lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
όταν λέμε όλους...εννοούμε όλους???Καλημερα σε ολους.........
[move][size=40pt]ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!![/size][/move]
όταν λέμε όλους...εννοούμε όλους???Καλημερα σε ολους.........
Οοοοοοοοολους.........όταν λέμε όλους...εννοούμε όλους???
[move][size=40pt]ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!![/size][/move]
www.imagebam.com/image/2ea539280298928] [/URL]Καλημέρα Αρίστο και σε όοοοοοολη την παρέα,
Αυτή η Οκτωβριούλα έχει την κίνηση μόνο στους πίσω τροχούς; Δεν μας δείχνεις και λίγο το μπροστινό σύστημα να πάρουμε γεύση από μπροστινές αναρτήσεις ελατήρια κλπ ; Γιατί το πίσω σύστημα ... σκίζει!
Καλή συνέχεια σε όλους σας.
δηλαδή αμα σου ζητήσω μια πόρσε θα μου τη δώσεις???
www.imagebam.com/image/4f2eb6280300124] [/URL]δηλαδή αμα σου ζητήσω μια πόρσε θα μου τη δώσεις???
καλά αυτό είναι πολύ καγκούρικο... την να την κάνει την αεροτομή αεροπλάνο... η ντόνα δουλεύει μέγιστε σήμερα??
Επειδη στη φωτο μπορει να δειχνουν μεγαλυτερα οφειλω να σου πω οτι ειναι 2μισαρια.
Μετά το σοκ, ευχαριστώ για την άμεση και επαγγελματική όπως πάντα ανταπόκριση.
Εδώ μιλάμε για... 4 Χ 4 με διπλό διαφορικό αγαπητέ μου. Ειχα διαίσθηση και σου το ζήτησα.
Αναζητώ άμεσα χρόνο για να έρθω Δάφνη για test drive
Εγω φοβηθηκα μηπως δεν πετυχα το χρωμα......... Εργαζεται κανονικα!!!καλά αυτό είναι πολύ καγκούρικο... την να την κάνει την αεροτομή αεροπλάνο... η ντόνα δουλεύει μέγιστε σήμερα??
νομιζω οτι ειναι η τελευταια μεταγραφη?......καλημερα,και στα κοριτσια,που κανουν φασαρια...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!Καλημερα σε ολους.........και επειδη γουσταρω Αυγουστο με χιλια.........www.imagebam.com/image/d82c07280469454] [/URL]
Βρε που τη ξερεις ......... που τη ξερεις .........?????????νομιζω οτι ειναι η τελευταια μεταγραφη?......καλημερα,και στα κοριτσια,που κανουν φασαρια...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!
....μπαααα!!!...δεν μου θυμιζει τιποτα...που θα παει ομως...θα την θυμηθω...Βρε που τη ξερεις ......... που τη ξερεις .........?????????
Καλησπερα φιλε μου, θα ειναι οι ιδιες, πρωτα ο θεος!!!Αρίστο καλό μεσημέρι,
Το σημερινό πέρασμα για καφέ και λοιπές υπηρεσίες αναβάλλεται για αύριο λόγω ανωτέρας βίας.
Αν θέλεις μου κάνεις μια ενημέρωση για το πιθανό αυριανό ρόστερ.
Καλή συνέχεια.
Πολυ καλημερα σας!!!!!!!!!