Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Αυτο που σχολιασε παντως ενας φιλος σε προηγουμενο ποστ ειναι αληθεια..το μασαζοκρεβατο στο αριστερο δωματιο παραπεει και ειναι ετοιμο να διαλυθει! καλο θα ηταν να μπαιναν και καναπεδες- κρεβατια στα δωματια για παραπανω ανεση! Τελος το θεμα οτι δεν δινετε παντοφλες σφραγγισμενες το θεωρω μεγιστη τσιγγουνια!
Αυτα τα ολιγα με τερμα φιλικη διαθεση..και με σκοπο την αναβαθμιση λιγο του ιδρυματος..γτ απο κοπελες το πατε μια χαρα! :hi:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μαλλον ο τύπος κράταγε το πουλι του συο χερι....φοβήθηκαν δικαιολογημενα...για αυτο δεν πατάμε και οι υπόλοιποι. ...την Αγνή που το παίζει ανεξάρτητη πόσο καλα είπαμε την ξέρεις. ?
πολυ τρομακτικο σε βρισκω ........

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Αυτο που σχολιασε παντως ενας φιλος σε προηγουμενο ποστ ειναι αληθεια..το μασαζοκρεβατο στο αριστερο δωματιο παραπεει και ειναι ετοιμο να διαλυθει! καλο θα ηταν να μπαιναν και καναπεδες- κρεβατια στα δωματια για παραπανω ανεση! Τελος το θεμα οτι δεν δινετε παντοφλες σφραγγισμενες το θεωρω μεγιστη τσιγγουνια!
Αυτα τα ολιγα με τερμα φιλικη διαθεση..και με σκοπο την αναβαθμιση λιγο του ιδρυματος..γτ απο κοπελες το πατε μια χαρα! :hi:
σωστες κ καλοπροαιρετες παρατηρησεις !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Όλη μέρα κεί μπαινοβγαίνεις εμένα περίμενες να σου πώ;

nikoss69

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
20
Πόντοι
0
Φωτογραφια της ηλαρι θα παιξει? Και, θα κλεισει το μαγαζι τον αυγουστο?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αδυνατώ να καταλάβω γιατι καποιος πρεπει να δει φωτογραφίες για να πάει σε καποιο μαγαζί.....τι πιο ευκολο από το να πεταχτει μια βόλτα,και αν δεν του αρεσουν οι κοπέλλες φευγει.......
Προφανως,οσοι ζητάνε φωτογραφίες,δεν πάνε ποτέ σε κανενα μαγαζί........ :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Προ καιρού, είχα περάσει μια βόλτα από το εν λόγω λιοτρύβι, παίρνοντας πρίν τηλέφωνο για να ενημερωθώ για τις ώρες λειτουργίας.
Χτυπάω θυρωτηλέφωνο μου ανοίγουν.
Φτάνω 1ο οροφο χτυπάω, τπτ. Ξαναχτυπάω τπτ.
Κατεβαίνω κάτω χτυπάω θυροτηλέφωνο τπτ.
Πάω απένταντι στο πεζοδρόμιο κοιτάω πάνω και ήτο πίσω από την κουρτίνα μια κυριουλα με το νεκλιζέτης και με το που με είδε έκελεισε οτι ήταν ανοιχτό!
Προφανώς δεν τους άρεσαν τα μούτρα μου! :2funny:

Το εχω πάθει και εγω - μια δεν μου ανοιξαν , μια μου ανοιξαν αλλα με εδιωξαν και μια φορα ηταν μονη της η Μελινα και εφυγα .

Αργουν καποιες φορες να πανε τα κοριτσια και ειναι μια μόνη της που εχει ραντεβου.

Η κυρια με τα νεγκλιζε καποια γειτονισσα θα ηταν.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ποιά είναι η Μελίνα Τρουένο για ναχουμε καλό ρώτημα....
Εγώ μια Φωτεινή ξέρω στην πόρτα.....

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα. Τώρα είναι όλες εδώ..και σας περιμένουμε

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Φωτεινη , η Βικτωρια και η Γιαννα ερχονται μετα τις 2 ;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ποιά είναι η Μελίνα Τρουένο για ναχουμε καλό ρώτημα....

μια γεματουλα που περασε για μικρο διαστημα .  

Επισκεψη πριν  κανα δεκαημερο . καλη η Γιαννα ψιλολιγνη , η Βικτωρια ψηλή σαν καρυατιδα σε παραμπεμπει σε τραβελο τετοιο υψος αλλα εχει καλες αναλογιες για το υψος της και πρεπει να ειναι θερμη γυναικα  , η Ιλλαρια ειναι ξανθια κοντο μαλλι λεπτο και ωραιο σωμα .

Ετιμηθη η Ιλλαρια η οποια στα μειον ειναι οτι δεν ξερει καλα αγγκλικα  και ουτε ξερει μασαζ αλλα από την αλλη μιλα απταιστα την γλωσσα του σωματος  :tits2:.

ο τιτλος της  γυναικαρας του καταστηματος παραμενει στην Βαλέρια η οποια κατι εκανε και εχει ομορφυνει  :headbang: :headbang:   ΑΑυτά

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Όντως η Βαλέρια είναι να την πιείς στο ποτήρι...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδες καλημερα!  Υπαρχει ακριβης διευθυνση η τηλεφωνο?    μη μου πειτε να ψαξω παραπισω.....το ειχα σημειωσει και καπου το εχασα......μια εξυπηρετηση ζητω!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom