Νέα

Νέος κορωνοϊός (COVID19) και αγοραίος έρωτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αποχή από τις εκδιδόμενες ή βαράμε αλυπητα?

• Γαμώ σα να μην υπάρχει αύριο

Ψήφοι: 35 21,7%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 7 4,3%
  • Δεν ρισκάρω την υγέια μου.

Ψήφοι: 63 39,1%
  • Μαλακία και δόξα τω θεω!!!!

Ψήφοι: 45 28,0%
  • Βρισκω μια ανέραστη σαν την pentagiotissa και δεν ανησυχω!!!

Ψήφοι: 11 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    161

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.126
Πόντοι
7.216
Για πες μου ρε μεγαλε τωρα εσυ; Ειλικρινα;
Εισαι τοσο καθυστερημενος οσο φαινεται στον γραπτο σου λόγο ή το παιζεις;
Ο άνθρωπος είναι του γιατρου τύπε μου. Μην ασχολείσαι...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
οχι οταν δεν υπαρχουν επιβεβαιωμενα κρουσματα
Φίλε, ότι νομίζεις εσύ! Μάλιστα. Εγώ υπηρέτησα στο Περσικό κόλπο και σου λέω, ότι τα μέτρα είναι ακόμη πολύ χαλαρά! Μέχρι και τώρα η μόλυνση γίνετε με τετραγωνική γραμμή (quadrat line=2x2=4x4=16x16= …), εάν καταλαβαίνεις τι λέει. Τα μέτρα ήρθαν πολύ αργά. Μάθαμε να ζούμε σε μία σταθερή ησυχία, χωρίς προβλήματα και πολέμους και δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιες περιπτώσεις. Δες σε άλλες χώρες (EE), ιδικά πρώην σοσιαλιστικές τι μέτρα περνούν να πέσεις χαμέ.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Φίλε, ότι νομίζεις εσύ! Μάλιστα. Εγώ υπηρέτησα στο Περσικό κόλπο και σου λέω, ότι τα μέτρα είναι ακόμη πολύ χαλαρά! Μέχρι και τώρα η μόλυνση γίνετε με τετραγωνική γραμμή (quadrat line=2x2=4x4=16x16= …), εάν καταλαβαίνεις τι λέει. Τα μέτρα ήρθαν πολύ αργά. Μάθαμε να ζούμε σε μία σταθερή ησυχία, χωρίς προβλήματα και πολέμους και δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιες περιπτώσεις. Δες σε άλλες χώρες (EE), ιδικά πρώην σοσιαλιστικές τι μέτρα περνούν να πέσεις χαμέ.

Όχι, τα μέτρα στην Ελλάδα ήρθαν τη σωστή στιγμή και μέχρι στιγμής η Πολιτεία έχει πάρει σωστές αποφάσεις.

Λέγε ότι θες.

Π

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
για πιο λόγο ενώ γίνετε της πουτάνας με τον ιο το site σας διαφημίζει πουτανες και το χιροτερο ακόμα ρωτάτε  σε ποια μπουρδελα να πάτε μερικοί τόσο ενευθινοτιτα ? και μετά λένε φταίει το κράτος ? ας μαζέψουμε για λίγο καιρό τις ψωλές μας δεν θα πάθουμε τίποτα

Όξω ρε σκυλί απ το site! Αρχίδι έχουμε τον πόνο μας έχουμε και τον κάθε μαλάκα!  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Titlover69

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
13
Like
1.249
Πόντοι
1.076

Δεν υπάρχει προηγούμενο για την Ευρώπη σε ανάλογη κατάσταση και δεν έχει το knowhow .. όπως φάνηκε(?) να έχει η Κίνα, πιστεύω όλες οι χώρες αργά ή γρήγορα πλην ελαχίστων περιπτώσεων θα έχουν τη μοίρα της Ιταλίας ...
Υγεία για όλους !

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Όχι, τα μέτρα στην Ελλάδα ήρθαν τη σωστή στιγμή και μέχρι στιγμής η Πολιτεία έχει πάρει σωστές αποφάσεις.

Λέγε ότι θες.

Π
Φίλε η γνώμη σου, σεβαστή. Έχουμε ελευθερία λόγου και ιδέας. Στο τέλος της ημέρας ο καθένας κρίνει τη μοίρα του. Ο λόγος γιατί το ανάφερα είναι, ότι μπορεί να είναι βιολογικό όπλο από οποιονδήποτε. Δεν μπορείς να το αποκλείσεις, τότε είσαι υπόχρεος να το επιτρέψεις σαν πιθανότητα! Δεν κοιτάμε τα καλυτέρα, αλλά τα χειρότερα!!! Δεν πήγες στρατό??? Και στο τέλος εάν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο, πάλι καλά!!!! Φίλε, πέρασα δυο πόλεμους και επιβίωσα μέχρι και σήμερα, έμαθα. Η νεολαία δεν είναι μαθημένη να στερηθεί από τα καθημερινά που έχει συνηθίζει!! Φαντάσου, χωρίς ηλεκτρισμό, χωρίς ιντερνέτ, χωρίς νερό αυτά είναι μόνο λίγα παραδείγματα για να κατάλαβες. Όταν θα τελειώνει αυτή ιστορία, ο κόσμος δεν θα είναι σαν σήμερα. Και σε πληροφορώ, ότι το όποιος κυβερνά δεν έχει για μένα σε αυτή τη φιλοσοφία καμία σχέση.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Φίλε, ότι νομίζεις εσύ! Μάλιστα.
λεω οτι οταν πηγαν στο ισραηλ δεν υπηρχαν καταγεγραμενα κοουσματα. αυτο δεν ειναι νομιζω ειναι επισημα δεδομενα. αρα δεν τα νομιζω εγω
Εγώ υπηρέτησα στο Περσικό κόλπο και σου λέω, ότι τα μέτρα είναι ακόμη πολύ χαλαρά! Μέχρι και τώρα η μόλυνση γίνετε με τετραγωνική γραμμή (quadrat line=2x2=4x4=16x16= …), εάν καταλαβαίνεις τι λέει
η κινα ανακοινωσε 11/2 2015 κρουσματα,στς 12/2 14108 και 13/2 5090. στην ελλαδα μπηκαν 27/2 51 κρουσματα στις 12/3 που ειναι 14 ημερες μετα ειχαμε 90. το γραφημα της κορεας απο 23/2 εως 14/3 εχει πικ 851 στις 3/3 με αμεσως επομενη κορυφη 25/2 με 813.η γερμανια τις 3 τελευταιες ημερες ειναι 779,930 και 924. και αυτα τα νουμερ αντιστοιχουν σε μεταδοση 6 εως 12 ημερες πριν που δεν υπηρχαν ακομα μετρα. στην ελλαδα μεχρι τη παρασκευη ειχαν εξεταστει 2400 ατομα που περιλαμβανουν τις επαφες των 51.το πρωτο κρουσμα απο την ιταλια ηρθε 24/2 ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ γιος πηγε στο σχολειο 2 ημερες. μονο απο αυτους θα επρεπε να ειχαμε πανω απο μισο εκατομυριο κρουσματα σημερα. με το 1% να ειναι κρισιμα οπως υπολογιζεται θα επρεπε να ειχαμε σε νοσοκομειο 5000. τα νουμερα αυτα που λες δεν ισχυουν.καλο θα ειναι να αναρωτιομαστε λιγο και να σκεφτομαστε.

τωρα τι σχεση εχει οτι ησουν στο περσικο δεν ξερω. και εγω ημουν στη θεσ/νικη αλλα το που πηγαμε/ζησαμε δεν εχει σχεση αφου ο κορωνα ειναι κατι καινουργιο.ασε πρωτα να κατασταλαξουν οι ειδικοι καπου και μετα να εχουμε αποψη οι υπολοιποι

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
ότι μπορεί να είναι βιολογικό όπλο από οποιονδήποτε. Δεν μπορείς να το αποκλείσεις,

αντιστοιχα δεν μπορω να αποκλεισω οτι δεν ςιναι ιος που ηρθε απο εξωγηινο παραγοντα.και αντιστοιχα δεν μπορω να αποκλεισω οτι ο τραμπ εχει εξαπολυσει το ιο για να εξοντωσει 2 δις κατοικους και να σπειρει πανικο για να γινει αυτοκρατορας. θεωριες και κωλοτρυπιδες εχουν ολοι.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Η επαρχία νόου-χάου της γηραιάς ηπείρου είχε τσακίσει τις δομές και τις υπηρεσίες της δωρεάν και δημόσιας υγείας προς όφελος της ιδιωτικοποίησής τους.

Με όργανο της τον μανταρίνο Κομισιόν-σαν, είχε κυριαρχήσει ως σύγχρονος υπερήρωας που αψηφά τις λαϊκές βουλήσεις σ' όλα τα μέλη της εε.

Τα έργα της επαρχίας αυτής απολαμβάνουν τώρα οι λαοί της Ευρώπης, και όχι μόνον, βεβαίως βεβαίως.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
αντιστοιχα δεν μπορω να αποκλεισω οτι δεν ςιναι ιος που ηρθε απο εξωγηινο παραγοντα.και αντιστοιχα δεν μπορω να αποκλεισω οτι ο τραμπ εχει εξαπολυσει το ιο για να εξοντωσει 2 δις κατοικους και να σπειρει πανικο για να γινει αυτοκρατορας. θεωριες και κωλοτρυπιδες εχουν ολοι.

Φίλε, όταν δεν έχεις γνώμες για αυτό θα δυσκολέψω να σου εξηγήσω κάποια πράγματα. Να σου πω μόνο υπηρέτησα στην ομάδα βιολογικών και χημικών όπλων του Τσεχοσλοβακικού στητού. Η ομάδα αυτή θεωρείτε η καλύτερη παγκόσμιος. Στο άλλο φίλο, Ισραήλ δεν επίτρεψε κανένα πλοίο να φτάσει στο λιμάνι, επέστρεψαν στη Λεμεσό (έμενε στα ανοικτά της Λεμεσού και το είδαμε όλοι), πάλι δεν τους επέτρεψαν τελικά έφυγαν για Μάλτα που πρέπει να τους δεχτούν, λόγο ότι το πλοίο έχει σημαία Μάλτας.
Και ιδικά Ισραήλ, που σχεδόν συχνά κυβερνάει το MOSAD και πολίτες έχουν απίστευτη πειθαρχεία – καμία σχέση με μας.
Και πρώτη μελέτη για αυτή τη κλάρα του κορώνα έγινε 1973 στη Σοβιετική Ένωση. Δεν έχουν εμβολιασμό, αλλά έχουν χάπια με απόδοση 60/100.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Φίλε, όταν δεν έχεις γνώμες για αυτό θα δυσκολέψω να σου εξηγήσω κάποια πράγματα. Να σου πω μόνο υπηρέτησα στην ομάδα βιολογικών και χημικών όπλων του Τσεχοσλοβακικού στητού. Η ομάδα αυτή θεωρείτε η καλύτερη παγκόσμιος. Στο άλλο φίλο, Ισραήλ δεν επίτρεψε κανένα πλοίο να φτάσει στο λιμάνι, επέστρεψαν στη Λεμεσό (έμενε στα ανοικτά της Λεμεσού και το είδαμε όλοι), πάλι δεν τους επέτρεψαν τελικά έφυγαν για Μάλτα που πρέπει να τους δεχτούν, λόγο ότι το πλοίο έχει σημαία Μάλτας.
Και ιδικά Ισραήλ, που σχεδόν συχνά κυβερνάει το MOSAD και πολίτες έχουν απίστευτη πειθαρχεία – καμία σχέση με μας.
Και πρώτη μελέτη για αυτή τη κλάρα του κορώνα έγινε 1973 στη Σοβιετική Ένωση. Δεν έχουν εμβολιασμό, αλλά έχουν χάπια με απόδοση 60/100.

για πες μου ποιος απεκλεισε το ενδεχομενο να εχει εξελιχθει ΦΥΣΙΚΑ ο ιος;
οτι μπορει ο ιος να ειναι αναπτυγμενος σε εργαστηριο ειναι μια πιθανοτητα.
οταν καποιος μετατρεπει τις πιθανοτητες σε βεβαιοτητες ειναι απλα βλακας.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Κανένας
Μία από πολλές
Το θέμα είναι από ποιο εργαστήριο? Κίνα ή Ίδρυμα Bill and Mellinda Gattes, και τα δυο ασχολήθηκαν με αυτή κλάρα του ίου στο παρελθόν και το δημοσίευσαν.
Μπορεί δεν είναι απλά, μπορεί να είναι σκόπιμα, παίρνει λεφτά για αυτό, μπορεί να το πιστεύει ή μπορεί να έχει περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες από μας. Δηλαδή αυτό που μας έμαθαν στο σχολείο, πια δεν υπάρχει κατασκοπία μόνο πόλεμος για πληροφορίες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Πήγε εχθές μια ξαδέρφη μου 7.30 η ώρα το  πρωί στον Σκλαβενίτη στις Τζιτζιφιες και ηταν καμια 100 άτομα απ' έξω και περιμέναμε να ανοίξει στις 8.  :headbang: Ημαρτον ρε πουστη μου. :headbang: Να μπουν  οι λάθρο και να μας γαμησουνε.  :headbang: Αυτό μας αξίζει. :headbang:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796

Συνημμένα

• Screenshot_20200315_152034_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20200315_152034_com.facebook.katana.jpg
    546 KB · Εμφανίσεις: 78

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

..

Συνημμένα

• FB_IMG_1584278631988.jpg
    FB_IMG_1584278631988.jpg
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • FB_IMG_1584278668499.jpg
    FB_IMG_1584278668499.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 55

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Δεν βρίσκονται ανοχύρωτες εργασιακά μονάχα οι σεξεργάτριες που δεν έχουνε δηλωθεί: ολόκληρος ο επισιτιστικός και τουριστικός κλάδος γαμάει στην κυριολεξία τους εργαζόμενους του με μισούς μισθούς και άδειες άνευ αποδοχών με το έτσι θέλω.

Να τα λέει κι αυτά το cnn, γιατί εδώ προβάλλεται μια "αστοχία" σε αντιπαράθεση με την εξαφάνιση απ' το κάδρο μιας άλλης.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Εγω πινω μουνοζουμα απο επιλεγμενες κορασιδες πού όπως

ολοι ξέρουμε ειναι ιδιαίτερα θρεπτικά.

Επισης βρηκα και τσουρκα που γεννησε πρόσφατα και της δινω 5 ευρω και

της πινω ολο το γάλα από το δεξι βυζί.

Μουνοζουμα και τσουρκικο γαλα ειναι πολυ δυνατός συνδυασμός

και θωρακίζει τον οργανισμο μου ακομα και απο ειντζ.

Να μην αναφέρω οτι μετα απο καθε συνουσία ξεπλενω και την πουτσα μου

με μπλε φαντα. Δε φοβάμαι τίποτα.  :wanker: :hi:

Τυπε ηρεμισε μας διαβαζει το cnn greece θα σε μαζεψουν με αυτα που λες  :coolcondom:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ποιος εκανε αυτο το ποστ? Να παρουσιαστει στην αναφορα του bou

Συνημμένα

• Screenshot_20200315_152034_com.facebook.katana~3.jpg
    Screenshot_20200315_152034_com.facebook.katana~3.jpg
    250,6 KB · Εμφανίσεις: 56

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
λοιπον για να ειμαστε ολοι υγιεις και ευχαριστημένοι...

θα κατσουμε ολοι σπιτι και η αννα 110 θα μας ποσταρει φωτο και βιντεακια να την παιζουμε  :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom