σκέψου να ρωτάγαμε κι' όλας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
ποια είναι η Χριστίνα;
Η γνωστή Χριστίνα από total. Έχει και δικό της threat νομίζω εδώ. Κανονικό σώμα κοντό μαλί ωραίο κώλο, πόδια και αρκετά τατού.
Ανανεωμένη και ευδιάθετη για όσους γνωρίζουν.....
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Σε άλλο θέμα ετιμήθει μετά από καιρό που είχε στοχοποιηθεί η Ηλιάννα με πολύ καλές εντυπώσεις. Αν και "πρωτάρα" σε αυτή τη δουλειά το 'πάει το γράμμα" μια χαρά!! Μασάζ δεν αλλά στα άλλα
Λεπτομέρειες στην κριτική όταν βρεθεί χρόνος.
φωτογραφιες υπαρχουν ?Καλημέρα σε όλους! Σήμερα σας περιμένουμε με Βαλερια Ηλιανα και Χριστίνα
από κοντά αγάπη μου οπότε θελειςφωτογραφιες υπαρχουν ?
Φωτογραφίες τσου....τι φοράς σήμερα εσύ τσου. ....άσε να ξαπλώσουμε μόνοι μας απόψε ....
[/quote υπαρχουν φωτο σε προηγουμενες σελιδες φιλε
Σε άλλο θέμα ετιμήθει μετά από καιρό που είχε στοχοποιηθεί η Ηλιάννα με πολύ καλές εντυπώσεις. Αν και "πρωτάρα" σε αυτή τη δουλειά το 'πάει το γράμμα" μια χαρά!! Μασάζ δεν αλλά στα άλλα
μεινε στις φωτο εσυ !!! εγω το εγραψα ,ενημερωσα οτι ειναι παρα πολυ καλη η ΗλιαναΈχω δει προσωπογραφιες με κάρβουνο. ..
Φωτογραφίες τσου....τι φοράς σήμερα εσύ τσου. ....άσε να ξαπλώσουμε μόνοι μας απόψε ....
[/quote υπαρχουν φωτο σε προηγουμενες σελιδες φιλε
Μην μου πεις, υπάρχουν φώτος της φωτεινής. ...που ....έχω ερωτευθεί τον γραπτό της λόγο .....
καλημερα και σε εσεναΚαλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους. Ήθελα να ενημερώσω ότι σήμερα το μαγαζί θα είναι κλειστό... Σας περιμένουμε από Δευτέρα.
ciko mares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2013
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
όντως είναι η χριστίνα απο το total, η οποία έχει πάρει απο τότε λίγα κιλά και τώρα είναι κόματος. Γενικά οι κοπέλες εκεί είναι λίγες και καλές, αν και οι χώροι ήταν καλύτεροι και καθαρότεροι το μαγαζί θα ήταν τοπ...ποια είναι η Χριστίνα;
μαλλον πηραν σοβαρα την παρατηρηση σου !! σημερα ελαμπε !!όντως είναι η χριστίνα απο το total, η οποία έχει πάρει απο τότε λίγα κιλά και τώρα είναι κόματος. Γενικά οι κοπέλες εκεί είναι λίγες και καλές, αν και οι χώροι ήταν καλύτεροι και καθαρότεροι το μαγαζί θα ήταν τοπ...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.