Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τοσος κοσμος περναει απο το μαγαζι και κανενεας δεν εχει ταυτοποιησει τις φωτο με τις κορασιδες. Επισης βλεπουμε συχνα σε φωτο κωλους χωρις να λεει καποιος αν τον δινουν.

Γκρινιάζει ο Αρίστος όταν τα μαρτυράμε :grin:

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τοσος κοσμος περναει απο το μαγαζι και κανενεας δεν εχει ταυτοποιησει τις φωτο με τις κορασιδες. Επισης βλεπουμε συχνα σε φωτο κωλους χωρις να λεει καποιος αν τον δινουν.
Φιλε μου μπορεις να διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι οποτε θελεις! Εδω βαζουμε τις φωτο για να κανουμε το χαβαλε μας και να παρουμε ενα μικρο "μεζεδακι"!!!!!!!!!

DENIRO

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Δεν κανει ολα να βγαινουν δημόσια.Είναι αυτονόητο αυτό!

fistikas

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
  Καλησπέρα είχα περάσει προ 30 μερών αν θυμάμαι καλά με τη Σοφη εκ Ρουμανίας , δουλευει ακόμα και ναι αν θα είναι αύριο ?

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
  Καλησπέρα είχα περάσει προ 30 μερών αν θυμάμαι καλά με τη Σοφη εκ Ρουμανίας , δουλευει ακόμα και ναι αν θα είναι αύριο ?
Καλησπερα, τωρα ειναι Ρουμανια, προς το τελος της εβδομαδας.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μετά την προ ημερών αποτυχημένη μου προσπάθεια να προσεγγίσω το "ελαιοτριβείο" του "Αριστοτέλη", σήμερα ξεκίνησα με πυγμή και αποφασιστικότητα να καταφέρω τον απώτερο στόχο μου...φτάνοντας γύρω μετά τη 13:00 στο κατάστημα, μιας και με καθυστέρησαν κάποιες εξωτερικές δουλειές, αυτή τη φορά βρήκα να παρκάρω σχετικά εύκολα. Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια με περίμενε μια "δυσάρεστη" έκπληξη μιας και γινόταν ελαφρώς χαμός από αναμονή κόσμου και απόρησα....Η άννα με έβαλε να κάτσω στο σαλονάκι σε ένα σκαμπώ(!!) και ανέμενα...Σύντομα μου λύθηκε η απορία για το "μποτιλιάρισμα"...
Ρόστερ ήταν το ακόλουθο...

Εύα: Άρτι επιστρέψασα από τις διακοπές της, όμορφή, χαμογελαστή και καλοσυνάτη...Ωραίο κορμί, αδύνατη, με φυσικό στήθος, 2.5άρι, ωραίος κώλος και καλλίγραμμα πόδια...

Ναταλί: Η μέχρι πρότινος ροζομαλλούσα κορρασσίδα, πλέον με κοτσιδάκια "κλεοπατρε" ξανθά μακριά στο ύψος του ώμου...Πολύ χαριτωμένη, χαμογελαστή, με ωραίο 2άρι φυσικό στήθος, φοβερό κορμί, με "γεμάτα" πόδια και περιφέρεια που κολάζει!!

Άννα: Μελαχροινό μιλφ, με κάπως αυστηρό πρόσωπο, φυσικό 3άρι στήθος, ωραία πόδια και καλοσχηματισμένο κώλο.

Τζένη: Η booty latina του καταστήματος, με κόκκινο μακρύ μαλλί, γλυκό "πρόστυχο"πρόσωπο, ενισχυμένο 3άρι στήθος, κάποια παχάκια στην κοιλιά, ωραία πόδια και κώλος...που απλά....δεν υπάρχει...τέτοια καμπύλη....

Μαριλένα: Πλέον με μαύρα μαλλιά, ελαφρώς εύσωμη αλλά ομοιόμορφα κατανεμημένα τα κιλά, με ευμεγέθες στήθος και αξιοσημείωτη περιφέρεια και καλλίγραμμα πόδια. Γλυκό πρόσωπο

Μαργκώ: Κοκκινομάλλα milf Ρωσσίδα με μαλλί κοντό, a la garcon, ωραίο σώμα, με ίσια πόδια, χωρίς κυταρρίτιδα, ωραίο κωλαράκι που φαινόταν το ένα "μάγουλο" από μια τσαχπινιά που έκανε το φόρεμα που φορούσε, 2άρι στήθος, αυστηρό πρόσωπο και κάπως αγέλαστη...πάντως δουλειά είχε... :rolleyes:

Ζωή: Κατασνόξανθη καραμιλφάρα, από αυτές που βλέπεις στο δρόμο και θες να τις βιάσεις επί τόπου... Kinky πρόσωπο, με σκουλαρίκι στη μύτη, στήθος φυσικό 2.5άρι, κώλος καλοσχηματισμένος και πεταχτός, ωραία πόδια...Ευδιάθετη, φιλική, επικοινωνιακή μιλήσαμε λίγο...Την "ψάρεψα" γιατί μου φαινόταν γνωστή και κατά δήλωσή της έχει δουλέψει στο παρελθόν μόνο σε επαρχία...Άλλα θυμήθηκα εγώ όμως... :grin: :grin:

Ντόνα: Petite παρουσία, μελαχροινή, 23 χρονών, σώμα "στυλιάρι" που λέει και o billy13, σφιχτό, ωραία γυμνασμένα πόδια, στήθος 2άρι, είναι και ελαφρώς σχιστομάτικο το κορίτσι μας...με τρέλλανε... :sunglasses:

Αγνή: Εδώ να πω ότι έχασα το φως μου...μιλάμε σαφώς για μια παρουσία που έτσι και δούλευε σε στούντιο ή σε μπουρδέλο θα είχε κάνει πάταγο και θα γίνονταν ουρές για πάρτη της. Και αυτή με σώμα "στυλιάρι", ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΥΣΙΚΟ 4ΑΡΙ ΣΤΉΘΟΣ, το οποίο ούτε κρεμάει, ούτε τίποτα, μιλάμε χάρμα... :bounce: :bounce: :new_shocked: :new_shocked: Αδύνατη, γυμνασμένη, κωλαράκι μικρό και στρογγυλό, πόδια μακριά και καλλίγραμμα, το μπλε φορεματάκι της ίσα που κάλυπτε τα κάλλη της, και ένα πρόσωπο πανέμορφο...κατσαρά μαλλιά...με γοήτευσε το άτιμο... :smitten: :smitten:

Ας μην ήταν η Εύα που με γραπωσε ακαριαία και μου χάρισε με σιγουριά και αέρα μια υπέροχη ώρα ξανά και είμαι σίγουρος ότι θα πέρναγα ή με Αγνή ή με Ντόνα....αλλά στο μέλλον δεν θα μου γλυτώσουν... :grin:

Φεύγοντας παρότι δεν με βαστάγανε τα πόδια μου από τις αθλοπαιδειές στο δωμάτιο με την Εύα :grin: :grin: πήγα και τσέκαρα και τα παρακείμενα στουντιο-ιδρύματα(στο σχετικό θρεντ)

epimenidis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπερτιμημένο μαγαζί.Καθαρό όμως και σε καλη περιοχή.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ντόνα: Petite παρουσία, μελαχροινή, 23 χρονών, σώμα [size=12pt]"στυλιάρι" που λέει και o billy13[/size], σφιχτό, ωραία γυμνασμένα πόδια, στήθος 2άρι, είναι και ελαφρώς σχιστομάτικο το κορίτσι μας...με τρέλλανε... Cool

Αγνή: Εδώ να πω ότι έχασα το φως μου...μιλάμε σαφώς για μια παρουσία που έτσι και δούλευε σε στούντιο ή σε μπουρδέλο θα είχε κάνει πάταγο και θα γίνονταν ουρές για πάρτη της. Και αυτή με σώμα "στυλιάρι", ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΥΣΙΚΟ 4ΑΡΙ ΣΤΉΘΟΣ, το οποίο ούτε κρεμάει, ούτε τίποτα, μιλάμε χάρμα.. :bounce-glasses: :bounce-glasses: :erection: :erection:  :big-boobs: :big-boobs:Αδύνατη, γυμνασμένη, κωλαράκι μικρό και στρογγυλό, πόδια μακριά και καλλίγραμμα, το μπλε φορεματάκι της ίσα που κάλυπτε τα κάλλη της, και ένα πρόσωπο πανέμορφο...κατσαρά μαλλιά...με γοήτευσε το άτιμο...

!!!  :cum: :cum: :cum:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Υπερτιμημένο μαγαζί.Καθαρό όμως και σε καλη περιοχή.

Μπράβο ρε φίλε. Γράφτηκες τον Οκτώβρη του 2008 και έγραψες το πρώτο ποστ σήμερα.
Να δούμε αν θα ζούμε όταν θα γράψεις το δεύτερο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom