και εξάιρετος χαρακτηράς! αν και αυτη στην αρχή δηλωνε Τσεχα....
With all the respect, εξαιρετοι χαρακτηρες σε πουτανες, ειναι υπερβολη ουτε καν ποιητικη αδεια
With all the respect, εξαιρετοι χαρακτηρες σε πουτανες, ειναι υπερβολη ουτε καν ποιητικη αδεια
στο θεμα μας τωρα:
πηρε το ματι μου την προηγούμενη βδομαδα διμετρο θηριο μελαχρινο στο Σολωνος 31, πολυ ωραια παιδι, το εχει δοκιμασει κανεις?
στο θεμα μας τωρα:
πηρε το ματι μου την προηγούμενη βδομαδα διμετρο θηριο μελαχρινο στο Σολωνος 31, πολυ ωραια παιδι, το εχει δοκιμασει κανεις?
η μάρσυ πραγματικά είναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο παιδί.
και εξάιρετος χαρακτηράς!
αυτό τελικά έκλεισε?
μάλλον συγχωνεύτηκε με Φραντζή 4 ;)
άρα συνεχίζει ώς υποκατάστημα της φραντζή στον ίδιο χώρο?
αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπολειτουργεί μιας και αρκετές θεραπεύτριες συν τη σερίφισα μετακόμισαν Φραντζή 4
επειδη στιν σολωνοσ δεν ειχα πολυ δουλεια , αναιλαβε τιν φραντζη η σεεριφισα για να χτυπιση τιν καλληροης 48 , και θελει να ''εξαφανιση'' το καληροης 48 , επειδη η γιουλι τιν ειχε διωξει απο εκει
τι νομιζετε και στα μασαζ υπαρχουν εχθρες μεταξυ τους , η μαλακια ειναι οτι το τελευταιο ντου που εγινε στο κ 48, μεσα στης γιορτες , το μνμ στα καλοπαιδα το εστειλε η νεα σεριφισα απο τιν φραντζη , ωστε το καλοπαιδο που θα το επαιζε πελατης να παρει τιν συκγεκριμενη κοπελα , που τελικα πιασανε , διοτι ηταν η ποιο φρεσκια εκει μεσα και θα μπορουσε να τιν ντουπαρη ο πελατης=καλοπαιδο , και φυσικα ετσι εγινε , και μετα μου λετε να παω στιν φραντζη με τιν καινουργια σεριφισα , παλια ομως πηγαινα , διοτι η κυρ.Θοδωρα ηταν κυρια με κ κεφαλαιο + και γαμω τα milfακια , τωρα που δουλευει αυτι ουτε απο εξω δεν περναω . . . . . . .
ρε φιλε περασα κατα της 7 κλειστο επισης στο κουδουνι δεν φαινοταν καλα η ονομασια...
χθές πέρασα από το εν λόγω κατάστημα και πήρα Ελληνίδα Χριστίνα 24 ετών. Καστανή με ωραίο κώλο και φοβερές βυζάρες και πρόσωπο κοριτσιού της διπλανής πόρτας.Λόγω τεχνικού προβλήματος με κέρασε μόνο φραπέ με καλαμάκι! Πολύ καλό και με σκουλαρίκι στη γλώσσα.Με προσκάλεσε να φάω μπριζόλα την ερχόμενη εβδομάδα όταν θα είχε διορθωθεί το τεχνικό της πρόβλημα ;)