aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλημερα, οχι ειναι googlαριστη !καλημερα! αυτη στη φωτο δουλευει σε σενα. και ποια ειναι?
Καλημερα, οχι ειναι googlαριστη !καλημερα! αυτη στη φωτο δουλευει σε σενα. και ποια ειναι?
κριμα.. κι ευχαριστω!!Καλημερα, οχι ειναι googlαριστη !
Αν "βολευεσαι" με κατι τετοιο!!!!!!!!!www.imagebam.com/image/cc9231284454816] [/URL]καλημερα! αυτη στη φωτο δουλευει σε σενα. και ποια ειναι?
Η" κατι τετοιο.........www.imagebam.com/image/c7b7a6284455681] [/URL] .........βλεπουμε!κριμα.. κι ευχαριστω!!
δυστυχώς μας κάνανε να θέλουμε μεγεθυντικό φακό για να θυμόμαστε ότι τα έχουμε....
Καλό μεσημέρι άριστε Αριστοτέλη ! την....καλλίπυγο δεσποσύνη της φωτογραφίας θεωρητικά σε ποιά ημέρα της εβδομάδας θα την έβαζες άν την είχες στην υπηρεσία σου ?
Οποτε θελεις φιλε μου!!!καλημερα , δεν εχω ερθει εκει , αν και φαν των μασαζ απ οτι βλεπω πολυ ωραιος χωρος και ωραιες κοπελες, λεω να περασω για εναν επι τοπου ελεγχο
www.imagebam.com/image/388c6f284671577] [/URL]εμένα στον spunky πήγε κατευθείαν το μυαλό μου
spunkoσερβιτορα!!!...το ονομα της κοπελας στην φωτο...
προσλαμβανεται αμεσως!!!!...πειτε τις να περασει,για να υπογραψει την προσληψη της...!!!!spunkoσερβιτορα!!!
www.imagebam.com/image/c8cb17284696045] [/URL]καμιά λαγοσερβιτόρα δεν έχεις???