Νέα

Νεο Σμυρνιωτες (και μη) βοηθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teleiosanwmalos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teleiosanwmalos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιζω με μια γκομενα απο το ζοο, με τα πολλα μιλαμε καποιο καιρο σβηνει εκεινη το ζοο και παμε στο σκαιπ. Σε καποια φαση (μετα απο καιρο μπιρι μπιρι) περναμε στη φαση του σεξ . Και ενω λεω οτι νταξ καλα παμε ισως γαμησουμε, χωρις να το καταλαβω η κουβεντα πηγε στο ποσες εχω γαμησει εγω στο παρελθον και στο ποσο πουτανακι εχει υπαρξει αυτη στο παρελθον. Για να μην τα πολυλεω η τυπισσα εφτασε να μου πει ¨Αμα μαθεις ποσο πουτανακι ημουν και γενικα τι εχω κανει τοτε θα με γαμησεις".

Σαν να μου ειπε βεβαια αντε γαμησου και μη με ξαναενοχλησεις και ετσι θα γινει σε λιγο αφου κατανταει κωμικο απλα ετσι για την καβλαντα λεω ας το πω και εδω μπας και πιασουμε κανα τζακ ποτ. Η τυπισσα ειναι απο Νεα Σμυρνη 36 χρονων. Οποιος ειναι απο εκει και σε αυτες τις ηλικιες και ξερει κοσμο ας ριξει ενα πμ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

Αυτο ειναι ποστ που εκανα σε αλλο θεμα

Επειδη χοντραινει η φαση..οποιος γουσταρει να βοηθησει ας το κανει...Θα ασχοληθω για κανα δυο μερες ακομα..

Ευχαριστω

ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Δε γαμας  πηγαινε  παρακατω φιλε.........

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.451
Πόντοι
6.955
Εγώ είμαι 38 ετών δηλαδή κοντά στην ηλικία της τύπισσας. Είμαι απο όμορο δήμο της Νέας Σμύρνης, πήγα Γυμνάσιο και Λύκειο σε αυτήν την βρωμοπεριοχή και μεχρι τα 20 μου οι φίλοι ήταν (δυστυχώς) Νεοσμυρνιώτες. Με το που μεγάλωσα και είδα πιο ώριμα κάποιες συμπεριφορές τους έκανα πέρα.
Οι Νεοσμυρινιώτισσες είναι όμορφες γκόμενες, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό ταυτόχρονα όμως είναι ψωνισμένες όσο εκεί που δεν παίρνει. Νομίζουν οι μαλάκισμές  οτι ζουν σε περιοχή ανώτερη της Πεύκης ή του Αλίμου και φοράνε μόνο Γκουτσι κι άλλα επώνυμα.
Δεν αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί της.

ΥΓ "είμαστε απο μπραχάμι σίτι και γαμάνε όλα τα μουνια
σίτι σίτι γάμα την Νέα Σμύρνη και μην αφήσεις καμία παρθενια"

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγώ είμαι 38 ετών δηλαδή κοντά στην ηλικία της τύπισσας. Είμαι απο όμορο δήμο της Νέας Σμύρνης, πήγα Γυμνάσιο και Λύκειο σε αυτήν την βρωμοπεριοχή και μεχρι τα 20 μου οι φίλοι ήταν (δυστυχώς) Νεοσμυρνιώτες. Με το που μεγάλωσα και είδα πιο ώριμα κάποιες συμπεριφορές τους έκανα πέρα.
Οι Νεοσμυρινιώτισσες είναι όμορφες γκόμενες, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό ταυτόχρονα όμως είναι ψωνισμένες όσο εκεί που δεν παίρνει. Νομίζουν οι μαλάκισμές  οτι ζουν σε περιοχή ανώτερη της Πεύκης ή του Αλίμου και φοράνε μόνο Γκουτσι κι άλλα επώνυμα.

Tύποι, το μονο που μου ψιλοαρεσει απο Αθηνα ειναι
το μοναστηρακι-πλάκα και μονο το καλοκαιρι γιατι εχει
πολλές τουριστριες
Κηφισια, Αγ. Παρασκευή, Γλυφάδα, Φλοισβος κλπ
δεν μου λένε τιποτα γιατι ειμαι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ
και εχω φάει πολλά χρονακια στην Αθηνα :S

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
πολλές τουριστριες

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Ολα τα ποστ που εχουν αναρτηθει σε αυτο το νημα ειναι πολυ αλλόκοτα :huh:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Παιζω με μια γκομενα απο το ζοο, με τα πολλα μιλαμε καποιο καιρο σβηνει εκεινη το ζοο και παμε στο σκαιπ. Σε καποια φαση (μετα απο καιρο μπιρι μπιρι) περναμε στη φαση του σεξ . Και ενω λεω οτι νταξ καλα παμε ισως γαμησουμε, χωρις να το καταλαβω η κουβεντα πηγε στο ποσες εχω γαμησει εγω στο παρελθον και στο ποσο πουτανακι εχει υπαρξει αυτη στο παρελθον. Για να μην τα πολυλεω η τυπισσα εφτασε να μου πει ¨Αμα μαθεις ποσο πουτανακι ημουν και γενικα τι εχω κανει τοτε θα με γαμησεις".

Σαν να μου ειπε βεβαια αντε γαμησου και μη με ξαναενοχλησεις και ετσι θα γινει σε λιγο αφου κατανταει κωμικο απλα ετσι για την καβλαντα λεω ας το πω και εδω μπας και πιασουμε κανα τζακ ποτ. Η τυπισσα ειναι απο Νεα Σμυρνη 36 χρονων. Οποιος ειναι απο εκει και σε αυτες τις ηλικιες και ξερει κοσμο ας ριξει ενα πμ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

Αυτο ειναι ποστ που εκανα σε αλλο θεμα

Επειδη χοντραινει η φαση..οποιος γουσταρει να βοηθησει ας το κανει...Θα ασχοληθω για κανα δυο μερες ακομα..

Ευχαριστω

Ψάχνεις κοινό γνωστό να σου βεβαιώσει τα Χμ που κάλυψε πάνω σε πούτσους η λεγάμενη...

Αυτό εννοείς;

Αν ναι, δεν βλέπω να βλέπεις φως....

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
πολλές τουριστριες

και αυτο το ειπες για καλο τωρα??  :2funny: :2funny: :2funny:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

meteor

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πολλές τουριστριες

Α γι'αυτο ειχα μια φαγουρα ρε παιδι μου! Πες το ότι εισαι Θεσσαλονικιος να σου στρωσουμε κοκκινο χαλι... :jerking:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1

Ασχημοι οι χαρακτηρισμοι, και μονο σε επιπεδο μπραχαμιωτη κολλανε...δεν αξιζεις καν απαντηση φιλε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom