Τοσος κοσμος περναει απο το μαγαζι και κανενεας δεν εχει ταυτοποιησει τις φωτο με τις κορασιδες. Επισης βλεπουμε συχνα σε φωτο κωλους χωρις να λεει καποιος αν τον δινουν.
Γκρινιάζει ο Αρίστος όταν τα μαρτυράμε
Τοσος κοσμος περναει απο το μαγαζι και κανενεας δεν εχει ταυτοποιησει τις φωτο με τις κορασιδες. Επισης βλεπουμε συχνα σε φωτο κωλους χωρις να λεει καποιος αν τον δινουν.
Φιλε μου μπορεις να διαπιστωσεις ιδιοις ομμασι οποτε θελεις! Εδω βαζουμε τις φωτο για να κανουμε το χαβαλε μας και να παρουμε ενα μικρο "μεζεδακι"!!!!!!!!!Τοσος κοσμος περναει απο το μαγαζι και κανενεας δεν εχει ταυτοποιησει τις φωτο με τις κορασιδες. Επισης βλεπουμε συχνα σε φωτο κωλους χωρις να λεει καποιος αν τον δινουν.
Κακο παιδι!!!Γκρινιάζει ο Αρίστος όταν τα μαρτυράμε
Δεν κανει ολα να βγαινουν δημόσια.Είναι αυτονόητο αυτό!Τοσος κοσμος περναει απο το μαγαζι και κανενεας δεν εχει ταυτοποιησει τις φωτο με τις κορασιδες. Επισης βλεπουμε συχνα σε φωτο κωλους χωρις να λεει καποιος αν τον δινουν.
Καλησπερα, τωρα ειναι Ρουμανια, προς το τελος της εβδομαδας.Καλησπέρα είχα περάσει προ 30 μερών αν θυμάμαι καλά με τη Σοφη εκ Ρουμανίας , δουλευει ακόμα και ναι αν θα είναι αύριο ?
Ντόνα: Petite παρουσία, μελαχροινή, 23 χρονών, σώμα [size=12pt]"στυλιάρι" που λέει και o billy13[/size], σφιχτό, ωραία γυμνασμένα πόδια, στήθος 2άρι, είναι και ελαφρώς σχιστομάτικο το κορίτσι μας...με τρέλλανε... Cool
Αγνή: Εδώ να πω ότι έχασα το φως μου...μιλάμε σαφώς για μια παρουσία που έτσι και δούλευε σε στούντιο ή σε μπουρδέλο θα είχε κάνει πάταγο και θα γίνονταν ουρές για πάρτη της. Και αυτή με σώμα "στυλιάρι", ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΥΣΙΚΟ 4ΑΡΙ ΣΤΉΘΟΣ, το οποίο ούτε κρεμάει, ούτε τίποτα, μιλάμε χάρμα.. :big-boobs: :big-boobs:Αδύνατη, γυμνασμένη, κωλαράκι μικρό και στρογγυλό, πόδια μακριά και καλλίγραμμα, το μπλε φορεματάκι της ίσα που κάλυπτε τα κάλλη της, και ένα πρόσωπο πανέμορφο...κατσαρά μαλλιά...με γοήτευσε το άτιμο...
άσε billy κόντεψα να χύσω στο παντελόνι μου...ειδικά με Ντόνα εσύ θα πήδαγες μέχρι το ταβάνι...
Υπερτιμημένο μαγαζί.Καθαρό όμως και σε καλη περιοχή.
Είπες στυλιάρι και σεληνιάστηκα........άσε billy κόντεψα να χύσω στο παντελόνι μου...ειδικά με Ντόνα εσύ θα πήδαγες μέχρι το ταβάνι...
next time θα τη βγάλω φωτό κ θα στη στείλω με πμ....Είπες στυλιάρι και σεληνιάστηκα........
www.imagebam.com/image/8b3fdd277706146] [/URL]next time θα τη βγάλω φωτό κ θα στη στείλω με πμ....
θα πληρώσω πνευματικά δικαιώματα....
Ξεροχύνω.........next time θα τη βγάλω φωτό κ θα στη στείλω με πμ....
ή μπορείς να πας κ να τη δεις ο ίδιος και να γίνει χαμός στο δωμάτιο...Ξεροχύνω.........
Σωστό και αυτό........... :-*ή μπορείς να πας κ να τη δεις ο ίδιος και να γίνει χαμός στο δωμάτιο...