καλημερα κ απ'δω..ειδα κ μωλης σου απαντισα.... :-* :-*
Ευχαριστώ Danai.
καλημερα κ απ'δω..ειδα κ μωλης σου απαντισα.... :-* :-*
Συμφορουμιστα δραττομαι της ευκαιριας να το κανω και εγω! Επειδη ειμαι παραπονιαρης ομως, θα ηθελα να το κανεις πιο γενικα το σχολιο, γιατι δεν συμβαινει μονο εδω! Πανω απ'ολα η αντικειμενικοτητα!!! (το αλλο με το Τοτο το ξερεις?και εδω πμ plz![]()
Τι θέλει να πει ο ποιητής;Συμφορουμιστα δραττομαι της ευκαιριας να το κανω και εγω! Επειδη ειμαι παραπονιαρης ομως, θα ηθελα να το κανεις πιο γενικα το σχολιο, γιατι δεν συμβαινει μονο εδω! Πανω απ'ολα η αντικειμενικοτητα!!! (το αλλο με το Τοτο το ξερεις?)
Ο "ποιητης" θελει να πει οτι το μη μασαζ πχ. βαθμολογειται με 10, και το δεκαλεπτο χαρακτηριζεται επαγγελματικο. Καποια μαγαζια εχουν κοπελες για "ειδικα γουστα", ενω αλλα εχουν μπαζα! Καποιοι χωροι, που σιχαινεσαι και να φτυσεις μεσα, ενω στεγνωνουν τη χρησιμοποιημενη πετσετα για τον επομενο, βαθμολογουνται με 8-9-10 για την καθαριοτητα τους. Καποιες απο της πιο εμφανισιμες κοπελες του χωρου λαμβανουν 5, καποιοι που δεν ειχαν καλη εμπειρια δεν αποτρεπουν τους υπολοιπους, θεωρωντας το τυχαιο περιστατικο ενω αλλοι που πηγαν ( αμφισβητισημο και αυτο), μια φορα, μαυριζουν και αποτρεπουν. Και αλλα πολλα. Ελπιζω να σε καλυψα για το θεμα της αντικειμενικοτητας συμφορουμιστα.Τι θέλει να πει ο ποιητής;
Καλνημερακ και απο εμενα.....ενα pm σε παρακαλω
[/quo
καλημερα μωρουλι θα σου στειλο τωρα οκ ενα ζεστουλικο πμ...φιλουθκια :-* :-*
καλημερα λεονταρακι μου γλυκο :-* :-*Καλημερα και πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Καλημέρα Danai (και στις υπόλοιπες κοπέλες φυσικά)σου έστειλα pm και κάτι περιμένω. Ευχαριστώ.
κοιτα λιγο τα π.μκαλησπερα φιλαρακια..λοιπον επιδη το Σ/Κ οπως καταλαβενεται θα ειμαστε απο παρτυ σε παρτυ την δευτερα λεμε να ξεκουραστουμε...γιαυτο μεχρι σαββατο 7 το απογευμα θα ειμαστε εδω κ μετα τριτη το πρωη παλι κοντα σας με της μπατεριες φορτισμενες κ οπως παντα ορεξατες...φιλουθκια απο μας... :-* :-* :-*