Νέα

Νέος κορωνοϊός (COVID19) και αγοραίος έρωτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αποχή από τις εκδιδόμενες ή βαράμε αλυπητα?

• Γαμώ σα να μην υπάρχει αύριο

Ψήφοι: 35 21,7%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 7 4,3%
  • Δεν ρισκάρω την υγέια μου.

Ψήφοι: 63 39,1%
  • Μαλακία και δόξα τω θεω!!!!

Ψήφοι: 45 28,0%
  • Βρισκω μια ανέραστη σαν την pentagiotissa και δεν ανησυχω!!!

Ψήφοι: 11 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    161

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.383
Πόντοι
19.795
Μακάρι φίλε, δεν μας φτάνει ο ιός έχουμε και τους Τούρκους...
Οι Τούρκοι θα πάρουν τον πουλο. Ο κόσμος άρχισε την αντίσταση από τώρα. Αδειάζει τα σούπερ μάρκετ ώστε να μην βρει τίποτα ο κατακτητής. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.383
Πόντοι
19.795
Ελπίζω να μην μας κόψουν και την μαλακια. :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πρέπει να είναι κάποιος εντελώς τελειωμένος  για να πάει σε μπουρδέλο, στούντιο ή σε call girl αυτόν τον καιρό..
γιατί είναι ομάδα υψηλού κινδύνου και για την γρίπη μήπως τα κορίτσια; Εγώ πήγα προχθές. Τα σμν είναι χειρότερα και φοράς προφυλακτικό για να γαμησεις. Στο σούπερ μάρκετ μπαίνουν πολλοί περισσότεροι και είναι επομένως πιο πιθανό εκεί να κολλήσεις γρίπη, κρυολόγημα, κορονοιο

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γιατί είναι ομάδα υψηλού κινδύνου και για την γρίπη μήπως τα κορίτσια; Εγώ πήγα προχθές. Τα σμν είναι χειρότερα και φοράς προφυλακτικό για να γαμησεις. Στο σούπερ μάρκετ μπαίνουν πολλοί περισσότεροι και είναι επομένως πιο πιθανό εκεί να κολλήσεις γρίπη, κρυολόγημα, κορονοιο
Όχι καθόλου υψηλού κινδύνου...απλά βρίσκονται σε ένα κλειστό μη αεριζόμενο δωμάτιο που μπορεί να έρχονται σε πολύ κοντινή απόσταση με 20 αγνώστους κάθε μέρα και μετά πήγες και ξάπλωσες στα σεντόνια που σκούπισαν αυτοί την μύτη τους...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το ότι αυτός ο τύπος είναι βιολόγος και μάλιστα κάνει μάθημα σε παιδιά πραγματικά με ξεπερνάει.

Βιολόγος λέμε......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όχι καθόλου υψηλού κινδύνου...απλά βρίσκονται σε ένα κλειστό μη αεριζόμενο δωμάτιο που μπορεί να έρχονται σε πολύ κοντινή απόσταση με 20 αγνώστους κάθε μέρα και μετά πήγες και ξάπλωσες στα σεντόνια που σκούπισαν αυτοί την μύτη τους...
συμφωνούμε, η ταμίας στο σούπερ μάρκετ πιάνει τα λεφτά που σου δίνει με άλλους 200 πελάτες. Άρα 10 φορές τουλάχιστον περισσότερος κίνδυνος από επαφή. Και από αέρα. Μέσα στο σούπερ μάρκετ έχουν αναπνευσει και πιθανά βηξει καμμία 300 την ίδια μέρα, κάποιοι με ελαφριά ίωση. Οι 20-30-40 που θα μπουν μπουρδέλο είναι πολύ λιγότεροι και συνήθως ο αδιαθετος με την ελαφριά ίωση δεν πάει μπουρδέλο, πάει όμως σούπερ μάρκετ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.314
Πόντοι
3.346
συμφωνούμε, η ταμίας στο σούπερ μάρκετ πιάνει τα λεφτά που σου δίνει με άλλους 200 πελάτες. Άρα 10 φορές τουλάχιστον περισσότερος κίνδυνος από επαφή. Και από αέρα. Μέσα στο σούπερ μάρκετ έχουν αναπνευσει και πιθανά βηξει καμμία 300 την ίδια μέρα, κάποιοι με ελαφριά ίωση. Οι 20-30-40 που θα μπουν μπουρδέλο είναι πολύ λιγότεροι και συνήθως ο αδιαθετος με την ελαφριά ίωση δεν πάει μπουρδέλο, πάει όμως σούπερ μάρκετ.
και στα δυο εχεις πιθανοτητες να κολλησεις. Οπως και στα γηπεδα και στα καφενεια και παντου οπου μαζευεται πολυς κοσμος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το ότι αυτός ο τύπος είναι βιολόγος και μάλιστα κάνει μάθημα σε παιδιά πραγματικά με ξεπερνάει.

Βιολόγος λέμε......
ναι ρε τραβάς κάνα ζόρι. Και πέρσι διόρθωσα την "ειδικο" που μας έστειλε το κεελπνο και έλεγε μαλακίες στα παιδιά , ότι με προφυλακτικό δεν κολλάνε τίποτα. Ενώ κολλάνε σύφιλη, έρπη, κονδυλώματα και άλλα δερματικά. Τι τα ετριψα στη μούρη από το ίδιο το σαητ του κεελπνο και μου ζήτησε να μην την εκθέτω μπρος στα παιδιά γιατί είχα δίκιο, αντί να αλλάξει επάγγελμα η απόφοιτος λυκείου που δεν ήξερε την δουλειά της και την πληρώνουμε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206

Βιολόγος λέμε......

Τι είπε αυτήν την φορά?
Βέβαια μιλάμε και για τον άνθρωπο που εμμέσως πλην σαφώς παραπέμπει σε σαβουρογαμίαση νέα παιδιά...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
και μου ζήτησε να μην την εκθέτω μπρος στα παιδιά γιατί είχα δίκιο, αντί να αλλάξει επάγγελμα η απόφοιτος λυκείου που δεν ήξερε την δουλειά της και την πληρώνουμε.
επρεπε να της πεις να κατσει να τη γαμησεις αλλιως θα τη δωσεις για παραπληροφορηση,αν βλεποταν δηλαδη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι είπε αυτήν την φορά?
Βέβαια μιλάμε και για τον άνθρωπο που εμμέσως πλην σαφώς παραπέμπει σε σαβουρογαμίαση νέα παιδιά...
είπα ότι στο σούπερ μάρκετ που μπαίνουν 300 δέκα φορές πιο πιθανό να κολλήσεις μεταδιδόμενη από τον αέρα νόσο από τα μπουρδέλα που μπαίνουν 30, απλή στατιστικη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επρεπε να της πεις να κατσει να τη γαμησεις αλλιως θα τη δωσεις για παραπληροφορηση,αν βλεποταν δηλαδη
όχι δεν βλέποταν,. Μάλλον κάποιο κόμμα μας την φόρτωσε να την πληρώνουμε, δεν ήξερε τι διαφορά έχει ο μύκητας από το βακτηριο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206
είπα ότι στο σούπερ μάρκετ που μπαίνουν 300 δέκα φορές πιο πιθανό να κολλήσεις μεταδιδόμενη από τον αέρα νόσο από τα μπουρδέλα που μπαίνουν 30, απλή στατιστικη

Εσύ είσαι βιολόγος κιόλας?

Αλλά για το δεύτερο που έγραψα μην αρνηθείς την χθεσινή προτροπή.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Μην πας σουπερ μάρκετ...με παραγγελία πάνω από 50 ευρώ στα φέρνουν σπίτι.

Επίσης να μην φας δεν έχεις επιλογή αλλά να μη γαμήσεις για λίγο καιρό έχεις. Το κυριότερο είναι να μην πας γυρεύοντας. Είναι δύο εξίσου επικίνδυνα μέρη για διαφορετικούς λόγους.

Αλλά οκ ότι θέλει ο α καθένας κάνει.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
το αρπαξα τον κοροναιο απο ιεροδουλη σε στουντιο
εγω δεν το κρυβω ανεβασα πυρετο , βηχα και δεν μπορουσα να παρω ανασα
εχω κολλησει τον ιο
ειναι τα ιδια με της γριπης αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι βγηκα θετικος που σημαινει κοροναιος

Μπηκε σε καραντινα και απ το σαι τυποι  :S :S :S

Συνημμένα

• 2020-03-11 23-37-09.png
    2020-03-11 23-37-09.png
    70,2 KB · Εμφανίσεις: 32

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
552
Πόντοι
96
Ενα θεμα ειναι οτι ορισμενοι τρολλαρουν και χαλανε πολλα θεματα συζητησης. Ειλικρινα δεν κατλαβαινω τον λογο. Τωρα οσον αφορα το συγκεκριμενο topic τα πραγματα ειναι σοβαρα και καλα θα κανουμε να απεχουμε μεχρι να λυθει το προβλημα. Ευχαριστω. :hi: :hi:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Παιδιά όσο και να σας φαίνεται απλό, αλλά η λύση είναι αυτή που είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ σας έλεγαν κυρίως οι γιαγιάδες σας: συχνό πλύσιμο των χεριών και καθόλου επαφή χεριών με στόμα μύτη. Επειδή έχω ζώα στο σπίτι από μικρός είμαι συνηθισμένος να τα πλένω κάθε τρεις και λίγο. Δεν αρπάζω ποτέ γρίππες και υιούς και τέτοια.

Λίγο αυτό να προσέξουμε, θα είμαστε ΟΚ!

Όσο για τα ρδέλα... κάνω αποχή! Θα ξαναπάω όταν ανοίξουν τα σχολεία! Εξάλλου έχω ένα μωράκι τώρα που βρισκόμαστε συχνά-πυκνά, δεν μου λείπει ο πήδος!

Captain Cook

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Κριτικές
2
Like
158
Πόντοι
280
900 νεκροί σε ένα μήνα μέχρι στιγμής στην Ιταλία είναι πάρα πολύ..
Μόνο και μόνο το νούμερο φτάνει για να μην μου σηκωθεί..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom