Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η Άννα είναι αυτή στην πόρτα;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν την έχω πετύχει να περνάει, αλλά βγάζει μια καύλα η γκόμενα...
ήταν καλή;

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
απογευματινό πέρασμα με εξωθεσμικό συναγωνιστή από το ελαιοτριβείο του Αρίστου μιας κ είχα ανάγκη από τα έμπειρα χέρια(κ όχι μόνο της Εύας)...Κάποιες οριστικές αλλαγές δυστυχώς είναι δυσάρεστες...έφυγε το κοντοπούτανο η Ντόνα, και δεν πρόλαβα να την πετσώσω,έφυγε η μιλφ η Ζωή έφυγε η Λατίνα η Τζένη,και η Άννα σταμάτησε πια να μπαίνει δωμάτιο... :headbang: Η Εύα για μια ακόμη φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, καταπληκτικό μασάζ, ερωτικό συνάμα και φυσικά τα δωσε όλα και στο δεύτερο κομμάτι...θα ακολουθήσει κ κριτική...πάντως στεναχωρήθηκα με τις αλλαγές στο ρόστερ...κυρίως για τη Ντόνα...
Αλλαγή
...θα εμφανιστει αλλου,μαλλον...

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
...θα εμφανιστει αλλου,μαλλον...
Καλημερα σε ολους!!! Ενω το εχει στο μασαζ, πιεστικε λογο του τροπου λειτουργιας του συγκεκριμενου λαδοτριβειου! Προτιμα (κατα δηλωση της) πιο fast-food καταστασεις. Εεεεεεεεε......... δεν μπορεις να πεις, σικ!!!!!!!!! :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Καλημερα σε ολους!!! Ενω το εχει στο μασαζ, πιεστικε λογο του τροπου λειτουργιας του συγκεκριμενου λαδοτριβειου! Προτιμα (κατα δηλωση της) πιο fast-food καταστασεις. Εεεεεεεεε......... δεν μπορεις να πεις, σικ!!!!!!!!! :2funny:

aristo να τις πεις τα φασφουναδικα τελειωσαν η βρεχεις κωλο και κονομας η πας με ενα 10 ευρω για αεροπιπες!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
...εγω το ειχα αναφερει, καποιοι ειχαν βγει να με φανε....τεσπα...η ντονα ειναι δυνατη στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ της συνεδριας...

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Κάποιες οριστικές αλλαγές δυστυχώς είναι δυσάρεστες...έφυγε το κοντοπούτανο η Ντόνα, και δεν πρόλαβα να την πετσώσω,έφυγε η μιλφ η Ζωή έφυγε η Λατίνα η Τζένη, πάντως στεναχωρήθηκα με τις αλλαγές στο ρόστερ...κυρίως για τη Ντόνα...
Τι να κανουμε και εμεις οι "gourmet", μας τσακισαν τα everest!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.526
Πόντοι
26.470
Τι να κανουμε και εμεις οι "gourmet", μας τσακισαν τα everest!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ωραίο και το "gourmet" αλλά κανένα "βρώμικο" που και που δε βλάπτει...ώρα καλή στην πρύμη της, αέρα στα πανιά της...άλλωστε, το μοναστήρι να ναι καλά... :grin:
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ωραίο και το "gourmet" αλλά κανένα "βρώμικο" που και που δε βλάπτει...ώρα καλή στην πρύμη της, αέρα στα πανιά της...άλλωστε, το μοναστήρι να ναι καλά... :grin:
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

παντως λαγε εσυ γκουρμεδιαρης εισαι για βρωμικο δεν σε κοβω !!! βρωμικο ειναι το μεταξι και εσυ δεν ξερεις ουτε κατα που πεφτει τωρα να λες βρωμικο το φυλης 104 ναι ειναι το κονα και των στουντιο σε περιβαλλον βαρης χασαποταβερνας!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Αρκει το "βρωμικο" να μην στο πλασαρουν για "gourmet"!!!!!!!!!

εχεις πληρωσει εσυ γκουρμε και ειναι βρωμικο στην ουσια απειρες φορες!!!!!!!

χαχαχαχχχααχ καιτο θεμα ειναι γραφεις και κριτικες και εκθιαζεις το βρωμικο!!!!!!!!

χαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα πλακα σου κανω!!!!!!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.526
Πόντοι
26.470
εχεις πληρωσει εσυ γκουρμε και ειναι βρωμικο στην ουσια απειρες φορες!!!!!!!

χαχαχαχχχααχ καιτο θεμα ειναι γραφεις και κριτικες και εκθιαζεις το βρωμικο!!!!!!!!

χαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα πλακα σου κανω!!!!!!!!
το ξέρω ότι κάνεις πλάκα.... :2funny: :2funny: κοίτα, και το "βρώμικο" άμα στο πλασάρουν αμπαλαρισμένο σε ωραία συσκευασία, αποκτάει αξία.. :uglystupid:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
το ξέρω ότι κάνεις πλάκα.... :2funny: :2funny: κοίτα, και το "βρώμικο" άμα στο πλασάρουν αμπαλαρισμένο σε ωραία συσκευασία, αποκτάει αξία.. :uglystupid:

στα 20+ χρονια της καριερας μου εχω φαει αμπαλαρισμενο βρωμικο οσο δεν παει τωρα τρωω μονο τα εκλεκτα εδεσματα του αριστου που ομορφαινουν και δεν παχαινουν!!!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.526
Πόντοι
26.470
στα 20+ χρονια της καριερας μου εχω φαει αμπαλαρισμενο βρωμικο οσο δεν παει τωρα τρωω μονο τα εκλεκτα εδεσματα του αριστου που ομορφαινουν και δεν παχαινουν!!!!!
ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα... :sunglasses:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
 :2funny: :2funny: :2funny: Να εισαι καλα!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom