Γράφω κριτικές εξαιρετικά σπάνια, αλλά αυτή τη φορά νιώθω ότι οφείλω να το κάνω. Η εμπειρία μου με αυτήν την "νεράιδα" ήταν ένα εξαιρετικά απογοητευτικό και άκρως ενοχλητικό φίασκο. Είχα κλείσει ραντεβού σχεδόν έναν μήνα πριν μιας και είχα κανονισμένο ταξίδι για Αθήνα. Την προηγούμενη μέρα του ραντεβού και αφού επιβεβαιώσαμε ότι όλα ήταν έτοιμα, μου ζήτησε να κλείσω δωμάτιο στο ξενοδοχείο και να της στείλω τον αριθμό για να έρθει. Όταν ήρθε η ώρα του ραντεβού, δεν σήκωνε το τηλέφωνο, ούτε απαντούσε στα μηνύματα με αποτέλεσμα να φάω στον κώλο το δωμάτιο χωρίς λόγο και να περιμένω άδικα δεδομένου ότι φυσικά δεν ήρθε ποτέ.
Μετά από ώρες, μου έστειλε ένα μήνυμα με μια γελοία δικαιολογία για το δήθεν χαλασμένο αυτοκίνητό της, και μια ανούσια προσπάθεια να δικαιολογηθεί με ένα κάρο παπαριές του στυλ "είμαστε άνθρωποι και συμβαίνουν αυτά". Προφανώς είχε άλλο ραντεβού πριν και εμένα με γείωσε κανονικά χωρίς προειδοποίηση. Παρά τις ηλίθιες δικαιολογίες, αποφάσισα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και κλείσαμε ξανά ραντεβού. Το ξέρω είμαι τέρμα μαλάκας, αλλά είχα ακούσει τόσα καλά λόγια που πιάστηκα μόνος μου και είπα μήπως μωρέ όντως έγινε μαλακία και την κράζω άδικα. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε περίπου μία ώρα πριν το δεύτερο ραντεβού. Την ώρα που μιλούσαμε στα μηνύματα και της είπα είμαι έτοιμος να ξεκινήσω, έγινε επιθετική στα καλά καθούμενα με ατάκες του στυλ μάλλον δεν έχεις σκοπό να βρεθούμε και με δουλεύεις κτλ. Με μπλόκαρε, ακυρώνοντας το ραντεβού για δεύτερη φορά και καταστρέφοντας και πάλι το πρόγραμμά μου.
Απαράδεκτη και ελεεινή συμπεριφορά. Πλήρης έλλειψη σεβασμού προς τον χρόνο και τα χρήματα των άλλων, εντελώς ανέντιμη και αχάριστη. Οριστικό μαύρο από μένα. Τα τελικά συμπεράσματα, όπως πάντα, δικά σας.