lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
φερε μαστίγιο... οι νέες, παρ' όλα τα προσόντα τους... χρειάζονται ταχύρυθμη εκπαίδευση...
καρότο μόνο αν έχεις κάνα μεγάλο...
για την σούπα...
φερε μαστίγιο... οι νέες, παρ' όλα τα προσόντα τους... χρειάζονται ταχύρυθμη εκπαίδευση...
για την σούπα...
δεν πειράχει...καταλάβαμε πόσο καλός εκπαιδευτής είσαι...ή να πω...θηριοδαμαστής?/Γαμωτο δεν δουλευει το κινουμενο.
για την σούπα...
Καλημερα Χουλιγκανε, καλημερα σε ολους!!! www.imagebam.com/image/56dac9276409356] [/URL]Το έκανες το τεστ ντράιβ δηλαδή;
δεν λέω για να μην ταυτοποιηθώΤο έκανες το τεστ ντράιβ δηλαδή;
Που θα μου πας.........www.imagebam.com/image/b1ed7b276410961] [/URL]δεν λέω για να μην ταυτοποιηθώ
Οχι ρε γαμωτο, μου επεσες στην περιπτωση, τωρα πχ. ειναι χαλαρα. Η Αννα ηταν, η Ευα ακομα αναμενεται. Η καφετζου που κατεφυγα, μου ειπε κατι για ερχομενη Δευτερα!...δυστηχως αριστο,η μεσημεριανη επισκεψη δεν ειχε επιτυχια,γιατι η κοπελια που ηταν στην πορτα(ευα?),με το παρδαλο φορεματακι,μου ειπε σε κανενα 40λεπτο να επιστρεψω,γιατι το μαγαζι ηταν φουλ.....δεν πειραζει,next time....
...κριμαααα!!!!...ενα καφεδακι θα το πιναμε παντως....τεσπα.....Οχι ρε γαμωτο, μου επεσες στην περιπτωση, τωρα πχ. ειναι χαλαρα. Η Αννα ηταν, η Ευα ακομα αναμενεται. Η καφετζου που κατεφυγα, μου ειπε κατι για ερχομενη Δευτερα!
Καλο βραδυ spunky13, καλο βραδυ σε ολους!!!!!!!!!www.imagebam.com/image/0bed33276483778] [/URL]...κριμαααα!!!!...ενα καφεδακι θα το πιναμε παντως....τεσπα.....
Kαλημερα Νικολα, καλημερα σε ολους, ααα......... Τεταρτη ειναι σημερα??? www.imagebam.com/image/f8473b276599340] [/URL]Καλημερα στην παρέα... Αρίστος and his sexy girls...
Τετάρτη σήμερα.. μην ξεχνιόμαστε.....
Χιλια συγνωμη, τωρα το ειδα!!!www.imagebam.com/image/085cf0276632322] [/URL]αριστο καλησπερα!!!!
τι καλο μας εχεις σημερα??
Κολοκυθοκεφτέδες, πατάτες τηγανητές και παστίτσιο... βρε συ το ρόστερ είναι σταθερό... ;)Γεια σου Αρίστο!!!
Ξέρουμε τι καλό θα έχουμε αύριο?