δεν ειναι
Με τη Μαρια ειχα την χειροτερη εμπειρια μου σε μασσαζερι. Δεν κανει για αυτη τη δουλια, εινα εμφανες δεν της αρεσει. Πεταμενα χρηματα
δεν ειναι
Τωρα τελευταία όποτε έχω περάσει δεν βρίσκω την Βαλέρια. Ξέρει κανείς τίποτε? Ξέκοψε ή άλλαξε?
Θα επιστρέψει...Σε λίγο καιρό...
Και κανείς δεν είπε βέβαια τι ξέρει για την ωραία Βαλέρια που απουσιάζει...
πριν απο μια εβδομαδα εκει ηταν και αυτες και η Κατερινα και αλλες δυοΜηπως ξερει κανεις εαν ειναι ακομα εκει οι Ρωσσιδες ? Ακουσα πολυ καλα λογια !
πριν απο μια εβδομαδα εκει ηταν και αυτες και η Κατερινα και αλλες δυο
Χορχε εκτος απ τα 2 ψηλα καυλιαρικα αλογα Γιαννα και Βικτωρια , ξερουμε αν εχει ερθει καποια αφιξη στο ροστερ , ελεγε η Φωτεινη οτι παιζει να ερθει μια καινουργιαΤην Γιάννα σου προτείνω να πάρεις...
Είναι διαστημικό μουνί...
rε μαν, αυτές δεν έχουν φύγει από Βικτώρια προς Β.Σοφίας μεριά? ή λειτουργεί το μαγαζί με άλλες παρουσίεςΧορχε εκτος απ τα 2 ψηλα καυλιαρικα αλογα Γιαννα και Βικτωρια , ξερουμε αν εχει ερθει καποια αφιξη στο ροστερ , ελεγε η Φωτεινη οτι παιζει να ερθει μια καινουργια
Μαν μου μαλλον με καποιες αλλες τις μπερδευεις τiς τυπισσες , η Βικτωρια και οι Γιαννα ειναι τα 2 κλασσικα ψηλα αλογα του συγκεκριμενου ιδρυματος , δεν ξερω για ποιες λες εσυ , παντως την προηγουμενη βδομαδα που περασα απο εκει ηταν παρουσες και οι δυο φιλε iliasrε μαν, αυτές δεν έχουν φύγει από Βικτώρια προς Β.Σοφίας μεριά? ή λειτουργεί το μαγαζί με άλλες παρουσίες
+ 1000 σε χορχε απο Chicha , o τυπος τα ειπε χαρτι και καλαμαρι , πιο αναλ υτικα δεν γινεται !!!!Παίζει η Χριστίνα με το κοντό μαλλί... πρώην Αχιλλέως, Ποςειδώνος κλπ... το Βικάκι με τα λαγουδέ δοντάκια, η σέξυ Μαρία τουλάχιστον στο σαλόνι... η κοντούλα αλτέρνατιβ ρωσίδα... ιλάρια, μια γνωστή μιλφάρα του χώρου που την εχω πετυχει σε διάφορα μαγαζιά και γινόταν πολύς ντόρος για την πάρτη της απο αγαπούληδες στο παρελθόν...
Και οι δύο πανύψηλες ρωσίδες..
Επαναλαμβάνω ότι η Γιάννα είναι ότι πιό όμορφο μπορεί να γαμήσει κανείς με 60 ευρώ...
Τώρα απ´το σέρβις ο καθένας με την γοητεία του, άλλος θα πάρει περισσότερα άλλος λιγότερα... μπορείς πάντως να χαθείς απλά στα μάτια της