καλησπερα δεν λεω οχι αλλα ολες οι κοπελες μας ειναι καλες ακομα και οι καινουργιες μας βγηκανΚαι καλή στη δουλειά και καλός χαρακτήρας. Νομίζω από τις καλλίτερες κοπέλες του χώρου......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
καλησπερα δεν λεω οχι αλλα ολες οι κοπελες μας ειναι καλες ακομα και οι καινουργιες μας βγηκαν
Εν τάξει Φωτεινή εσύ για όλες πρέπει να γράφεις αλλά άσε μας και μας να έχουμε τις προτιμήσεις μας. Αν και τις καινούργιες δεν τις ξέρω....
Εν τάξει Φωτεινή εσύ για όλες πρέπει να γράφεις αλλά άσε μας και μας να έχουμε τις προτιμήσεις μας. Αν και τις καινούργιες δεν τις ξέρω....
ειναι τρεις Αλεξαντρα 30χρονων πληθωρικη Ελληνιδα, Βερονικα 27 χρονων αδυνατη με ωραια χαρακτηριστικα Πολωνια, Μονικα 20 χρονων αδυνατη ομορφη κ sexy από Μολδαβια κ η Μαρία 20 χρονων απο Βουλγαρια που θα την ξαναεχουμε παλι απο την αλλη εβδομαδαΕν τάξει Φωτεινή εσύ για όλες πρέπει να γράφεις αλλά άσε μας και μας να έχουμε τις προτιμήσεις μας. Αν και τις καινούργιες δεν τις ξέρω....
mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 30.298
το μαρακι δεν είναι καινούριο??ειναι τρεις Αλεξαντρα 30χρονων πληθωρικη Ελληνιδα, Βερονικα 27 χρονων αδυνατη με ωραια χαρακτηριστικα Πολωνια, Μονικα 20 χρονων αδυνατη ομορφη κ sexy από Μολδαβια
το ειχαμε σημερα , απο την αλλη εβδομαδα παλιτο μαρακι δεν είναι καινούριο??
το ιδιο σωμα κ ηλικια με την Μονικατο ειχαμε σημερα , απο την αλλη εβδομαδα παλι
mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 30.298
ευτυχώς που μου το πες να το ξέρω να μην ανεβαίνω τζάμπα..κάθε μέρα θα είναι??το ειχαμε σημερα , απο την αλλη εβδομαδα παλι
αγορι μου να ερθεις για την Μονικα που επισης αξιζει ,μικρη κ ομορφη οπως την θελειςευτυχώς που μου το πες να το ξέρω να μην ανεβαίνω τζάμπα..κάθε μέρα θα είναι??
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Καλημέρα αγόρια...σήμερα επέστρεψε ξανά ι Αννούλα μας.
Αυτά είναι....
Φωτεινή κράτα την μην μας φύγει πάλι....
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πρωινή επίσκεψη στο ίδρυμα...
Στην υποδοχή κλασσικά η γλυκιά Φωτεινή με ωραία μαύρη κολλητή παντελόνα!
Παρούσες οι εξής:
Η Σοφία η γνωστή αδύνατη κοπέλα,μελαχροινή πλέον και δίχως γυαλάκια.
Η Μόνικα...
Όμορφη πιτσιρίκα με ωραίο κοριτσίστικο προσωπάκι και με καλό σωματάκι-όχι εντελώς στεγνό.
Φορούσε ένα μικροσκοπικό σορτσάκι που τόνιζε το νεανικό κωλαράκι της!
Η Άννα με κοντό κόκκινο μαλλί με θηλυκό πρόσωπο και με το ωραίο ζουμερό σώμα της να ξεπροβάλλει από το μαύρο στενό κοντό φορεματάκι της...
Η Βερόνικα με το κανονικό σώμα και το συνηθισμένο πρόσωπο-με κολλητό τζηνάκι και αυτή...
Και η γνωστή ξανθιά Βαλέρια,αρκετά γλυκιά και όμορφη και σήμερα...
Προγράμματα:
60 ευρώ τα 30 λεπτά.
80 ευρώ τα 60 λεπτά.
την κρατάω δυνατά...Αυτά είναι....
Φωτεινή κράτα την μην μας φύγει πάλι....
Πρωινή επίσκεψη στο ίδρυμα...
Στην υποδοχή κλασσικά η γλυκιά Φωτεινή με ωραία μαύρη κολλητή παντελόνα!
Παρούσες οι εξής:
Προγράμματα:
60 ευρώ τα 30 λεπτά.
80 ευρώ τα 60 λεπτά.
H Εύα μας;;;Καλημέρα αγόρια...σήμερα επέστρεψε ξανά ι Αννούλα μας.
Η ευα σας και μας απουσιάζει τη να κάνουμε..H Εύα μας;;;
αγορι μου τι σε ενοχλησε !!!!μάλλον συντονιστείτε καλύτερα εκεί πέρα, γιατί διαφορετικά .. τα 60άρια & τα 80άρια θα συνεχίζουν να πηγαίνουν στην Ζάνα ..
2 φορές την περασμένη εβδομάδα κ "ηρθον, είδον κ απήλθον" ..
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.