Νέα

Netflix: Πώς μπορείτε να δείτε δωρεάν και νόμιμα ταινίες και σειρές

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.376
Like
47.183
Το Netflix λανσάρει λοιπόν μια ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία χρήστες του διαδικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της πλατφόρμας, αλλά και να πάρουν μια ιδέα από τις αγαπημένες της σειρές. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, αρκεί ένας σταθερός υπολογιστής και σύνδεση στο διαδίκτυο και οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ορισμένα από τα «διαμαντάκια» του Netflix.

Πώς λειτουργεί η δωρεάν υπηρεσία του Netflix
Μπορείτε να δείτε κάποιες από τις εξαιρετικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες του Netflix δωρεάν στη διεύθυνση netflix.com/watch-free Επιλέξτε από μια ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που είναι τώρα διαθέσιμες για δωρεάν προβολή. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να κάνετε λογαριασμό, απλά πατάτε το play και βλέπετε» αναγράφεται στη επίσημη σελίδα του Netflix. Τόσο απλά!

Πηγή: iefimerida.gr -
 
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Μηνύματα
13.376
Like
47.183
Δείτε δωρεάν στο Netflix
Το Netflix επέλεξε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Έτσι, αυτή τη στιγμή μπορείτε να παρακολουθήσετε το Bird Box - το οποίο είχε τέτοια επίδραση που από αυτό ξεκίνησε το απερίσκεπτο Bird Box Challenge - με την Σάντρα Μπούλοκ, το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ όταν και κυκλοφόρησε, αλλά και την κωμωδία «Πρόσκληση για φόνο» με τους Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ.

Στη δωρεάν υπηρεσία το Netflix προσφέρει αυτή τη στιγμή και το ντοκιμαντέρ «Ο Πλανήτης Μας», αλλά και το κοινωνικό πείραμα «Ο έρωτας είναι τυφλός», όπου άνδρες και γυναίκες αρραβωνιάζονται πριν γνωριστούν από κοντά. Φαίνεται ωστόσο, πως η χρήση της υπηρεσία γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή ή Android, ενώ δεν είναι διαθέσιμη για Apple συσκευές.

Πηγή: iefimerida.gr -
 

SexyBeast

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Μηνύματα
245
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Ενδιαφέρον. Δεν έχω netflix οπότε λέω να κάνω μία έρευνα αγοράς. Έχω ακούσει ότι για κάθε καλή σειρά έχει άλλες πέντε που δεν βλέπονται.
 

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.920
Κριτικές
15
Like
11.889
Πόντοι
3.846
Τελείως παραπλανητικός τίτλος.
Μόνο ένα επεισόδιο μπορείς να δεις από τις σειρές.

Όποιος σκέφτεται να δώσει 3-4€/μήνα και να μοιραστεί μια συνδρομή με άλλα 3 φιλαράκια και ψάχνει να τα δει τσάμπα, είναι λίγο γυφτακος.
 

Vangelis73

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Μηνύματα
187
Like
348
Πόντοι
21
Το Netflix είναι μια οικονομική πλατφόρμα που αξίζει να τη στηρίξεις... έχει καλές παραγωγές και σιγά σιγά αναπτύσεται κι άλλο. Τα χρήματα είναι λίγα και ούτε συμβόλαια ούτε τίποτα...
 

Santorius6011

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2018
Μηνύματα
24
Like
4
Πόντοι
0
Με τόσα πειρατικά σάιτ που ξεφύτρωσαν την τελευταία τριετία το Netflix έχει πολύ σκληρό ανταγωνισμό.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom