55 (μικρη η διαφορα το ξερω αλλα απ οτι φανηκε σημαντικη) ειχα εμμηνοπαυση, βραδυκαρδια, χαμηλη πιεση και συχνες λιποθυμιες
και δεν είναι όλες οι πολύ αδύνατες απαραίτητα ανορεξικές.
βρήκες το κατάλληλο θρεντ κι εσύ να το πεις αυτό![]()
![]()
![]()
![]()
βρήκες το κατάλληλο θρεντ κι εσύ να το πεις αυτό![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω να παρατηρησω ρε μαγκες το εξης :
Αυτη η Μόνικα εχει μια φατσα πιο ασχημη απο αλογο. Πως της προωθούν ετσι ο κοτεντος και η παρεα του?
Εχω την αισθηση οτι το παιχνίδι ειναι στημένο, και η συγκεκριμένη εχει καποιο μεσο στην διοικηση του Αντ1.
Αμ η αλλη η μαυρα, απαραδεκτη, τι την κρατανε? για να μην τους πουνε ρατσιτσες?
πολλά δίνεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()