Νέα

Νέο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα EXOTIKOS_ERASTHS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Η μαλακία τους είναι πως κάθε υπουργός που αλλάζει, θέλει να αφήσει το στίγμα του στα ΑΕΙ επειδή εκεί υπάρχει και το κομματικό ακροατήριο αλλά και η δεξαμενή ψήφων!!! Ετσι, μοιραία, επειδή είναι άσχετοι κάνουν συνεχόμενες πατάτες!!! Στον αντίποδα αν κάποιος ήθελε να κάνει αληθινό έργο για το μέλλον της χώρας, έπρεπε να ξεθεμελιώσει την παιδεία από τα νηπιαγωγεία και να τη χτίσει από την αρχή στα πρότυπα Ευρωπαϊκών μοντέλων προσαρμοσμένα στην Ελλάδα και τις ανάγκες της. Όχι άλλοι μαθητευόμενοι μάγοι!!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Και ασφαλώς να εξαφανιστούν όλες οι φοιτητικές κομματικές παρατάξεις ...που απο 18 χρονων φτιαχνουν γεννιτσαρους κομματικούς
Αυτό ξέχασαν να το ψηφισουν.στη βουλη:confused:
πετυχα προσφατα φανατικο ΔΑΠιτοσκυλο του -πρωην- πανεπιστημιου μου να δουλευει σε βενζιναδικο. Εβαλα βενζινη και αφησα το εικοσαρικο να πεσει "καταλαθος" για να το μαζεψει απτο πατωμα. Αν δεν βιαζομουν θα τον εβαζα να μου καθαρισει και το τζαμι.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.749
Πόντοι
7.195
1657812753402.jpeg

πότε θα κάνει ξαστεριά ...

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.371
Πόντοι
456

Το εν λόγω νομοθέτημα περιλαμβάνει τέσσερις άξονες:​

1. Την αναβάθμιση της ποιότητας των ΑΕΙ, με ρυθμίσεις όπως:

• Διπλά/κοινά πτυχία
Καταπληκτική πατέντα τα διπλά πτυχία.

Ανέκαθεν ήθελα να γίνω Γυναικολόγος Μηχανικός για να μελετήσω τη μηχανική του γυναικείου οργασμού.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.606
Πόντοι
1.706
Καταπληκτική πατέντα τα διπλά πτυχία.

Ανέκαθεν ήθελα να γίνω Γυναικολόγος Μηχανικός για να μελετήσω τη μηχανική του γυναικείου οργασμού.
Να σου λείπουν τέτοιοι συνδυασμοί, κάλλιστα μπορεί να σου ζητηθεί η μελέτη της παραμόρφωσης των ερεθισμάτων που καταλήγουν στον γυναικείο εγκέφαλο (αν υπάρχει τέτοιος στο δείγμα).
Θα πρέπει να αφιερώσεις άπειρες ζωές.....

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.412
Πόντοι
456
μην τρελλαινεστε . ο επομενος υπουργος θα τα ξανα αλλαξει σε ενα χρονο. ακομη κι αν ειναι ιδια η κυβερνηση.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.577
Πόντοι
1.336
πετυχα προσφατα φανατικο ΔΑΠιτοσκυλο του -πρωην- πανεπιστημιου μου να δουλευει σε βενζιναδικο. Εβαλα βενζινη και αφησα το εικοσαρικο να πεσει "καταλαθος" για να το μαζεψει απτο πατωμα. Αν δεν βιαζομουν θα τον εβαζα να μου καθαρισει και το τζαμι.
Άλλο ένα καίριο πλήγμα στο κομματικό μηχανισμό της χώρας! Γιατί αν δεν ξεφτιλισεις έναν εργαζόμενο, δεν μπορεί να καταστραφεί το κομματικό κατεστημένο!
Υ.Γ.1: Προφανώς ήταν τόσο χωμένος στα πράγματα που τελικά κατέληξε να δουλεύει σε βενζινάδικο.
Υ.Γ.2: Τουλάχιστον από το δικό μου πανεπιστήμιο, αυτοί που έχω δει να μένουν, σε υψηλό ποσοστό, χωμένοι στα κομματικά πράγματα είναι οι της ΠΑΣΠ (πιθανά περισσότερο κι από ΠΚΣ).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Oταν 8/10 περνάνε σε Τ.Ε.Ι. η Α.Ε.Ι. σε μια χώρα που δεν έχει βιομηχανική παραγωγή πρέπει κάποιοι να μπουν και σε βενζινάδικα και οικοδομές και μαντριά και χωράφια γιατί οι θέσεις που απαιτούν πτυχιούχους είναι κατά πολύ λιγότερες...

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Oταν 8/10 περνάνε σε Τ.Ε.Ι. η Α.Ε.Ι. σε μια χώρα που δεν έχει βιομηχανική παραγωγή πρέπει κάποιοι να μπουν και σε βενζινάδικα και οικοδομές και μαντριά και χωράφια γιατί οι θέσεις που απαιτούν πτυχιούχους είναι κατά πολύ λιγότερες...
Μα αυτό είναι το θέμα. Όλοι σπουδάζουν και παίρνουν ένα σκασμό πτυχία απλά για να λένε "έχω βγάλει πανεπιστήμιο, δεν καταδέχομαι να κάνω άλλη εργασία πέρα του μάνατζερ και διευθυντή". Για μένα, το πόσο εργατικός και ικανός είναι ένας άνθρωπος φαίνεται από την εργασία του και όχι από τα πτυχία του, και όταν λέω εργασία δεν αναφέρομαι μόνο σε δουλειά γραφείου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Μα αυτό είναι το θέμα. Όλοι σπουδάζουν και παίρνουν ένα σκασμό πτυχία απλά για να λένε "έχω βγάλει πανεπιστήμιο, δεν καταδέχομαι να κάνω άλλη εργασία πέρα του μάνατζερ και διευθυντή". Για μένα, το πόσο εργατικός και ικανός είναι ένας άνθρωπος φαίνεται από την εργασία του και όχι από τα πτυχία του, και όταν λέω εργασία δεν αναφέρομαι μόνο σε δουλειά γραφείου.
Πολύ δυσκολα θα καταδεχθει να ψάξει δουλειά κάποιος που να είναι πιο κάτω από τα προσόντα του....η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολλή εκμετάλλευση όπως π.χ.απολυση νεοπροσληφθεντων σε λίγες μέρες λόγω "δοκιμαστικής περιόδου" κ.τ.λ.
Κάποτε έπιαναν τους βουλευτές για διορισμούς στο Δημόσιο...και τώρα χρειάζονται παρεμβάσεις τέτοιου τύπου για μια δουλειά στον ιδ.τομεα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Προτιμούν να έχουν 0€ είσπραξη μέσα στο μήνα παρά 600€ και αν τους προκύψει κάτι καλύτερο να φύγουν....συμπλεγματικη αντίληψη....άλλη μια δικαίωση Γ.Α.Π...."λεφτά υπάρχουν"!

teto10

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Στην περίπτωσή μου θα μελετήσω 2 μαθήματα, ένα βασικό και ένα δευτερεύον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom