aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σε χτυπησα εκει που πονας!!!...μην μας κανεις τετοια πρωινιατικα.... :S :S :S :S
Σε χτυπησα εκει που πονας!!!...μην μας κανεις τετοια πρωινιατικα.... :S :S :S :S
..αντιαθλητικο χτυπημα,κατω απο την μεση...Σε χτυπησα εκει που πονας!!!
..αντιαθλητικο χτυπημα,κατω απο την μεση...
Καλα παρε μια εξτρα "Σαββατουλα" προς το παρον, γιατι δεν εχω ακομα ετοιμη "Τεταρτουλα".εεεεετσι!!!!!...ποσταρε και κανενα απο τα κοριτσια σου με προσοντα,να δεσει το γλυκο...
...με πεθανες...knock-out!!!!!!!...εχεις και πμ...Καλα παρε μια εξτρα "Σαββατουλα" προς το παρον, γιατι δεν εχω ακομα ετοιμη "Τεταρτουλα".
...με πεθανες...knock-out!!!!!!!...εχεις και πμ...
Μονο το χερι...?γεια σας!μια ερωτηση η αννα που εκτελει χρεη ρεσεψιον κανει και προγραμμα??περασα χθεσ και με καυλοσε οπωσ με κοιταγε και μου χαιδευε το χερι...
το ονομα αυτης???Καλα παρε μια εξτρα "Σαββατουλα" προς το παρον, γιατι δεν εχω ακομα ετοιμη "Τεταρτουλα".
Η "Τεταρτουλα" μας βγηκε λιγο "παπαρατσι" σημερα, αλλα υποσχεθηκε καλυτερες στο αμεσο μελλον.
με μεγαλη αγωνίαΘα περιμένουμε...
με μεγαλη αγωνία
μηπως εννοεις μια μελαχρινη ψιλη γεματη χυμωδεις νταρντανοειδης;;γιατι παιζει και μια τετοιαγιας λάτρεις των μεγάλων έχει πάρει το μάτι μου συμπαθητική θεραπευτρια κοκκινομάλα με 4+αρι οπλισμο και πολυ σέξυ....
ωραιο μουνι ειναι και η μαργαριτα
μηπως εννοεις μια μελαχρινη ψιλη γεματη χυμωδεις νταρντανοειδης;;γιατι παιζει και μια τετοια