aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σε χτυπησα εκει που πονας!!!...μην μας κανεις τετοια πρωινιατικα....![]()
![]()
![]()
:S :S :S :S
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Σε χτυπησα εκει που πονας!!!...μην μας κανεις τετοια πρωινιατικα....![]()
![]()
![]()
:S :S :S :S
..αντιαθλητικο χτυπημα,κατω απο την μεση...Σε χτυπησα εκει που πονας!!!![]()
..αντιαθλητικο χτυπημα,κατω απο την μεση...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα παρε μια εξτρα "Σαββατουλα" προς το παρον, γιατι δεν εχω ακομα ετοιμη "Τεταρτουλα".εεεεετσι!!!!!...ποσταρε και κανενα απο τα κοριτσια σου με προσοντα,να δεσει το γλυκο...![]()
![]()
...με πεθανες...knock-out!!!!!!!...εχεις και πμ...Καλα παρε μια εξτρα "Σαββατουλα" προς το παρον, γιατι δεν εχω ακομα ετοιμη "Τεταρτουλα".
Μονο το χερι...?γεια σας!μια ερωτηση η αννα που εκτελει χρεη ρεσεψιον κανει και προγραμμα??περασα χθεσ και με καυλοσε οπωσ με κοιταγε και μου χαιδευε το χερι...![]()
![]()
το ονομα αυτης???Καλα παρε μια εξτρα "Σαββατουλα" προς το παρον, γιατι δεν εχω ακομα ετοιμη "Τεταρτουλα".
Η "Τεταρτουλα" μας βγηκε λιγο "παπαρατσι" σημερα, αλλα υποσχεθηκε καλυτερες στο αμεσο μελλον.
με μεγαλη αγωνία![]()
![]()
μηπως εννοεις μια μελαχρινη ψιλη γεματη χυμωδεις νταρντανοειδης;;γιατι παιζει και μια τετοιαγιας λάτρεις των μεγάλων![]()
έχει πάρει το μάτι μου συμπαθητική θεραπευτρια κοκκινομάλα με 4+αρι οπλισμο και πολυ σέξυ....
![]()
ωραιο μουνι ειναι και η μαργαριτα
μηπως εννοεις μια μελαχρινη ψιλη γεματη χυμωδεις νταρντανοειδης;;γιατι παιζει και μια τετοια