teleiosanwmalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιζω με μια γκομενα απο το ζοο, με τα πολλα μιλαμε καποιο καιρο σβηνει εκεινη το ζοο και παμε στο σκαιπ. Σε καποια φαση (μετα απο καιρο μπιρι μπιρι) περναμε στη φαση του σεξ . Και ενω λεω οτι νταξ καλα παμε ισως γαμησουμε, χωρις να το καταλαβω η κουβεντα πηγε στο ποσες εχω γαμησει εγω στο παρελθον και στο ποσο πουτανακι εχει υπαρξει αυτη στο παρελθον. Για να μην τα πολυλεω η τυπισσα εφτασε να μου πει ¨Αμα μαθεις ποσο πουτανακι ημουν και γενικα τι εχω κανει τοτε θα με γαμησεις".
Σαν να μου ειπε βεβαια αντε γαμησου και μη με ξαναενοχλησεις και ετσι θα γινει σε λιγο αφου κατανταει κωμικο απλα ετσι για την καβλαντα λεω ας το πω και εδω μπας και πιασουμε κανα τζακ ποτ. Η τυπισσα ειναι απο Νεα Σμυρνη 36 χρονων. Οποιος ειναι απο εκει και σε αυτες τις ηλικιες και ξερει κοσμο ας ριξει ενα πμ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Αυτο ειναι ποστ που εκανα σε αλλο θεμα
Επειδη χοντραινει η φαση..οποιος γουσταρει να βοηθησει ας το κανει...Θα ασχοληθω για κανα δυο μερες ακομα..
Ευχαριστω
Σαν να μου ειπε βεβαια αντε γαμησου και μη με ξαναενοχλησεις και ετσι θα γινει σε λιγο αφου κατανταει κωμικο απλα ετσι για την καβλαντα λεω ας το πω και εδω μπας και πιασουμε κανα τζακ ποτ. Η τυπισσα ειναι απο Νεα Σμυρνη 36 χρονων. Οποιος ειναι απο εκει και σε αυτες τις ηλικιες και ξερει κοσμο ας ριξει ενα πμ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
Αυτο ειναι ποστ που εκανα σε αλλο θεμα
Επειδη χοντραινει η φαση..οποιος γουσταρει να βοηθησει ας το κανει...Θα ασχοληθω για κανα δυο μερες ακομα..
Ευχαριστω