AthensFinest
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2019
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Πως ακριβως δηλαδη εννοεις το " για μενα δεν ειναι κοπελα " ;Όχι ρε, προς Θεού, καμιά σχέση!
Πως ακριβως δηλαδη εννοεις το " για μενα δεν ειναι κοπελα " ;Όχι ρε, προς Θεού, καμιά σχέση!
Προσοχή: μπαίνουμε σέ περιοχή woke!Πως ακριβως δηλαδη εννοεις το " για μενα δεν ειναι κοπελα " ;
Πίσω από κάθε σκάνδαλο εσύ κρυβεσαιΠροσοχή: μπαίνουμε σέ περιοχή woke!
Καμια σχεση φιλε , απλα θελω διευκρινηση . Οταν καποιος λεει δεν ειναι κοπελα το μυαλο μου παει σε ενχειρισμενο . Και μου λεει οχι και ρωταω οποτε τι εννοεις ;Προσοχή: μπαίνουμε σέ περιοχή woke!
Υποθέτω ότι εννοούσε δεν είναι κοπέλα από θέμα ηλικίας, ότι δεν είναι μικρή ξερω γω. Για αυτό και μετά έγραψε 45άρα.Καμια σχεση φιλε , απλα θελω διευκρινηση . Οταν καποιος λεει δεν ειναι κοπελα το μυαλο μου παει σε ενχειρισμενο . Και μου λεει οχι και ρωταω οποτε τι εννοεις ;
Καμια σχεση φιλε , απλα θελω διευκρινηση . Οταν καποιος λεει δεν ειναι κοπελα το μυαλο μου παει σε ενχειρισμενο . Και μου λεει οχι και ρωταω οποτε τι εννοεις ;
Υποθέτω ότι εννοούσε δεν είναι κοπέλα από θέμα ηλικίας, ότι δεν είναι μικρή ξερω γω. Για αυτό και μετά έγραψε 45άρα.
Η ακριβώς επόμενη πρόταση απαντάει στην ερώτησή σου. Στην ηλικία αναφέρομαι επειδή χρησιμοποίησα την λέξη κοπέλα εγώ ο ίδιος λίγο πριν. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στο φύλο και αυτό είναι ξεκάθαρο από το κείμενο νομίζω. Ελπίζω να είναι κατανοητό και ξεκάθαρο τώρα τουλάχιστον.Πως ακριβως δηλαδη εννοεις το " για μενα δεν ειναι κοπελα " ;
Εγώ..δν είναι όπως παλιά πλέον αρκετά μηχανική δε μαρεσε τελευταία αλλα οκ..με τπτ για 150Έχει βρεθεί κανείς πρόσφατα μαζί της ? Αξίζει μια δοκιμή η όχι ?
Εγώ την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια στα 120.. Είχα περάσει τέλεια.. Άγρια λίγο στο πρόσωπο, όχι άσχημη, πολύ ευγενική και ευχάριστη κοπέλα, κορμάρα και πολύ καλή στις υπηρεσίες.. Δεν μιλάω για πίπα, τον εξαφανίζει.. Για μένα αξίζειΈχει βρεθεί κανείς πρόσφατα μαζί της ? Αξίζει μια δοκιμή η όχι ?
και 1,5 ωρα τότε δικέ μου.... πλέον μια και 150Εγώ την είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια στα 120.. Είχα περάσει τέλεια.. Άγρια λίγο στο πρόσωπο, όχι άσχημη, πολύ ευγενική και ευχάριστη κοπέλα, κορμάρα και πολύ καλή στις υπηρεσίες.. Δεν μιλάω για πίπα, τον εξαφανίζει.. Για μένα αξίζει
Εγώ την συνάντησα στο LacobaΜόνο σε ξενοδοχεία του κέντρου πάει ?
Θα μπορούσες να ψάξεις βέβαια...λέω εγώ...Λάδι Λάδι και τηγανίτα τίποτα ρε μ..κες εδω μέσα..!!! βάλτε καμιά φωτό να δούμε περι τίνος πρόκειται