bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.184
- Πόντοι
- 5.916
ρομαντικό bixteraki
ρομάντσο????
ρομαντικό bixteraki
Πως τι γιατι ?ρομάντσο????
Καλημέρα. ... τι ώρα ανοίγει το μαγαζί?Πια θα είναι και πια όχι ξέρω μόνο εγώ όχι άλλη..ευχαριστώ για τη κατανόηση...φιλιά
η 20 χρονη που ειχες πριαν απο 4-5 μηνες ειναι ακομα εκει??Πια θα είναι και πια όχι ξέρω μόνο εγώ όχι άλλη..ευχαριστώ για τη κατανόηση...φιλιά
καλημέρα.ανοίγει 11 ι ώρα αγάπη μουΚαλημέρα. ... τι ώρα ανοίγει το μαγαζί?
όχι αγόρι μου.διό μέρες έκατσε το κορίτσιη 20 χρονη που ειχες πριαν απο 4-5 μηνες ειναι ακομα εκει??
λογαριασμο θα του δωσω τι θα ρωταω !!! αλλα ειδα τα ποσταρισματα του το τελευταιο χρονο και καταλαβα !!!Καλημέρα σας...τόση φασαρία για το τίποτα παιδιά..anat190 για να ξέρεις της απορίες σε μένα όχι στους άλλους...
εξαιρετικη οπως παντα και πολυ ωραιος χωρος παντοφλιτσες να παρετε και ολιγα φονταν! :-* :-* :-*
καθολου σπανιο !!!!Η νουμερο 1 φαντασιωση θα ηταν να βρεθει μια γυναικα και ένας αντρας πελάτες στο ιδιο μασατζιδικο.... και φυσικα στο τέλος να διαλέξουν ολοι μαζι ενα τρίο μαζι με την μασέρ
οπότε θες αγάπη μου..σε περιμένουμεΕμενα πως μου ξεφυγε το μαγαζι???? θα περάσω και εγω συντομα να δω τι παιζει απο την μαγαζαρα σας
καθολου σπανιο !!!!
καθολου σπανιο !!!!
καλημέρα αγόρι μουΜια πολύ γλυκιά καλημέρα σε ένα υπέροχο πραγματικά πλάσμα. Έχεις πμ αν βρεις λίγο χρόνο να το διαβάσεις...