spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
γεια σου κοριτσι!..ευα?Καλημέρα παιδιά!!!!και η Βαλέρια εδώ είναι και σας περιμένει
γεια σου κοριτσι!..ευα?Καλημέρα παιδιά!!!!και η Βαλέρια εδώ είναι και σας περιμένει
γεια αγόρι!! Ναι και ι ευα εδώ είναιγεια σου κοριτσι!..ευα?
τρίτη Σεπτεμβρίου 83 πρώτο όροφο οιτιμες είναι μισή ώρα 60 και μια ώρα 80 αγόρι μουβρε φωτεινη το καστημα που βρισκεται ακριβως ? και τι τιμες παιζουν επισης!
τρίτη Σεπτεμβρίου 83 πρώτο όροφο οιτιμες είναι μισή ώρα 60 και μια ώρα 80 αγόρι μου
ευχαριστω για την ενημερωση
προγραμματιζω επισκεψη εντος του επομενου εξαμηνου
αγόρι μού μπορείς να έρθεις οπότε θες εσύ ξέρεις...εμείς εδώ θα είμαστεαλλα γιατι τοσο ακριβα ?
δεν το κανεις ποιο φτηνα σε επισκεφτουμε ποιο νωρις ?
αγόρι μου οπότε θες έλα να τα πούμε από κοντά...φωτεινη περνας μεσα????????????????
πέρασμα σήμερα αργά το μεσημέρι , καινούργιο ελαιοτριβείο άνοιξε τις πύλες του μόλις χθες. Χτύπησα το κουδούνι(γράφει Διαμέρισμα 1ου ορόφου) και
ανέβηκα στον 1ο όροφο , με υποδέχτηκε μια παλιά γνώριμη η Φωτεινή , με πέρασε στο σαλόνι , το σαλόνι λιτό αλλά μεγάλο , δύο καναπέδες και ένα μικρό
γραφείο , διαθέτει δύο δωμάτια τα οποία και τα δύο διαθέτουν καμπίνα ντουζιέρα. Δούλευαν δύο κοπέλες
η Φωτεινή το ξανθό κοντοπούτανο με το ωραίο πρόσωπο , σώμα με πιασιματάκια και 2.5άρι βυζί και η
Βαλέρια , επίσης παλιά γνωστή , ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα και 1.5άρι βυζί.
Δύο προγράμματα , μισής ώρας στα 60 ευρώ και μίας ώρας στα 80 ευρώ.
Δεν πέρασα μίας και με τις δύο κοπέλες γνωριζόμαστε και είμαστε σαν φίλοι , θα περιμένω τις κοπέλες που αναμένονται και φυσικά
αν επιστρέψει όπως μου είπαν η Εύα.
αγόρι μού μπορείς να έρθεις οπότε θες εσύ ξέρεις...εμείς εδώ θα είμαστε
πέρασμα σήμερα αργά το μεσημέρι , καινούργιο ελαιοτριβείο άνοιξε τις πύλες του μόλις χθες. Χτύπησα το κουδούνι(γράφει Διαμέρισμα 1ου ορόφου) και
ανέβηκα στον 1ο όροφο , με υποδέχτηκε μια παλιά γνώριμη η Φωτεινή , με πέρασε στο σαλόνι , το σαλόνι λιτό αλλά μεγάλο , δύο καναπέδες και ένα μικρό
γραφείο , διαθέτει δύο δωμάτια τα οποία και τα δύο διαθέτουν καμπίνα ντουζιέρα. Δούλευαν δύο κοπέλες
η Φωτεινή το ξανθό κοντοπούτανο με το ωραίο πρόσωπο , σώμα με πιασιματάκια και 2.5άρι βυζί και η
Βαλέρια , επίσης παλιά γνωστή , ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα και 1.5άρι βυζί.
Δύο προγράμματα , μισής ώρας στα 60 ευρώ και μίας ώρας στα 80 ευρώ.
Δεν πέρασα μίας και με τις δύο κοπέλες γνωριζόμαστε και είμαστε σαν φίλοι , θα περιμένω τις κοπέλες που αναμένονται και φυσικά
αν επιστρέψει όπως μου είπαν η Εύα.
ναι αυτή , μόλις έφυγε από Μακεδονίας και μέχρι πριν μια εβδομάδα περίπου δούλευε Λ.Ποσειδώνος 80....Η Φωτεινή που σου άνοιξε την πόρτα και η Φωτεινή που δουλεύει είναι μία και η αυτή κοπέλα? Και είναι η Φωτεινή που άνοιγε την πόρτα στο Μακεδονίας? Ρωτάω γιατί στο Μακεδονίας δεν πέρναγε.
ναι αυτή , μόλις έφυγε από Μακεδονίας και μέχρι πριν μια εβδομάδα περίπου δούλευε Λ.Ποσειδώνος 80....
ευγενεια πανω απο ολα... ;)Ευχαριστώ αγαπητέ μου.
οχι για σενα λεω επειδη εισαι ευγενικος ...αλλα και ο σμυρνης ανεκαθεν ειναι τοπ στην ενημερωση....Όταν κάποιος μπαίνει στον κόπο να σου απαντήσει και μάλιστα σε λίγα λεπτά, αξίζει τα καλά μας λόγια