jovani100
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2008
- Like
- 193
- Πόντοι
- 1
Απίστευτο κωλαράκι πάντως...
]
]
Τι να πεις!!! Και γαμώ τους αρσενικούς ο τύπος!!!!Ρε τέτοια μουνάκια τα γαμάμε δεν τα δέρνουμε!!!!
σωστος ,ποιος ξερει τι του εκανε η καριολαΔεν σου περνάει από το μυαλό ότι τέτοιους τύπους γουστάρουν κι όχι ευαίσθητους άντρες; Για τέτοιους υγραίνεται το μουνάκι τους. Οι άλλοι τους φαίνονται ανιαροί
Ρε τέτοια μουνάκια τα γαμάμε δεν τα δέρνουμε!!!!
Οι ελληνες μεγαλωσαν με ταινιες Hollywood και disney
Video: Russian reality TV star launches sickening jealous attack on his girlfriend, 21, after she admits a man 'hugged' her on the showσωστος ,ποιος ξερει τι του εκανε η καριολα
Έφυγες φεμινιστή.Άντρας που βαράει γυναίκα δεν είναι άντρας.
Ο Ταΰγετος σου που σχεδιάζεις να είναι; Προτείνω Ιάσωνος 46 στην ταράτσα.1ον
ωραιο μουνακι δεν το λες, μου θυμηζουν τα πρεζονια της ξουθου που για 10 ευρω το κανουν και ακα για να εξασφαλησουν μια εξτρα δοση
κοκκαλιαρα
2ον,η πλειοψηφια των γυναικων,δειτε και την φοιτητρια που φαγανε εδω ελκονται απο τετοιους αντρες,αυτο ειναι το λοβοτημενο μυαλο των γυναικων
εχω δει παλικαρια και βλεπω ακομα,ποιο ωραια απο μενα ,να μενουν με το πουλι στο χερι
και κατι χλεχλεδες,καγκουρες,αξεστους να γαμανε ωραια μουνακια,οχι χαι κλας μουνια ειπαμε,αλλα ωραιες τουλαχιστον
φυσικα αν εισαι ευαισθητος,καλο παιδι,προσφερεις στην γυναικα,θα καταληξεις στο φρεντ ζοουν που λενε,φιλεναδας δλδ,θα ακους τα γυναικολογηκα της καθεμιας, θα εισαι το πολυ καλο παιδι,αλλα σε βλεπω σαν φιλο κλπ κλπ
αυτο υσχιει κατα πολυ στα βαλκανια ,εδω στο ρωσικο βιντεο βλεπουμε μια περιπτωση μοναχα
Ο Ταΰγετος σου που σχεδιάζεις να είναι; Προτείνω Ιάσωνος 46 στην ταράτσα.
Εγώ είμαι στο αβαταρ.εισαι καπελακιας;
Εγώ είμαι στο αβαταρ.