aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και γω που ειμαι 'μπροστινος'τυπος?....δεν εχει καφε?..... :'( :S
Ηταν ενα κοινωνικο μηνυμα απο την "Πεμπτουλα"!!!
Καπως ετσι! Η συγκεκριμενη ηταν ιδεα της "Πεμπτουλας", εγω εβαλα το κειμενο.Ενταξει πες μου σε παρακαλω ολες αυτες οι γαματες φωτογραφιες σου ερχονται στο μυαλο οταν αραζεις στο λαπτοπ σου και λες τι να κανω τι να κανω ?
Καλημερααααα σε ολους!
Καλημερα σε ολους!Πρόσεχε γιατι θα σε μηνύσουν οι καφετέριες και τα καφενεία για αθέμιτο ανταγωνισμό!!!
Ααααα θα βαλω δοκανο, δεν θα μου ξεγλυστρας συνεχεια!!!Τέτοια κάθεσαι και φτιάχνεις γι αυτό δε σε είδα κάνα δυο φορές που ήρθα τώρα τελευταία. Χωμένος στο λάπτοπ.
εμένα με "ανέβασες"!!! ;) ;) ;) επιτέλους Αθήνα!!!"Παρασκευουλαααααααα", κανε ανατασεις να μας ανεβασεις!!!!!!!!!
"Παρασκευουλαααααααα", κανε ανατασεις να μας ανεβασεις!!!!!!!!!
Που εισαι μικρουλη!!! Σε αναμενω για καφεδακι.εμένα με "ανέβασες"!!! ;) ;) ;) επιτέλους Αθήνα!!!
Που εισαι μικρουλη!!! Σε αναμενω για καφεδακι.
μάλλον από δευτέρα αγορίνα μου...σήμερα είμαι "κάπως"...Που εισαι μικρουλη!!! Σε αναμενω για καφεδακι.
Ετσι ειναι.... με στραβο αν κοιμηθεις, το πρωι θα.........Τον κόλλησε η Άννα κι άρχισε τα μικρούλη κι αυτός...
μάλλον από δευτέρα αγορίνα μου...σήμερα είμαι "κάπως"...
Ετσι σε καταντησαν αγορι μου?θέλω να έχω φουλ τις μηχανές για να απολαύσω το "μωρό". το ταξίδι με έβγαλε off...και ειδικά ο κλιματισμός στο πλοίο..λες κ ήμαστε κρέατα και χρειαζόμασταν κατάψυξη...
ακριβώς....απίστευτο κρύο μέσα στο καράβι...θα χρειαστώ τα μαγικά χέρια της Μ....Ετσι σε καταντησαν αγορι μου?