You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.526
- Πόντοι
- 26.470
ναι... ;)η Άννα είναι αυτή στην πόρτα;
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
...θα εμφανιστει αλλου,μαλλον...απογευματινό πέρασμα με εξωθεσμικό συναγωνιστή από το ελαιοτριβείο του Αρίστου μιας κ είχα ανάγκη από τα έμπειρα χέρια(κ όχι μόνο της Εύας)...Κάποιες οριστικές αλλαγές δυστυχώς είναι δυσάρεστες...έφυγε το κοντοπούτανο η Ντόνα, και δεν πρόλαβα να την πετσώσω,έφυγε η μιλφ η Ζωή έφυγε η Λατίνα η Τζένη,και η Άννα σταμάτησε πια να μπαίνει δωμάτιο... Η Εύα για μια ακόμη φορά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, καταπληκτικό μασάζ, ερωτικό συνάμα και φυσικά τα δωσε όλα και στο δεύτερο κομμάτι...θα ακολουθήσει κ κριτική...πάντως στεναχωρήθηκα με τις αλλαγές στο ρόστερ...κυρίως για τη Ντόνα...
Αλλαγή
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλημερα σε ολους!!! Ενω το εχει στο μασαζ, πιεστικε λογο του τροπου λειτουργιας του συγκεκριμενου λαδοτριβειου! Προτιμα (κατα δηλωση της) πιο fast-food καταστασεις. Εεεεεεεεε......... δεν μπορεις να πεις, σικ!!!!!!!!!...θα εμφανιστει αλλου,μαλλον...
Καλημερα σε ολους!!! Ενω το εχει στο μασαζ, πιεστικε λογο του τροπου λειτουργιας του συγκεκριμενου λαδοτριβειου! Προτιμα (κατα δηλωση της) πιο fast-food καταστασεις. Εεεεεεεεε......... δεν μπορεις να πεις, σικ!!!!!!!!!
aristo να τις πεις τα φασφουναδικα τελειωσαν η βρεχεις κωλο και κονομας η πας με ενα 10 ευρω για αεροπιπες!!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
...εγω το ειχα αναφερει, καποιοι ειχαν βγει να με φανε....τεσπα...η ντονα ειναι δυνατη στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ της συνεδριας...Καλημερα σε ολους!!! Ενω το εχει στο μασαζ, πιεστικε λογο του τροπου λειτουργιας του συγκεκριμενου λαδοτριβειου! Προτιμα (κατα δηλωση της) πιο fast-food καταστασεις. Εεεεεεεεε......... δεν μπορεις να πεις, σικ!!!!!!!!!
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τι να κανουμε και εμεις οι "gourmet", μας τσακισαν τα everest!!!!!!!!!Κάποιες οριστικές αλλαγές δυστυχώς είναι δυσάρεστες...έφυγε το κοντοπούτανο η Ντόνα, και δεν πρόλαβα να την πετσώσω,έφυγε η μιλφ η Ζωή έφυγε η Λατίνα η Τζένη, πάντως στεναχωρήθηκα με τις αλλαγές στο ρόστερ...κυρίως για τη Ντόνα...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.526
- Πόντοι
- 26.470
ωραίο και το "gourmet" αλλά κανένα "βρώμικο" που και που δε βλάπτει...ώρα καλή στην πρύμη της, αέρα στα πανιά της...άλλωστε, το μοναστήρι να ναι καλά...Τι να κανουμε και εμεις οι "gourmet", μας τσακισαν τα everest!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αρκει το "βρωμικο" να μην στο πλασαρουν για "gourmet"!!!!!!!!!ωραίο και το "gourmet" αλλά κανένα "βρώμικο" που και που δε βλάπτει...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!
ωραίο και το "gourmet" αλλά κανένα "βρώμικο" που και που δε βλάπτει...ώρα καλή στην πρύμη της, αέρα στα πανιά της...άλλωστε, το μοναστήρι να ναι καλά...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!
παντως λαγε εσυ γκουρμεδιαρης εισαι για βρωμικο δεν σε κοβω !!! βρωμικο ειναι το μεταξι και εσυ δεν ξερεις ουτε κατα που πεφτει τωρα να λες βρωμικο το φυλης 104 ναι ειναι το κονα και των στουντιο σε περιβαλλον βαρης χασαποταβερνας!!!!!
Αρκει το "βρωμικο" να μην στο πλασαρουν για "gourmet"!!!!!!!!!
εχεις πληρωσει εσυ γκουρμε και ειναι βρωμικο στην ουσια απειρες φορες!!!!!!!
χαχαχαχχχααχ καιτο θεμα ειναι γραφεις και κριτικες και εκθιαζεις το βρωμικο!!!!!!!!
χαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα πλακα σου κανω!!!!!!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.526
- Πόντοι
- 26.470
το ξέρω ότι κάνεις πλάκα.... κοίτα, και το "βρώμικο" άμα στο πλασάρουν αμπαλαρισμένο σε ωραία συσκευασία, αποκτάει αξία..εχεις πληρωσει εσυ γκουρμε και ειναι βρωμικο στην ουσια απειρες φορες!!!!!!!
χαχαχαχχχααχ καιτο θεμα ειναι γραφεις και κριτικες και εκθιαζεις το βρωμικο!!!!!!!!
χαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα πλακα σου κανω!!!!!!!!
το ξέρω ότι κάνεις πλάκα.... κοίτα, και το "βρώμικο" άμα στο πλασάρουν αμπαλαρισμένο σε ωραία συσκευασία, αποκτάει αξία..
στα 20+ χρονια της καριερας μου εχω φαει αμπαλαρισμενο βρωμικο οσο δεν παει τωρα τρωω μονο τα εκλεκτα εδεσματα του αριστου που ομορφαινουν και δεν παχαινουν!!!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.526
- Πόντοι
- 26.470
ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα...στα 20+ χρονια της καριερας μου εχω φαει αμπαλαρισμενο βρωμικο οσο δεν παει τωρα τρωω μονο τα εκλεκτα εδεσματα του αριστου που ομορφαινουν και δεν παχαινουν!!!!!
ανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα...
[/quotανοίγεις μεγάλη κουβέντα τώρα...
λαγε η κριτικη που εγραψες για την ευα ηταν απο την χθεσινη σου επισκεψη?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.526
- Πόντοι
- 26.470
ναι...δεν είδες ημερομηνία βρε???λαγε η κριτικη που εγραψες για την ευα ηταν απο την χθεσινη σου επισκεψη?
ναι...δεν είδες ημερομηνία βρε???
χαχαχαχαχ την ιδια ωρα ειμουν και εγω εκει στο μεσα δεξια!!!!!!!!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.526
- Πόντοι
- 26.470
τι ώρα πήγες??χαχαχαχαχ την ιδια ωρα ειμουν και εγω εκει στο μεσα δεξια!!!!!!!!!!
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Να εισαι καλα!!!!!!!!!στα 20+ χρονια της καριερας μου εχω φαει αμπαλαρισμενο βρωμικο οσο δεν παει τωρα τρωω μονο τα εκλεκτα εδεσματα του αριστου που ομορφαινουν και δεν παχαινουν!!!!!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.