Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

The Bad Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
131
Πόντοι
280
[size=14pt]Γιάννα[/size]

VAL_6394_new_Easy_Resize_com.jpg

Τελικά έχουμε καμμιά γνώμη για το ποιο απ'τα δυο άλογα είναι καλύτερο;;;

antep

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
5
Like
216
Πόντοι
1
καλησπερα κ από μενα,
περασα από το μαγαζι την προηγουμενη βδομαδα οπου ηταν 2 ψηλες μελαχρινες με μικρο στηθος
(Βικτωρια & Γιαννα), μια ξανθια πιο κοντη απ τις πρωτες, με ωραιο κωλαρακι, η Ιλαρη ή καπως ετσι (μικρο στηθος και αυτή)
και η Κατερινα, πιο ψηλη με βυζαρες
επελεξα την Κατερινα με διαφορα… στηθους… και επειδη με διαβεβαιωσε η Φωτεινη ότι κανει πολύ καλο μασαζ
Πραγματικα πολύ καλο, επαγγελματικου επιπεδου, προσωπικα από τα καλυτερα που εχω βρει στον χωρο
Πολύ καλη και στο β μερος, και επειδη όπως καταλαβατε υπαρχει αδυναμια σε συγκεκριμενο
σημειο του σωματος, φροντιζει να σε ικανοποιει και στα 2 μερη του προγραμματος

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι εκτός της Κατερινας οι άλλες από βυζί τζίφος...
οι Βικτωρια Γιάννα και Βίκυ μικρό έως ανύπαρκτο...
η κοντή Χίλαρυ μικρό και κρεμασμένο από γέννα... άστο καλύτερα να μην βγάζει καν το σουτιεν...
η Βαλέρια που υπολογίζεται στο εναμισάρι περιπου, απούσα...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.131
Πόντοι
7.195
καλησπερα κ από μενα,
περασα από το μαγαζι την προηγουμενη βδομαδα οπου ηταν 2 ψηλες μελαχρινες με μικρο στηθος
(Βικτωρια & Γιαννα), μια ξανθια πιο κοντη απ τις πρωτες, με ωραιο κωλαρακι, η Ιλαρη ή καπως ετσι (μικρο στηθος και αυτή)
και η Κατερινα, πιο ψηλη με βυζαρες
επελεξα την Κατερινα με διαφορα… στηθους… και επειδη με διαβεβαιωσε η Φωτεινη ότι κανει πολύ καλο μασαζ
Πραγματικα πολύ καλο, επαγγελματικου επιπεδου, προσωπικα από τα καλυτερα που εχω βρει στον χωρο
Πολύ καλη και στο β μερος, και επειδη όπως καταλαβατε υπαρχει αδυναμια σε συγκεκριμενο
σημειο του σωματος, φροντιζει να σε ικανοποιει και στα 2 μερη του προγραμματος
o GURU ελαβε γνωση ???

lecastel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Κριτικές
19
Like
519
Πόντοι
990
Τελικά έχουμε καμμιά γνώμη για το ποιο απ'τα δυο άλογα είναι καλύτερο;;;

Και τα δυο ειναι απαιχτα!
Διαφορες που εντοπισα εγω οταν της πηρα παρτουζα:

- Η Βικτωρια ειναι πιο ψηλη. Πολυ ψηλη!
- Η Γιαννα δειχνει νεοτερη και εχει ενα baby face με πονηρη ματια
- Η Βικτωρια μου εβγαλε πιο PSE φαση
- Η Βικτωρια με περισσοτερες πρωτοβουλιες
- Γιαννα μιλα μονο καποια αγγλικα ενω η Βικτωρια λιγα ελληνικα.

Καθως τα γραφω αυτα καβλωσα και μου φαινεται θα την επαναλαβω συντομα την παρτουζα σκεφτομενος και τα γλωσσοφιλα που διναμε παραλληλα οι τρεις μας!!! ΓΓΚαβλααααα!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.131
Πόντοι
7.195
ελα ντε .... ειπα κι εγω ... πολυ ησυχια βρωμα η δουλεια !!!!
τωρα ομως αισθανομαι ανακουφιση.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Επισκεψη πριν κανα 15μερο.

Σαν να εμπαινα σε άλλο μαγαζί . Απουσες Βαλέρια και Φωτεινη .

Στην πόρτα μια κλασσικη Ελληνιδα που ειτε δουλευει πωλήτρια στην Καλόγηρου ειτε διευθυντρια στην Εθνικη Τραπεζα εχει το ιδιο ύφος
  (δεν ειναι προσωπικο το σχόλιο αλλα γενικο για το μεγαλόμανες υφος καποιων-και πολλων- ελληνων/ελληνιδων).

Αν και λατρης των κοντων επελεξα την πανυψηλη Βικτωρια την οποια οταν την πρωτοβλεπεις στα σκοταδια  σκεφτεσαι "τραβελος-τραβελος-τραβελος" αλλα οταν πλησιαζει καταλαβαινεις οτι ειναι γυναικαρα .

Στα μειον οτι μπηκαμε κατευθειαν στο ψητο αλλα δεν ετσι που ξεκινησαμε με κάβλωσε και δεν μπορεσα να ζητησω μασαζ . 
  Καλογυμνασμενο σωμα και αν και ψηλη εχει πολυ καλες αναλογιες και ωραια κινηση. Ξερει ελληνικα οποτε γινεται συννενόηση -εγω βεβαια ψιλοκομπλαρα και εχασα την μιλια μου.

Γενικα θερμη γυναικα με ωραιο χαμογελο  και μουναρος (η φωτο την αδικει).

Καλη εμπειρια και μαλιστα σε μια μερα που ημουν ιδιαιτερα πιεσμένος.  Εσωσε μια ζωη η Βικτωρια. :hi:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
  Επισκεψη πριν κανα 15μερο.

Σαν να εμπαινα σε άλλο μαγαζί . Απουσες Βαλέρια και Φωτεινη .

Στην πόρτα μια κλασσικη Ελληνιδα που ειτε δουλευει πωλήτρια στην Καλόγηρου ειτε διευθυντρια στην Εθνικη Τραπεζα εχει το ιδιο ύφος
  (δεν ειναι προσωπικο το σχόλιο αλλα γενικο για το μεγαλόμανες υφος καποιων-και πολλων- ελληνων/ελληνιδων).

Στην "Κατερίνα" αναφέρεσαι?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καλά μην τρελαίνεσαι κράτα μικρό καλάθι..δεν νομίζω να κάνει "φουΛ" που θέλεις εσύ...

Πάντως για να εκπληρώσει κανείς τα φετίχ του με γυναικάρα ξυπόλητη στα 1,80 είναι η Βικτώρια ότι πρέπει! Αρχόντισσα!!!!
Εύγε στην Φωτεινή τον Ψάρακα και τους υπεύθυνους που έφεραν νέα κι ωραία πρόσωπα στον χώρο των ελαιοτριβείων.
Αυτό θα λειτουργήσει διπλά γιατί θα ανέβει ο συναγωνισμός και με τις παλιες και θα βελτιωθεί το τελικό προιόν που θα λαμβανει ο καταναλωτής,
Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα μαγαζιά τις ενέσεις από άλλους χώρους... το μασαζ όπως το ξέραμε είχε ψιλο-κορεστεί....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πάντως για να εκπληρώσει κανείς τα φετίχ του με γυναικάρα ξυπόλητη στα 1,80 είναι η Βικτώρια ότι πρέπει! Αρχόντισσα!!!!
Εύγε στην Φωτεινή τον Ψάρακα και τους υπεύθυνους που έφεραν νέα κι ωραία πρόσωπα στον χώρο των ελαιοτριβείων.
Αυτό θα λειτουργήσει διπλά γιατί θα ανέβει ο συναγωνισμός και με τις παλιες και θα βελτιωθεί το τελικό προιόν που θα λαμβανει ο καταναλωτής,
Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα μαγαζιά τις ενέσεις από άλλους χώρους... το μασαζ όπως το ξέραμε είχε ψιλο-κορεστεί....

ναι.....σε λίγο θα έρθουν και κάτι παιδαράδες απο τα ΟΥΚ,γιατί υπάρχουν πολλοί "μερακλήδες" που με το μασαζ δεν την βρίσκουν....... :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom